-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Canım nasılsınOlmaz inşallah kalbini ferah tut ağrı olur o kaçınılmaz ışte agriyla alay et ben öyle yapıyorum çok fazla ayakta durma o çok tetikliyor ya
Biraz daha iyiyim ama uyusmalarim başladı ya bide adet düzensizliği oluşmaya başladı bende canım sen nasılsınCanım nasılsın
Uyuşma bende de oluyo ara ara emzirdiğim için de adetim hep düzensizdi şimdi emzirmiyorum tabi daha iyiyim çok şükür çok bi iş yapamıyorum hemen belim ağrıyor ne yapayım idare ediyorumBiraz daha iyiyim ama uyusmalarim başladı ya bide adet düzensizliği oluşmaya başladı bende canım sen nasılsın
Canim bende aynı iş yapmıyorum yaaUyuşma bende de oluyo ara ara emzirdiğim için de adetim hep düzensizdi şimdi emzirmiyorum tabi daha iyiyim çok şükür çok bi iş yapamıyorum hemen belim ağrıyor ne yapayım idare ediyorum
Canım nasılsınCanim bende aynı iş yapmıyorum yaa
İyi olduğunuza çok sevindim ya inşallah hayırlısıyla doğum yaparsınız belki toparlarsiniz ya belli mi olurBebeğim 13 haftalık şimdi şükürler olsun şimdilik herşey yolunda bel ağrım çok oluyo ama zaten ağrıyla yaşamaya alıştım oğluşum ayın 14 nde yaşına girecek nasip olursa öyle geçiyor inşallah kötü şeyler olmaz da bu bebek de hastalığıma şifa olur dr da öyle söyledi belki iyileşmene vesile olur dedi lütfen dua edin bana siz nasılsınız hastalığınız ne durumda
Söyleseniz iyi olur kaç haftalık hamilesiniz eğer bişey varsa erken önlem alınıraaa birşey söyliiyim mi..
hamile kaldığımdan beri çok sık kalça ağrısı çekiyorum,bacaklarımı da hafif güçsüz hissediyorum,hiç ayakta durasım yok...
ama hiç önemsemedim...doktoruma söyliyim bunu...
Canım merhaba nasılsın nasıl oldu rahatsızlığın adet oldun muSöyleyin tabiki belki kanda bir degeriniz düşmüş olabilir belli olmaz
Çok şükür bugün sabah oldum tarlusal diye adet sokturucu var onu içip oldum ayrıca herşey üst üste gelir ya eşim apandisit ameliyatı olduCanım merhaba nasılsın nasıl oldu rahatsızlığın adet oldun mu
Sıkıntı yapma sakin kendine bişey olmadan atlatirsin inşallah benim de bel ağrım var takma kafana sakin hayırlısıyla ikinizde kurtarirsiniz inşallahIyi canım sevindim senin adına nasip olursa haftaya 4.aya giriyorum ama bel ağrım çokça sürüyor ya bunun üstüne bulantı baş dönmesi bir de küçük çocuk olunca iyice zorlanıyorum hala da korkuyorum son aylarda kötü bişey olacak diyeeşin için de geçmiş olsun
Sağol canım insanı en iyi aynı şeyleri yaşayan bir başka insan anlıyor çevremde kimseye anlatamıyorum anlamıyorlar ben de artık hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum soranlara iyiyim diyorum ne yapayım açıklama yapmaktan çok yoruldum çünkü bir de anlayan olsa vardır bunda da bir hayır diyorum sadeceSıkıntı yapma sakin kendine bişey olmadan atlatirsin inşallah benim de bel ağrım var takma kafana sakin hayırlısıyla ikinizde kurtarirsiniz inşallah
Açıklama yapsanda olmuyor ki ya rapor aldım yine bu sefer bel kemigimde incelme başlamış fizik tedavi başlıyor yine çok şükür pzt iğneyi başlıyoruzSağol canım insanı en iyi aynı şeyleri yaşayan bir başka insan anlıyor çevremde kimseye anlatamıyorum anlamıyorlar ben de artık hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum soranlara iyiyim diyorum ne yapayım açıklama yapmaktan çok yoruldum çünkü bir de anlayan olsa vardır bunda da bir hayır diyorum sadece
Canım son zamanlarda ölçüm yaptırdın mı son durumun nedir çok merak ediyorum iyileşme var mı kırıklar toparlamış mı bel kemiğinin inceldiği nasıl ortaya çıktı gelişmelerini bana da bildirsen olur mu çünkü senden başka aynı sorunu yaşayan görmedim henüzAçıklama yapsanda olmuyor ki ya rapor aldım yine bu sefer bel kemigimde incelme başlamış fizik tedavi başlıyor yine çok şükür pzt iğneyi başlıyoruz
İnsanlara anlatınca derdini sen suçlu gibi oluyorsun yemiyorsun ondan oluyor diyorlar yada bu hastalığını kafaya takiyorsun diyorlar ya zor bir süreç ya rapor almak da sıkıntı ya insanlar yalandan mi rapor alıyorsun diyorlar ya herşey söyleniyor insan çok yoruluyor kaçış noktası arıyor ama yok ki
Canım belim agriyordu röntgen çektirdim öyle çıktı omurga incelmeye ve araları kisalmaya başlamış kırılma riski fazla dedi drİnsanlar çok vicdansız Rabbim bir an önce şifa verir inşallah bizlere de hiç yaşamamış gibi oluruz herkesten kurtuluruz zor bir durumdayız benim de sol kürek kemiğimde sanki değişiklik var sol tarafım çok ağrıyor böyle uyuşuyor gibi oluyor korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum