Merhabaa
Bende kendime motive amacli diyet arkadaslari ariyordum. Kış başinda bu forumda ayni yöntemi uygulayarak 6 kilo vermistim. Sana rastlamam cok iyi oldu. Kabul edersen cok memnunum olurum
ben de varım iki haftadır kb diyeti yapıyorum 70ten 67 ye düştümmara ara motivasyonum düşüyor zor toparlıyorum benide aranıza alıııııınnn
Gecen yil 86 kiloydum bende yazin yuruyus ve dikkatle 70 kiloya indim fakat gectigimiz kis 8 kilosunu geri aldim 2 haftadir yuruyorum 2 kilo verebildimgitmiyor sanki ne yapiyorsak ben de varim gitsin kilolar
Hosbulduk canim :)) Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz. Ne de olsa yaz'a az kaldi, tatil Zamani geldi.
Peki ne Zaman basliyoruz?
kızlar benide alın aranıza çeşit çeşit diyet uygulayarak 3 ayda 7 kilo verdim tabi arada çok kaçırmasaydım bunun 2 katı olacaktı(( ilk hedefim 5 kilo bende bugünden itibaren sizinle başlamak istiyorum :)
Yarından itibaren başlayalım isterseniz ben bugün misafirlikteydim çünkü azcık ucunu kaçırdım söylemesi ayıp utanıyorum yediklerimi yazmayaValla bir göbek yapmışım ki artık otobüste derli toplu oturmaya çalışıyorum,millet hamile sanıp yer verecek nerdeyse
Hoşgeldin canımm :) Allahın izniyle vericez bu kilolaları merak etmeyin
Canm bendr yarın başlıcam beraber başlayalım olur muDün mesajini görmedim, görseydim kabul ederdim bugün baslamaya. Yarına ne dersin? Fazla zaman kaybetmeden baslayalim bence, yoksa bu göbek gittikce büyüyor bende.
Canm bendr yarın başlıcam beraber başlayalım olur mu
Tamamdır ben hazırım yarın yine yazarım bildiririm durumu elma diyetine gircem bi kaç gün yapimm acayip sıkılaşma oluyo canm
Evet bugün başladım ben en fazla dayandığım 4 yada 5 gün o da şu sebepten oluyo bişe çıkıyo arkadaşlarla buluşuyoruz é onlar yemek yiyince yememezlik olmuyo tabi o sebepten yani canm yoksa zorluğından değil alışıyor insan 3. Günden sonra bugün başladım az evvel yedim elma bakalım ne zamana kadar devam etcem :) sen şimdi hangi diyeti uyguluysnGünaydin, sende mi elma diyetine giriyorsun. Benim de aklimda o var. Hep bir veya iki gün yapip birakmistim. Insallah bu sefer sürdürecem.
Bizdeeee burdayız Bizdeeee destek istiyoruzzzz :)))verelim kiloları gitsin göbüşler kalçalar yaben de varım bugün başlamış olayım , lüten bırakmayalım birbirimizi arkadaşlar ve kilolarımızı verelim,
ben ilk defa bi forumda kilo vermeyi deneyeceğim,
25 kilo fazlam var
Evet bugün başladım ben en fazla dayandığım 4 yada 5 gün o da şu sebepten oluyo bişe çıkıyo arkadaşlarla buluşuyoruz é onlar yemek yiyince yememezlik olmuyo tabi o sebepten yani canm yoksa zorluğından değil alışıyor insan 3. Günden sonra bugün başladım az evvel yedim elma bakalım ne zamana kadar devam etcem :) sen şimdi hangi diyeti uyguluysn
Ben de bu sabah elma diyetine başladım. Dedigin gibi hic zor degil. Bizde de yarin evde dogumgünü olacak hep bu tür şeyler engel oluyor. Yarin bozmamam lazim kesinlikle.
Hep
Yazmisken menümü de paylasayim:
10:00 iki hafif kizarmis kepekli ekmek üzerine krem peynir sürdüm + yesil çay
13:00 1 yesil elma
15:00 1 yesil elma
18:00 sade t. Kahvesi
19:00 1 yesil elma
Gece de Pilates yapmayi planliyorum.