Geçen sene tam burada 13 kilo verdim,tekrar birleşelimmm...

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben henüz bir kaç gün önce açtım profilimi... Bir çok ihtiyacım olan tecrübeye burdan ulaşmak istiyorum... Sorunlarımın başında elbetteki bana yapışan kilolarım yer alıyor... Kısa süreli diyetlerden ziyade en acilinden güçlü bir diyete başlamam gerekiyor fakat benim sorunum başlayamamak, azim sıfır... :) Sinirden gülüyorum resmen... 1 aydır kendi çapımda düzgün beslenmeye geçtim fakat bugün öğle yemeğinden sonra tartıldım hala 88.5 kiloyum. Kısa süre içinde de hormon testi yaptıracağım, çünkü sürekli diyet yapıyorum sonra tartılıyorum fakat hiç kilo vermemiş görüyorum kendimi... İnşaAllah bir hastalığım yoktur... Bende Taylan Kümeli diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda yapıp memnun kalan var mı? Sonradan kilo aldınız mı yaptıysanız? Herkese bol şans başladığımda size burdan yazacağım :) kesin kışa anca başlarım bu azimle!
Canm en azından böyle düşünmen bile yeter bazı insanlar hiç düşünmzken herşeyi boşverip geçiyo evet fazla kilo problemimiz varsa diyete girmemek en büyük tembellik canm. Diyet yapıp kilo veremiyorsan ya kendine göre yanlış Diyet yapıyosun yada Allah korusun herhangi bi rahatsızlığn olabilir.bence öncelikle bi diyetisyene görün derim ne olur ne olmaz hiç olmazsa aklında soru işareti kalmaz ve de o bahsettiğin diyeti ben hiç uygulamadm elma diyetine gircem yarından itibaren.2 hafta sürecek. Bu sefer hiç bişeyin engel olmasına izin vermicem insanları kırmamak için diyeti yarıda kesiyorm artık kendimi düşünme zamanı.ne zaman başlıcaksan ben burdayım destek çıkarız birbimizze :)

ben de katılmak istiyorum aranıza, boy 1.62 cm kilo 73.6. diyetisyene gittim 2 ay önce 3 kilo verdim ama takıldım burda.
en azından paylaşarak kendimi dizginleyebilirim. tek sorunum spora zamanım yok

ben de katılmak istiyorum aranıza, boy 1.62 cm kilo 73.6. diyetisyene gittim 2 ay önce 3 kilo verdim ama takıldım burda.
en azından paylaşarak kendimi dizginleyebilirim. tek sorunum spora zamanım yok
Spor yapmıyorsan elma diyeti tam sana göre buna karar verirsen bizimle beraber bu yolda yürü canm yok başka diyet uygularm diyosan o da olur amç burda birbimizze destek verip şu kiloları atmak :)

Canm en azından böyle düşünmen bile yeter bazı insanlar hiç düşünmzken herşeyi boşverip geçiyo evet fazla kilo problemimiz varsa diyete girmemek en büyük tembellik canm. Diyet yapıp kilo veremiyorsan ya kendine göre yanlış Diyet yapıyosun yada Allah korusun herhangi bi rahatsızlığn olabilir.bence öncelikle bi diyetisyene görün derim ne olur ne olmaz hiç olmazsa aklında soru işareti kalmaz ve de o bahsettiğin diyeti ben hiç uygulamadm elma diyetine gircem yarından itibaren.2 hafta sürecek. Bu sefer hiç bişeyin engel olmasına izin vermicem insanları kırmamak için diyeti yarıda kesiyorm artık kendimi düşünme zamanı.ne zaman başlıcaksan ben burdayım destek çıkarız birbimizze :)

İnş doğru yapnışımdır Cevapla ya bastım oluyor mu böyle bilmiyorum hehe :) aslında benim işte kilo aldığımdan beridir yüzümde çok tüylenme filannda oluşup vücut şekillerim çirkinleşince hormonsal sıkıntılarım mı var acaba diye düşünür oldum. Yurt dışına yeni taşındım ve maalesef doktor işlerimi halledemiyorum tek başıma şimdilik... o yüzden herşeyimi ertelemek durumunda kalıyorum. TR de olsam hemen giderdim bir doktora diyette yapardım. Evlenmeden önce kızılay ın diyetisyenine gidip 6 ayda 20 kilo vermiştim... 10 kilosunu 3 yılda çok aşırı yemekten aldım tabiiki.. Şimdi tekrardan 90 ları görmek istemiyorum... Daha çocuk sahibi de değilim ilerisini hiç düşünemiyorum o penguen teyzelere döncem :KK43: Rabb im yar ve yardımcımız olsun hepimizin gönlüne göre versin. Haftaya güzel bir alışveriş yaparak diyete başlayacağım inşaAllah... o zaman görüşürüz buradan haberleşiriz. Şuan isveç diyetini okudum bilgi edindim elmaya da bakayım bariii :////

İnş doğru yapnışımdır Cevapla ya bastım oluyor mu böyle bilmiyorum hehe :) aslında benim işte kilo aldığımdan beridir yüzümde çok tüylenme filannda oluşup vücut şekillerim çirkinleşince hormonsal sıkıntılarım mı var acaba diye düşünür oldum. Yurt dışına yeni taşındım ve maalesef doktor işlerimi halledemiyorum tek başıma şimdilik... o yüzden herşeyimi ertelemek durumunda kalıyorum. TR de olsam hemen giderdim bir doktora diyette yapardım. Evlenmeden önce kızılay ın diyetisyenine gidip 6 ayda 20 kilo vermiştim... 10 kilosunu 3 yılda çok aşırı yemekten aldım tabiiki.. Şimdi tekrardan 90 ları görmek istemiyorum... Daha çocuk sahibi de değilim ilerisini hiç düşünemiyorum o penguen teyzelere döncem :KK43: Rabb im yar ve yardımcımız olsun hepimizin gönlüne göre versin. Haftaya güzel bir alışveriş yaparak diyete başlayacağım inşaAllah... o zaman görüşürüz buradan haberleşiriz. Şuan isveç diyetini okudum bilgi edindim elmaya da bakayım bariii :////
Evet canım baya zorlu bi zaman geçirmişn ama kendini böyle motive etmen ne kadar güzel imrendim valla başlarsan verirsin inşallah ben yarın başlıyorum sende yalnız bırakma bizi olur mu

Spor yapmıyorsan elma diyeti tam sana göre buna karar verirsen bizimle beraber bu yolda yürü canm yok başka diyet uygularm diyosan o da olur amç burda birbimizze destek verip şu kiloları atmak :)
emziriyorum elma diyeti yapamam, ama eski listemi bu dafa bozmadan takip edicem. inşallah birbirimize destekle olumlu sonuç alırız. ramazana kadar bozmak yok düzeni.

emziriyorum elma diyeti yapamam, ama eski listemi bu dafa bozmadan takip edicem. inşallah birbirimize destekle olumlu sonuç alırız. ramazana kadar bozmak yok düzeni.
O zaman tabi senin için uygun diyete devam et canm bnde bugün başladım hadi inşallah

kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta, az peynir,maydonoz domates 3 zeytin 2 dilim ekmek, 2 parmak kadar tahin helva
1.30 da 2 ceviz 1 kase yoğurt
3.00 de 1 fincan sütlü kahve
ben 2 ana öğün 2 şer saat arayla ara öğün yapıyorum
bir de 2.5 litre su
herkese kolay gelsin

spor yapmaya pek vakit bulamıyorum işten çocuklardan yesıl elma elime gecer gecmez elma diyetine baslıcam

Kızlar bugün bende yeşil elma diyetine başladım evet ama yemeye midem bulandı açıkçası ya galiba daha önce yaptığımdan dolayı yada bilmiyorum yoksa çok severim akşama kadar 3 tane belirli saat aralıklarla yeşil elma tükettim akşam 1 kase çorba ve karpuz yedim yani az ve sık yemeye devam ama genelde Protein sebze türleri yemeye calışcam yeşil elma da tüketcem ama midemi zorlamadan

Mrhaba aarkadaslar.. Ben de yeniden basamaya karar verdim. 7 ay once dogum yaptim. 4 ay once 66.5la diyete basladim. Boyum 1.67.. Boyle soyleyince cok sorun yok gibi ama bolgesel oldugu icin goruntu kotu.. Cok agir bir diyet degildi benimkisi. Emzirdiigim icin agir bir sey de yapamam. Aksam 6dan sonra yemiyordum. Cayin sekerini tamamen kestim ve ekmegi azalttim. Bol su ictim ve aasil faydayi gunnde 1 saat lessli yapmakta goum

kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta, az peynir,maydonoz domates 3 zeytin 2 dilim ekmek, 2 parmak kadar tahin helva
1.30 da 2 ceviz 1 kase yoğurt
3.00 de 1 fincan sütlü kahve
ben 2 ana öğün 2 şer saat arayla ara öğün yapıyorum
bir de 2.5 litre su
herkese kolay gelsin
5.00 bir tabak mantı(sossuz)
7.30 saati 2 hurma 2 kuru kayısı 10 fındık biraz leblebi
9.30 1 kase kiraz

benim listeye göre bozdum sayılmaz, hatta yatarken acıkmıştım bile, en azından artık abur cubur yok
bir de 25 dk evde yürüyüş ve pilates yaptım
kararlıyım iyice zayıflayana kadar kıyafet almak yok

Nova çayım etkisini gösteriyo ama ben zorla yediriliyorum pastalar çörekler oldu bu hafta belirli sebeplerden dolayı. 62 kiloydum yinede kilo verebilmişim azcık, 61.3 kg oldum suanda :)

merhaba bende katılmak istiyorum daha önce başka bir bloktaki diyeti uyguladım ama ben başlayıpta devamını getiremeyenlerdenim aslında çok değil en fazla iki ay diyetlere tam anlamıyla uygulasam olcak ama yapamıyorum ben diyet uyguladığımda güzel kilo verebiliyorum kışın biraz dikkat ederek 4 kilo vermiştim bide ben evde diyet yapamıyorum evdeyken sürekli yemek yemek isteği oluyor bende 1 ay oldu evdeyim işi bıraktım ve işi bırakınca hemen hemen 2 kilo aldım yarından itibaren bende dikkat etmeye başlıycam yoksa sonum kötü gibi gözüküyor çok fazla yiyorum bakalım evdeyken yapabilcekmiyim elma diyetini denemek istiyorum kendimden bahsedeyim 30 yaşında bir çocuk annesi 1.60 boy 67.5, 68 e gidiyorum ilk etapta 60 ı hedefliyorum ama nasıl bilmiyorum

merhaba
dün de bozmadım diyetimi,25 dk spor da yaptım yine. 700 gr gitmiş görünüyor, sabah 72.9 dum. ama tartı bazı günler de yüksek çıkarıyor. neyse cumartesi kaç olduğumu yazarım. buradan niyet etmek iyi geldi
kalkınca 2 kuru kayısı ile ılık suyumu içtim, kahvaltı bol peynir 2 parmak kadar helva 2 dilim kepek ekmeği
herkese kolay gelsin

X