Geçen sene tam burada 13 kilo verdim,tekrar birleşelimmm...

NeseDogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
251
106
Merhaba arkadaşlar :) Geçen sene çok büyük bir hevesle kadınlar kulübüne üye oldum ve grup arkadaşlarımla harika fikir alışverişleri yaptım.2 ayın sonunda emelime ulaştım ve 13 kilo verdim.Kışın verdiği rahatlıkla 10 kilosunu geri almayı başardım.Şimdi daha büyük bir hevesle yeniden başladım,yeniden başlamak isteyen herkesi bekliyorum.Cumartesi günleri tartılma günümüz ve her aksam gün boyunca ne yediğimizi paylaşıyoruz.Bunun yanında varsa uyguladığımız spor programlarını fayda gördüğümüz besin gruplarını da paylaşabiliriz..:) Sevgiyle ve sağlıkla kalınnnnn...

Merhabaa
Bende kendime motive amacli diyet arkadaslari ariyordum. Kış başinda bu forumda ayni yöntemi uygulayarak 6 kilo vermistim. Sana rastlamam cok iyi oldu. Kabul edersen cok memnunum olurum

ben de varım iki haftadır kb diyeti yapıyorum 70ten 67 ye düştümm ara ara motivasyonum düşüyor zor toparlıyorum benide aranıza alıııııınnn

Gecen yil 86 kiloydum bende yazin yuruyus ve dikkatle 70 kiloya indim fakat gectigimiz kis 8 kilosunu geri aldim 2 haftadir yuruyorum 2 kilo verebildimgitmiyor sanki ne yapiyorsak ben de varim gitsin kilolar

Kızlaaarrrrrr hosgeldinizzzz cok sevindim benimle ayni kaderi paylasan insanlarin olmasina :) gruba tabikii de katilabilirsiniz,kilolarindan kurtulmak isteyen herkese kapımız açık :) Ben gecen sene soyle bi yontem izlemistim.Her gun buraya ogunlerde neler yedigimizi ve ne kadar spor yaptigimizi yaziyorduk.Insan baskalarina ne yedigini soyleyecegi zaman kendini az da olsa frenliyor :))) umarim basarili oluruz..Tekrar hosgeldinizzz :)

Merhabaa
Bende kendime motive amacli diyet arkadaslari ariyordum. Kış başinda bu forumda ayni yöntemi uygulayarak 6 kilo vermistim. Sana rastlamam cok iyi oldu. Kabul edersen cok memnunum olurum

ben de varım iki haftadır kb diyeti yapıyorum 70ten 67 ye düştümm ara ara motivasyonum düşüyor zor toparlıyorum benide aranıza alıııııınnn

Gecen yil 86 kiloydum bende yazin yuruyus ve dikkatle 70 kiloya indim fakat gectigimiz kis 8 kilosunu geri aldim 2 haftadir yuruyorum 2 kilo verebildimgitmiyor sanki ne yapiyorsak ben de varim gitsin kilolar

Hosbulduk canim :)) Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz. Ne de olsa yaz'a az kaldi, tatil Zamani geldi.
Peki ne Zaman basliyoruz?

kızlar benide alın aranıza çeşit çeşit diyet uygulayarak 3 ayda 7 kilo verdim tabi arada çok kaçırmasaydım bunun 2 katı olacaktı(( ilk hedefim 5 kilo bende bugünden itibaren sizinle başlamak istiyorum :)

Hosbulduk canim :)) Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz. Ne de olsa yaz'a az kaldi, tatil Zamani geldi.
Peki ne Zaman basliyoruz?

Yarından itibaren başlayalım isterseniz ben bugün misafirlikteydim çünkü azcık ucunu kaçırdım söylemesi ayıp utanıyorum yediklerimi yazmaya Valla bir göbek yapmışım ki artık otobüste derli toplu oturmaya çalışıyorum,millet hamile sanıp yer verecek nerdeyse

kızlar benide alın aranıza çeşit çeşit diyet uygulayarak 3 ayda 7 kilo verdim tabi arada çok kaçırmasaydım bunun 2 katı olacaktı(( ilk hedefim 5 kilo bende bugünden itibaren sizinle başlamak istiyorum :)

Hoşgeldin canımm :) Allahın izniyle vericez bu kilolaları merak etmeyin

Merhaba kizlar, bende size eslik etmek isterim. Suan da 63 kiloyum 55 e dusmek istiyorum. Yarin diyete baslayacaktim ki siz ciktiniz karsima. Iyi de oldu.

Merhaba kizlar, ben de yeni katildim kadinlarkulubune. Maalesef 14 kilo fazlaligim var. Cok sevindim boyle bir grup baslattiginiza. Ellerinize saglik=)

Dün mesajini görmedim, görseydim kabul ederdim bugün baslamaya. Yarına ne dersin? Fazla zaman kaybetmeden baslayalim bence, yoksa bu göbek gittikce büyüyor bende.

Tamamdır ben hazırım yarın yine yazarım bildiririm durumu elma diyetine gircem bi kaç gün yapimm acayip sıkılaşma oluyo canm

ben de varım bugün başlamış olayım , lüten bırakmayalım birbirimizi arkadaşlar ve kilolarımızı verelim,
ben ilk defa bi forumda kilo vermeyi deneyeceğim,
25 kilo fazlam var

Tamamdır ben hazırım yarın yine yazarım bildiririm durumu elma diyetine gircem bi kaç gün yapimm acayip sıkılaşma oluyo canm

Günaydin, sende mi elma diyetine giriyorsun. Benim de aklimda o var. Hep bir veya iki gün yapip birakmistim. Insallah bu sefer sürdürecem.

Günaydin, sende mi elma diyetine giriyorsun. Benim de aklimda o var. Hep bir veya iki gün yapip birakmistim. Insallah bu sefer sürdürecem.
Evet bugün başladım ben en fazla dayandığım 4 yada 5 gün o da şu sebepten oluyo bişe çıkıyo arkadaşlarla buluşuyoruz é onlar yemek yiyince yememezlik olmuyo tabi o sebepten yani canm yoksa zorluğından değil alışıyor insan 3. Günden sonra bugün başladım az evvel yedim elma bakalım ne zamana kadar devam etcem :) sen şimdi hangi diyeti uyguluysn

ben de varım bugün başlamış olayım , lüten bırakmayalım birbirimizi arkadaşlar ve kilolarımızı verelim,
ben ilk defa bi forumda kilo vermeyi deneyeceğim,
25 kilo fazlam var
Bizdeeee burdayız Bizdeeee destek istiyoruzzzz :)))verelim kiloları gitsin göbüşler kalçalar ya

Ben de bu sabah elma diyetine başladım. Dedigin gibi hic zor degil. Bizde de yarin evde dogumgünü olacak hep bu tür şeyler engel oluyor. Yarin bozmamam lazim kesinlikle.

Yazmisken menümü de paylasayim:

10:00 iki hafif kizarmis kepekli ekmek üzerine krem peynir sürdüm + yesil çay

13:00 1 yesil elma

15:00 1 yesil elma

18:00 sade t. Kahvesi

19:00 1 yesil elma

Gece de Pilates yapmayi planliyorum.

Bende hemen paylaşıyorum
11:00 kahvaltı (1 tane haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 3-4 adet marul 3 zeytin 1 kibrit kutusundan az beyaz peynir) normalde yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyorum ama kaç gündür kendime yüklendiğim için ekmek yemedim

13:00 yeşil elma
15:00 yeşil elma
18:00 yeşil elma
Saat 8 oldu küçük bir yeşil elma yesem mi diyr düşünüyorum canm kararsız kaldım :) hee bu arada sakın bozma bak beraber başladık beraber yürücez bu aynı yolda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…