Geciken adet,geç döllenme ihtimalleri,gebelik testleri

Yenze_krk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
173
105
53
Arkadaşlar merhaba ,30yaşındayım 28gün olmak kaydıyla adetlerim hep düzenliydi.1yıldır korunmuyorduk fakat sekonder vajnsms olduğum için ayda 2kere yapabiliyorduk ve gebelik olmayınca da son 2aydır yumurtlama günlerine göre takvim hesabı yaptık ve ilişki sayısı 4e çıktı .iki ay önceki adetim ilk defa 36.gün olmuştu .ve bu ay interfilite bölümüne gittim adetin 21.günü progestrona baktılar 0.1 çıktı ve adetin 3.günü tekrar gel dendi .şuan bat 10gün gecikti 37.güne doğru gidiyorum .geçen hafta yani gecikmenin 4.günü kan testi verdim 1.20çıktı ve progestron da 10.1 dr ;rahim duvarı kalınlığı var ya gebelik ya adet olacaksın dedi ama olmadım test yaptım sabah sanki gölge gibi bişey var .bu arada en son ilişkiye girdiğim tarih tam 10gün öncesi battan 1gün önce .resmi yüklemeye çalışacağım .dr 'a geçen hafta gittiğim için acele de etmiyorum o sebepten sizlerin de fikrini almak istemiştim .teşekkürler

Eklentiler

• IMG_8969.JPG
    23 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_8970.JPG
    109,3 KB · Görüntüleme: 145
Var gibi görünüyor, geç döllenme falan olmuş olabilir. Hayırlı olsun diyip umutlandırmak istemem ama kanda verseniz çıkabilir sanki.

Hayırlı olsun diyesim geldi ya pco falan yok dimi büyük ihtimal dogru
İnşallah (amin)Allah sağlıkla sıhhatle nasip eder. En son zar zor 2sene önce vajinal usg ile doktor baktığında kist yok herhangi bişey yok demişti .1hafta önce de karın usgsinden bakan doktor rahim duvarı kalınlığı dışında bişey demedi.illa alttan mı bakması lazım acaba pko için ?benimde aklıma geldi sonradan pko olmuş olabilirim mi diye

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ...Cuma günü sağlık ocağına gitçem inşallah kesin çıkar sonuç muallakta kalmak ayrı bi zormuş.
Çok heyecanlı, bilirim, ben olsam Cuma'ya kadar bekleyemezdim. Bence 5er liralık testlerden alıp her gün yenileyin testi, koyulaşma olacaktır illa ki.

Üsttende gözükür ama üstten hersey gözükmyor makinesi iyi olmali. siz bence ne yapin biliyomusunz gdin erken gebelik testi alin onda kesin cikar. Cnkü pco hamile olmasa bile adete yakn böyle cikabiliyo

Ben pkoyum en son 31 Aralık de regl oldum 25inde test yaptım silik dahi cıkmadı normalde düzenli olsa bata cok yakın Bi tarih 25 ocak ama cıkmadı sonra 4 subatta yaptım öle koyu çizgiler cıktı ki aklım almıyor artık bu Tarz seyleri cokda düşünmemek lazımmıs sanırım

Koyu çift çizgi mi çıktı sonrasında, kan verdiniz mi

Canım seninle aynı durumdayız
Bugün gecikmemin 10.günü akşam test yaptım ilk dk çizgi belirir gibi oldu yada artık kafayı yedim
Bi tanedw yedek aldım yarın sabah tekrar yapucam
Ve adet olmauı bejliyordum hormon tahlili için dr 3.günü gel dedi ilk kez bu ay vajinal uktrasona girdim
Rabbim o çatala çıkmauı doğumda nasip eder inşallah çok zoruma gitti

Eklentiler

• 20200210_184233.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200210_183607.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200210_223205.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200210_223145.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 48
Aynen benim gibi ben çatala çıkmadım karından baktırdım hakikatten çok zor Bi durum o bile peki sende adet düzensizligi varmıydı? bu arada son durumu yaz inşallah hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…