Merhabalar benim de bi 6 kilo fazlam var ..ama 10 kilo verirsen cok iyi olacagini duwunuyorum benide araniza alirmisiniz.? Bu arada elma diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz?Bende hemen paylaşıyorum
11:00 kahvaltı (1 tane haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 3-4 adet marul 3 zeytin 1 kibrit kutusundan az beyaz peynir) normalde yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyorum ama kaç gündür kendime yüklendiğim için ekmek yemedim
13:00 yeşil elma
15:00 yeşil elma
18:00 yeşil elma
Saat 8 oldu küçük bir yeşil elma yesem mi diyr düşünüyorum canm kararsız kaldım :) hee bu arada sakın bozma bak beraber başladık beraber yürücez bu aynı yolda :)
Merhabalar benim de bi 6 kilo fazlam var ..ama 10 kilo verirsen cok iyi olacagini duwunuyorum benide araniza alirmisiniz.? Bu arada elma diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz?
Hoşgeldin Cnm aramıza yarın başla hadi sende :)Merhabalar benim de bi 6 kilo fazlam var ..ama 10 kilo verirsen cok iyi olacagini duwunuyorum benide araniza alirmisiniz.? Bu arada elma diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz?
Belirtmeyi unutmayayim.
Baslangic: 21.05. - 80,6 Kg
Sali gününe Kadar tartilmayacam.
Offf kızlar ya ben bozdum diyeti 2 lahmacun 2 pkt çikolata yedim ya pff(
O durumda mlsf yiyorsun kimseye diyetteym demicksn zorla yediriyolar nedense. D bugün devam ben veremedim yine 65 şimdi baktım.Aynen ya
Dedigim gibi bugün dogum günü vardi bizim evde. Yememeye direndim. Bu saate kadar diyeti uyguladim. Tabi yengemler abimler zorla yedirdiler.
Ha bide ben sabah dayanamdim tartildim. 79,5 ciktim yani 1 kg 100gram vermisim. Tabi bugun kesin geri alirim
O durumda mlsf yiyorsun kimseye diyetteym demicksn zorla yediriyolar nedense. D bugün devam ben veremedim yine 65 şimdi baktım.
Howbulduk canlar..Ben bugun bawlayamiyorumilac almak zorundayim..
Selam kızlaar. Bende aranızda olmak isterim.. Dün başladım diyete. Kendime nova teatox çayı aldım ve yanında tabiki dikkat edeceğim düzenli yemek ve spor da olacak kendime fazla dur diyemiyorum yemek konusunda fakat bunu düzeltmeye karar verdim sizlerle olursam motive olurumm
Canm elma diyeti hem kilo verirsin hem sıkılaiırsın tabi aynen uygularsan pişman olmayacgn bi diyet.ben çok aşırı yemek yiyince aldmKısa sürede verilen kilolarınızı geri aldınız mı