• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik kendimden nefret ediyorum.

Kadında kısa boy asla sırıtmıyor ya bir topuklu giydin mi iş bitiyor gerçekten kadında kısa boy kamufle edilebiliyor.
Kendini sev klişelerine girmek istemıyorum insan taktı mı takıyor bir şeye anlıyorum.
Daha cok topuklu ayakkabıya alısmalı rahat edeceğin topuklu şık ayakkabılar tercıh edebilirsin gündelik hayatında da.
Hem daha cool durur hem de kendini daha iyi hissedebilirsin

Türkiye'de yaşıyoruz ya Hollanda gibi herkesin en az 1.80 olduğu bir ülke değil burası. Ülkede kadın boy ortalaması 164 cm. Böyle toksik insanların söylediği şeylere itibar etmeyin. boyunuz konusunda yapabileceğiniz bir şey yok bu genetik. kendinizi sevin barışık olun tek derdiniz boyunuzun 153 olması olsun. siz kendinizi severseniz insanlar da sizi sever bu toksik insanlar da başkalarıyla uğraşmak zorunda kalır.

Kendilrinin de kusurlari vardir elbette ama boylari benden daha uzun. Yoksa tiksinircesine betimlemenin baska anlami yok bana gore
İnsanlar sizin rahatsız olduğunuzu üzüldüğünüzü anladıklarında o konuyu deşerler, o konuda üstünüze gelirler, bir kaç kez geri püskürtün ve öncelikle boyunuzdan kendiniz rahatsız olmayın, onlar da seni rahatsız edemediklerini anladıklarında vazgeçeceklerdir, ne manyaklar var, boyunuz gayet normal, sizle aynı boyda çok insan var ülkemizde

Kendine toplu eziyet diyorsun yani bu kadar onemli onlarin sozleri? kim ki onlar ?kusur her zaman arayandadir kendinden memnun olmayan seni beni mi begenecek ayrica moral icin soylemiyorum falat cok begeniliyor o boylardaki kizlar, hic sosyal medyada denk gelmedin sanirim 1.70 ustu kizlar bacimizdir vs diye geyigi doner sık sık

Aslinda boyumla bir sikintim yok. Hatta dedim ya utanarak vucudumu begeniyorum bile. Keza benimle ilgilenen erkekler de hep ortalamanin ustuydu ama artik o kadar mahvolmusum ki kendimi layik goremiyorum.

Merhaba arkadaslar,

Gün gecmiyor ki bozuk olan psikolojimi gelip birisi daha baltalamasin.

Konuya nasil baslayacagimi da bilemiyorum ama toparlamaya calisicam.

Dun bir tanidikla konusurken eski bir is arkadasindan bahsetti. Bahsederken de yuzunu burusturup, bir de gorsen su kadar boyu var( eliyle gostererek), ufacik tefecik bir de pabuc kadar dili var dedi. Ben oracikta dondum kaldim cunku tiksinerek anlattigi boya ve bedene ben de sahibim. Dolayli yoldan da olsa asagilanmis hissediyorum.

1.53 boya 45 kiloyum ve son yillarda gercek bir mobbinge maruz kaliyorum. Ondan oncesinde boyumla, kendimle gayet barisiktim ama artik gercekten yildim.

Mesela gozlerime, saclarima iltifat alirim. Utanarak soyluyorum ama bedenimi de begeniyorum. Makyajsiz sokaga cikabilirim, kaslarim kirpiklerim belirgindir aslinda. Burnum daha ufak olabilirdi ya da agzim ama coook rahatsiz degilim. Ve bunlari sifira indiren, silen sey ne biliyor musunuz? BOYUM. Kendimi dunyanin en igrenc insani gibi hissediyorum. Tum iyi yonlerimi hice saydiran bir ozellige sahibim. Artik giyinmek, kendime bakmak dahi istemiyorum.

Yasadiklarimdan biraz daha ornek vermem gerekirse:

- staj yaparken bir kiz arkadasim: boyun ne kadar ufak, cocuk bisikletine binsen siritmazsin, burdaki cocuklar sana bakmaz, karpuz kol giyme sana yakismaz

- is yerinde calistigim kadin: zaten su kadar boyun var neden kambur duruyosun? Su kadar var misin o kadar bile yoksundur? Ve bilimum hakaretler

- muhtesem kuzenimi eklemeyi unutmusum: boyun ne kadar kisa, yarin hamile kalsan ne olursun kimbilir? Sen boyle zayif kalamazsim boyun yok? Bir de benim uzerimden ornek verir yuzunu burusturarak( boyu onun kadar diye)

- erkek bir arkadas: ne kadar kisasin sana bakan olmaz?! Araba kullanabiliyor musun? Bu halinle napmayi dusunuyorsun? Gibi daha nice igrenc laflar.

Tabii ki hepsini hayatimdan cikardim ta ki basta anlattigim arkadasa kadar. Dunden beri kendimi yine bataklikta hissediyorum. O yuzunu burusturmasi igrenmesi gozumun onunden gitmiyor. Ileride cocugumun olmasini dahi istemiyorum beni yargilamasin diye. O kadar dusunun.

Buraya neden yazdim bilmiyorum. Buradan baska anlatabilecegim, icimi acabilecegim birisi de yok.

Bana da sırık derlerdi, avarel benzetmesi yapacak olan oldu. tüm ilkokul hayatım en arkaya atılarak geçti 😄
Umrumda mı asla. Bacaklarım vücuduma orantılarsan kalındır, sezeryandan kalma göbeğim var. Ama ben kendimi yine de seviyorum güzel de buluyorum 37 yıl ve bir doğuma göre fena değilsin kızım diyorum gazlıyorum.
Ufak tefek olmanın güzel yanı çok uzun olmanın da güzel yanı çok. Siz de kendinizi beğenmek zorundasınız. Uzayabilecek misini? Hayır. O zaman güzel yanlarına bakın. Biri boyla ilgili densizlik mi etti, amaan kısa boy topukluyla uzar, ızun boy kısalmaz diyiverin mesela

Aslinda boyumla bir sikintim yok. Hatta dedim ya utanarak vucudumu begeniyorum bile. Keza benimle ilgilenen erkekler de hep ortalamanin ustuydu ama artik o kadar mahvolmusum ki kendimi layik goremiyorum.
Vücudunu beğenirken niye utaniyorsun 😂😂😂 göğsünü gere gere beğen kendini.

Merhaba arkadaslar,

Dun bir tanidikla konusurken eski bir is arkadasindan bahsetti. Bahsederken de yuzunu burusturup, bir de gorsen su kadar boyu var( eliyle gostererek), ufacik tefecik bir de pabuc kadar dili var dedi. Ben oracikta dondum kaldim cunku tiksinerek anlattigi boya ve bedene ben de sahibim. Dolayli yoldan da olsa asagilanmis hissediyorum.

1.53 boya 45 kiloyum ve son yillarda gercek bir mobbinge maruz kaliyorum. Ondan oncesinde boyumla, kendimle gayet barisiktim ama artik gercekten yildim.

Mesela gozlerime, saclarima iltifat alirim. Utanarak soyluyorum ama bedenimi de begeniyorum. Makyajsiz sokaga cikabilirim, kaslarim kirpiklerim belirgindir aslinda. Burnum daha ufak olabilirdi ya da agzim ama coook rahatsiz degilim. Ve bunlari sifira indiren, silen sey ne biliyor musunuz? BOYUM. Kendimi dunyanin en igrenc insani gibi hissediyorum. Tum iyi yonlerimi hice saydiran bir ozellige sahibim. Artik giyinmek, kendime bakmak dahi istemiyorum.

- staj yaparken bir kiz arkadasim: boyun ne kadar ufak, cocuk bisikletine binsen siritmazsin, burdaki cocuklar sana bakmaz, karpuz kol giyme sana yakismaz

- is yerinde calistigim kadin: zaten su kadar boyun var neden kambur duruyosun? Su kadar var misin o kadar bile yoksundur? Ve bilimum hakaretler

- muhtesem kuzenimi eklemeyi unutmusum: boyun ne kadar kisa, yarin hamile kalsan ne olursun kimbilir? Sen boyle zayif kalamazsim boyun yok? Bir de benim uzerimden ornek verir yuzunu burusturarak( boyu onun kadar diye)

- erkek bir arkadas: ne kadar kisasin sana bakan olmaz?! Araba kullanabiliyor musun? Bu halinle napmayi dusunuyorsun? Gibi daha nice igrenc laflar.

Tabii ki hepsini hayatimdan cikardim ta ki basta anlattigim arkadasa kadar. Dunden beri kendimi yine bataklikta hissediyorum. O yuzunu burusturmasi igrenmesi gozumun onunden gitmiyor. Ileride cocugumun olmasini dahi istemiyorum beni yargilamasin diye. O kadar dusunun.

Buraya neden yazdim bilmiyorum. Buradan baska anlatabilecegim, icimi acabilecegim birisi de yok.
Boyunuzdan asla rahatsiz olmayin gayet guzel bir hanimfendisinz eminim insanlar kiskancliklari boyle boyle ortaya cikariyor sizin zaafiniz uzerinizden kendinizle barisik olun lutfen benim cevremdede boyu kisa insan cok ama gayet hoş duruyorlar sonucta siz bir kadinsinz enguzel fitratta yaratildiniz hamilelik vs hicbirsey olmuyor emin olun 180 boyu olanla 150 bogu olanda ayni yeterki kilo alimina diktt etsin

Ya şu dünyada ne kadar aptal insan var gerçekten yazdıklarınızı okurken sinirlerim bozuldu. Bizim milletin huyu budur karşılarındakini aşağılayarak kendilerini tatmin ederler. Laflarına bakınca kendileri manken sanarsın, oysa yüzlerine bakılacak gibi değildir(bu tamamen içlerinin çirkin olması yüzünden) Takmayın diyemiyorum çünkü insan gerçekten etkileniyor fiziksel özelliklere yorum yapıldığında. Bu tarz insanlara mesafeli davranmaya çalışın ki böyle konuşacak cüreti kendilerinde bulamasınlar.

Merhaba arkadaslar,

Buraya neden yazdim bilmiyorum. Buradan baska anlatabilecegi

Ya şu dünyada ne kadar aptal insan var gerçekten yazdıklarınızı okurken sinirlerim bozuldu. Bizim milletin huyu budur karşılarındakini aşağılayarak kendilerini tatmin ederler. Laflarına bakınca kendileri manken sanarsın, oysa yüzlerine bakılacak gibi değildir(bu tamamen içlerinin çirkin olması yüzünden) Takmayın diyemiyorum çünkü insan gerçekten etkileniyor fiziksel özelliklere yorum yapıldığında. Bu tarz insanlara mesafeli davranmaya çalışın ki böyle konuşacak cüreti kendilerinde bulamasınlar.

Maalesef. Artik yeni bir ortama girmek istemiyorum. Cunku bana sadece daha buyuk bir hayal kirikligi riski doguyor.

Böyle şeylere genelde kadınlar takılıyor o da biraz kıskançlıktan ya da ego tatmin etmek için. 1.55 boyunda bir arkadaşım var bütün erkekler hayrandır isteyip de elde edemediği biri yok diyebilirim. Daha önce de böyle boy konusu vardı oraya da yazmıştım şu an en mutlu ve uzun süreli ilişkisi olan arkadaşımın boyu da 156 falan. Fiziğinizle para kazanmıyorsanız mankenlik vs. Boy önemli bir detay değil kadında. Erkeklerin ilk baktığı kriterlerden de değil kesinlikle.

Merhaba arkadaslar,

Ay yapma nolur ne hallerde zor durumlarda olanlar var ne varmis o boydaysan
Bende senle aynu boydayij ve hatta 58 kilo idim esimle tanistigmda suan 60 kiloyum evlendim, hamileyken top gbi olurum filan derdim hamile kaldim okadar guzel oldumki hic abes bir goruntum olmadi cok az bi gobegim vardi cirkin durmadi , is hayatimda da zaman zaman boyumla dalga gecenler olsa da hic bu kadr ciddiye almadim yeri geldi bendr kendime takildim hatta ayaklarim cok kucuktur 35 no 😊 cocuk reyonuna bakiyorum ayakkabi alacakken filan diye espri yaparim .

Kimsenin seni bununla uzmesine izin verme , bu bir eksiklik degil kaldi ki eksikligmz de olabilirdi onu sana diyenler kusursuzlar mi ki seni boyle uzecek dereceye getirmisler ... hiic uzulecegn birsey degil bu boy konusu cnm inan

Maalesef. Artik yeni bir ortama girmek istemiyorum. Cunku bana sadece daha buyuk bir hayal kirikligi riski doguyor.
Gerçekten hiç takmayın ya. Benim de aynı boyda arkadaşlarım var ve taş gibiler. Ben çok beğeniyorum. Arada olur böyle densizler kıskanırlar kendilerinden memnun değillerdir, kendini seven insanlara böyle laf atarlar. Küçükken çok kiloluydum kilomdan laf yedim hep, sonraki dönemlerde çok zayıf oldum bu sefer sopa, çubuk gibi oldum ordan laf yedim. Normal kiloma ulaştım bu sefer de makyaj yapmayı sevmediğim için laf yedim vs vs insanlar susmuyor ki :)

Ülkemizde herkes selvi de haberimiz mi yok🤦🏻‍♀️Çok net söyleyeyim kıskançlık bunun adı. Siz takıp üzüldükçe daha çok üstünüze gelirler.

Boyun kısa sana kimse bakmaz mı dedi mesela sen burnunu sağa sola sokarken görmemişsin yakışıklı ve uzunları kısa boylular kapar deyip kahkaha atsan sesi kesilir böyle tiplerin.

Cevap verin yani susmayın. 170 boyundayım inanın bana da neler dendi neler. İzin verirseniz herkes her şeyi der müsaade etmeyin. Kendinizi de beğeniyormuşsunuz hem ki eminim fıstık gibisinizdir ondandır bu laflar :)

Back