• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet,geç döllenme ihtimalleri,gebelik testleri

Bacım ne desek boş...yerinde olsam özele gidip kan verirdim 1 saate sonuç çıkıyor ama 1 gün beklerim dersen sağlık ocağında verebilirsin. Geçen gün benim topiğimdeki bi bayanında bu şekilde çıkmıştı ama sonra adet oldu meğerse test bozukmuş😕
Ama senin olabilirde yani hiçbişeyin garantisi yok en kesin sonuç kan tahlili
İnşallah hakkında hayırlısı olur

Aynen benim gibi ben çatala çıkmadım karından baktırdım hakikatten çok zor Bi durum o bile ☺️ peki sende adet düzensizligi varmıydı? bu arada son durumu yaz inşallah hayırlı haberler alırız

Yok canım düzenli oluyordum ama geçen ay da 9 gün geciktim zaten 1 yılımız doldu geçwçen ay bu ay hemen doktora gittim
Alttan muayenw etti gebeliğe wngel bi durum yok yumurtalıkların iyi dedi
İnan heyecandan midem bulanıyır şuan 😄😄

Ben de kadın doguma cuma gününe randevu aldım demin o gün vericem ama adet gecikmesinin 4.günü 1.20 negatif çıkmıştı ☺️

Belli olmaz canım benimde testlwrim günelrdir negatşf çıkıyı iki güne bi yapıyorum ama bugün ilk kez ilk saniyelerde siliği gördüm yada kafayı yedim artık 😄😄

Canım seninle aynı durumdayız
Bugün gecikmemin 10.günü akşam test yaptım ilk dk çizgi belirir gibi oldu yada artık kafayı yedim
Bi tanedw yedek aldım yarın sabah tekrar yapucam
Ve adet olmauı bejliyordum hormon tahlili için dr 3.günü gel dedi ilk kez bu ay vajinal uktrasona girdim
Rabbim o çatala çıkmauı doğumda nasip eder inşallah çok zoruma gitti
Canım inşallah bebeğin seninledir.🤲 Benim de gecikmem vardı testlerim de çizgi çıktı kan verdim 1 çıktı ama hala adet olmadım 10gun oldu . Ama inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın 🤲

Yok bu geçtiğimiz cuma günü verdim . Ara ara yaşıyorum pko var ben de Ocak ayında hsg çekildim ondan kaynaklı da olabiliyormuş .
Pko tanısı için usg yeterli mi acaba, kendimden şüpheleniyorum son 2 aydır adetim 36 günde oluyor eskiden fix 28 di. Bu ayda beklemedeyim işte

Pko tanısı için usg yeterli mi acaba, kendimden şüpheleniyorum son 2 aydır adetim 36 günde oluyor eskiden fix 28 di. Bu ayda beklemedeyim işte
Hormonsal ya da kistsel oluyor ama illa ki gecikme yaşayan pkoludur diyemeyiz

Kızlar bende geç döllenmeden şüphelendim 24 gün geçti bütün testleri yaptırdım ultrasondanda baktırdım ama yokmuş bebek bütün belirtilerde vardı rahim duvarında kalınlaşmış dedi söktürücü verdi kullanıyorum ama korka korka 😞

Kızlar bende geç döllenmeden şüphelendim 24 gün geçti bütün testleri yaptırdım ultrasondanda baktırdım ama yokmuş bebek bütün belirtilerde vardı rahim duvarında kalınlaşmış dedi söktürücü verdi kullanıyorum ama korka korka 😞
Saglık olsun .Öteki aya olur inşallah tarlusal kullananlar öteki aya daha çabuk hamile kalıyormuş Rahmi iyice temizlediği için bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

İiyi akşamlar kızlar. Dünden beri kahverengi akıntı geliyor test yaptım bu sefer kesin net tek çizgi çıktı negatif.adet olucam sanırım. Bu ayda olmadı nasip değilmiş inşallah sizlerden mutlu haberler duyarız

Kizlar merhaba 9 şubatta regli olmam lazım ama olmadım 9 unda test yaptim negatif geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyorduk ve antibiyotik de kullanmistim ve hala adet olamadım 3 gün geçti acaba mucize mi olur gebe kalmam sabah toz pembe akıntı geldi

Back