- 17 Ocak 2012
- 619
- 26
Tabiki canm ben ya rı n başlıyrm sende katılMerhaba kizlar ben yeni uye oldum kilo vermek istiyorum. Size katilabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canm ben ya rı n başlıyrm sende katılMerhaba kizlar ben yeni uye oldum kilo vermek istiyorum. Size katilabilir miyim?
Canm en azından böyle düşünmen bile yeter bazı insanlar hiç düşünmzken herşeyi boşverip geçiyo evet fazla kilo problemimiz varsa diyete girmemek en büyük tembellik canm. Diyet yapıp kilo veremiyorsan ya kendine göre yanlış Diyet yapıyosun yada Allah korusun herhangi bi rahatsızlığn olabilir.bence öncelikle bi diyetisyene görün derim ne olur ne olmaz hiç olmazsa aklında soru işareti kalmaz ve de o bahsettiğin diyeti ben hiç uygulamadm elma diyetine gircem yarından itibaren.2 hafta sürecek. Bu sefer hiç bişeyin engel olmasına izin vermicem insanları kırmamak için diyeti yarıda kesiyorm artık kendimi düşünme zamanı.ne zaman başlıcaksan ben burdayım destek çıkarız birbimizze :)Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben henüz bir kaç gün önce açtım profilimi... Bir çok ihtiyacım olan tecrübeye burdan ulaşmak istiyorum... Sorunlarımın başında elbetteki bana yapışan kilolarım yer alıyor... Kısa süreli diyetlerden ziyade en acilinden güçlü bir diyete başlamam gerekiyor fakat benim sorunum başlayamamak, azim sıfır... :) Sinirden gülüyorum resmen... 1 aydır kendi çapımda düzgün beslenmeye geçtim fakat bugün öğle yemeğinden sonra tartıldım hala 88.5 kiloyum. Kısa süre içinde de hormon testi yaptıracağım, çünkü sürekli diyet yapıyorum sonra tartılıyorum fakat hiç kilo vermemiş görüyorum kendimi... İnşaAllah bir hastalığım yoktur... Bende Taylan Kümeli diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda yapıp memnun kalan var mı? Sonradan kilo aldınız mı yaptıysanız? Herkese bol şans başladığımda size burdan yazacağım :) kesin kışa anca başlarım bu azimle!
Biz elma diyeti,sen neye karar verirsen amaç birbimizze destek olmak.herkes farklı diyetimi uygulayacak anlamadım?
Spor yapmıyorsan elma diyeti tam sana göre buna karar verirsen bizimle beraber bu yolda yürü canm yok başka diyet uygularm diyosan o da olur amç burda birbimizze destek verip şu kiloları atmak :)ben de katılmak istiyorum aranıza, boy 1.62 cm kilo 73.6. diyetisyene gittim 2 ay önce 3 kilo verdim ama takıldım burda.
en azından paylaşarak kendimi dizginleyebilirim. tek sorunum spora zamanım yok
anladım tesekkür ederimBiz elma diyeti,sen neye karar verirsen amaç birbimizze destek olmak.
Ne zaman başlıcaksn canm karar verdin mianladım tesekkür ederim
Canm en azından böyle düşünmen bile yeter bazı insanlar hiç düşünmzken herşeyi boşverip geçiyo evet fazla kilo problemimiz varsa diyete girmemek en büyük tembellik canm. Diyet yapıp kilo veremiyorsan ya kendine göre yanlış Diyet yapıyosun yada Allah korusun herhangi bi rahatsızlığn olabilir.bence öncelikle bi diyetisyene görün derim ne olur ne olmaz hiç olmazsa aklında soru işareti kalmaz ve de o bahsettiğin diyeti ben hiç uygulamadm elma diyetine gircem yarından itibaren.2 hafta sürecek. Bu sefer hiç bişeyin engel olmasına izin vermicem insanları kırmamak için diyeti yarıda kesiyorm artık kendimi düşünme zamanı.ne zaman başlıcaksan ben burdayım destek çıkarız birbimizze :)
Evet canım baya zorlu bi zaman geçirmişn ama kendini böyle motive etmen ne kadar güzel imrendim valla başlarsan verirsin inşallah ben yarın başlıyorum sende yalnız bırakma bizi olur muİnş doğru yapnışımdır Cevapla ya bastım oluyor mu böyle bilmiyorum hehe :) aslında benim işte kilo aldığımdan beridir yüzümde çok tüylenme filannda oluşup vücut şekillerim çirkinleşince hormonsal sıkıntılarım mı var acaba diye düşünür oldum. Yurt dışına yeni taşındım ve maalesef doktor işlerimi halledemiyorum tek başıma şimdilik... o yüzden herşeyimi ertelemek durumunda kalıyorum. TR de olsam hemen giderdim bir doktora diyette yapardım. Evlenmeden önce kızılay ın diyetisyenine gidip 6 ayda 20 kilo vermiştim... 10 kilosunu 3 yılda çok aşırı yemekten aldım tabiiki.. Şimdi tekrardan 90 ları görmek istemiyorum... Daha çocuk sahibi de değilim ilerisini hiç düşünemiyorum o penguen teyzelere döncem Rabb im yar ve yardımcımız olsun hepimizin gönlüne göre versin. Haftaya güzel bir alışveriş yaparak diyete başlayacağım inşaAllah... o zaman görüşürüz buradan haberleşiriz. Şuan isveç diyetini okudum bilgi edindim elmaya da bakayım bariii :////
emziriyorum elma diyeti yapamam, ama eski listemi bu dafa bozmadan takip edicem. inşallah birbirimize destekle olumlu sonuç alırız. ramazana kadar bozmak yok düzeni.Spor yapmıyorsan elma diyeti tam sana göre buna karar verirsen bizimle beraber bu yolda yürü canm yok başka diyet uygularm diyosan o da olur amç burda birbimizze destek verip şu kiloları atmak :)
O zaman tabi senin için uygun diyete devam et canm bnde bugün başladım hadi inşallahemziriyorum elma diyeti yapamam, ama eski listemi bu dafa bozmadan takip edicem. inşallah birbirimize destekle olumlu sonuç alırız. ramazana kadar bozmak yok düzeni.
5.00 bir tabak mantı(sossuz)kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta, az peynir,maydonoz domates 3 zeytin 2 dilim ekmek, 2 parmak kadar tahin helva
1.30 da 2 ceviz 1 kase yoğurt
3.00 de 1 fincan sütlü kahve
ben 2 ana öğün 2 şer saat arayla ara öğün yapıyorum
bir de 2.5 litre su
herkese kolay gelsin