• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Geçici Saç Boyası

esma_nur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
90
0
296
İzmir
ya ben almanyadaki kuzenimden bişi duydum bi saç boyası warmış boyuyomuşsun 3-4 yıkamada akıyomuş boya ben saçlarımın rengini tamamen değiştirmek istemiyorum ondan kullanmaya düşündüm ama türkiyede hiç o tarz bişi duymadım:uhm: bu konuda bilgisi olan warmı :uhm: yardımcı olursanız çok sewinirim yerimseniben

zaten kuaför boyuyor beğenmezsen boyayı geri çıkarıyor saçından benim öyle olmuştu yanılmıyorsam yaa

nasıl geri çıkarıyor:uhm:
ya ben geri çıkartmak değilde sadece işte şöye 2-3 hafta kullanmak istiyorum
ama sanırım almanyadan sipariş wermem gerekicek

benim arkadaşım aralara kırmızı arttırmıştı kuaför ona geçici boya yapmıştı bi süre sonra aktı...bence bi kuaföre danışmalısın...yapıyorlar bildiğim kadarıyla

canım ya almanyadayken ben de boyadım saçlarımı onunla ama Türkiye'de malesef böyle bi şey yok.
bi de öle 2-3 hafta kalmıyor saçında.
MAx. 1 hafta çünkü 3-4 yıkamayla çıkıyor.
bir de banyodan sonra kullanacağın havluyu gözden çıkar çünkü havluyu acayip boyuyor gerçi ben kırmızı yapmıştım ondan dolayı olabilir.

canım ya almanyadayken ben de boyadım saçlarımı onunla ama Türkiye'de malesef böyle bi şey yok.
bir de banyodan sonra kullanacağın havluyu gözden çıkar çünkü havluyu acayip boyuyor gerçi ben kırmızı yapmıştım ondan dolayı olabilir.

anladım sağol canım o zmn almanyada getirtmem gerekicek heralde

peki fiyatı hakkında bi bilgi verebilirmisin?

nasıl geri çıkarıyor:uhm:
ya ben geri çıkartmak değilde sadece işte şöye 2-3 hafta kullanmak istiyorum
ama sanırım almanyadan sipariş wermem gerekicek

okdr çok kuaföre sordum ki bunuyerimsenibenno2: ...yok arkadaşım olsa sürekli geçici boya ile boyamak istiyorum.... Yinede bilen duyan varsa söylesin?

icel sanırım angelqueen neva color un kendisinin çabuk aktığı için onu kullanabileceğini demiş yani özel olarak geçici boyası var mı bilmiorm:) çok ii bir fikir geçici boya acaba renkler geçici olduğu için tam tutmuor mu?

kızlar bende avonda yenı bır sey gordum golge yapıyıcı solısyon bole saclarına suruyorsun sacının rengı sankı guneste acılmıs gıbı oluyor kendı uzerımde denedım eger ole ısteyen olursaa bene denesınler taragı var sacına bıraz suruyorsun bole aralarına bır gun sonra sacında gunesten acılmıs bır renk olusuyorrr koyu kestane saclarım var fındık kabugu rengı oldu boyadıgım bolumlerrr dogal duruyor hemde kremı suruyorsunuzu yıkamanızda gerek yok

kızlar dün for you varya oraya girdim yeni bi saç boyası gelmiş 10 yıkamadan sora saçın eski hale geliomuş hemen hemen her rengi vardı pembe bileeehihoyyyt ama ben denemeye cesaret edemedimm biri denesin die beklioom:D

canım bosuna bekleme hiç,bu forumda o boyayla ilgili baya uzun bi baslık var zaten kullananların yorumlarını ordan bulabilirsin..ama söliim o boya bende hiç işe yaramadı üstelik 2 farklı rengini denedim.. hele arkalarındaki boyadan sora renk nasıl olucagı kısımları tamamen yalan:)

ben saçımı siyaha boyamak istiyorum ama pek emin degilim siyah rengi çok zor çktıgı için
bu for youdaki geçici boyanın siyahı işe yararmı acaba

Back