Geçen sene tam burada 13 kilo verdim,tekrar birleşelimmm...

Bende hemen paylaşıyorum
11:00 kahvaltı (1 tane haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 3-4 adet marul 3 zeytin 1 kibrit kutusundan az beyaz peynir) normalde yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyorum ama kaç gündür kendime yüklendiğim için ekmek yemedim

13:00 yeşil elma
15:00 yeşil elma
18:00 yeşil elma
Saat 8 oldu küçük bir yeşil elma yesem mi diyr düşünüyorum canm kararsız kaldım :) hee bu arada sakın bozma bak beraber başladık beraber yürücez bu aynı yolda :)
Merhabalar benim de bi 6 kilo fazlam var ..ama 10 kilo verirsen cok iyi olacagini duwunuyorum benide araniza alirmisiniz.? Bu arada elma diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz?

Merhabalar benim de bi 6 kilo fazlam var ..ama 10 kilo verirsen cok iyi olacagini duwunuyorum benide araniza alirmisiniz.? Bu arada elma diyeti hakkinda bilgi verirmisiniz?

Hoşgeldin aramıza
Elma diyeti kisa sürede kilo verdiren bir yöntem. Kahvaltıyı normal bir şekilde yani iki dilim kepekli ekmek, 1 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, yesillik vs. gibi yapip. Sonra her iki saatte, saat 20'ye kadar 1 yesil elma yiyorsun. Gayet saglikli ve etkili

Offf kızlar ya ben bozdum diyeti 2 lahmacun 2 pkt çikolata yedim ya pff :KK43:(

Aynen ya :KK17:
Dedigim gibi bugün dogum günü vardi bizim evde. Yememeye direndim. Bu saate kadar diyeti uyguladim. Tabi yengemler abimler zorla yedirdiler.
Ha bide ben sabah dayanamdim tartildim. 79,5 ciktim yani 1 kg 100gram vermisim. Tabi bugun kesin geri alirim

Aynen ya :KK17:
Dedigim gibi bugün dogum günü vardi bizim evde. Yememeye direndim. Bu saate kadar diyeti uyguladim. Tabi yengemler abimler zorla yedirdiler.
Ha bide ben sabah dayanamdim tartildim. 79,5 ciktim yani 1 kg 100gram vermisim. Tabi bugun kesin geri alirim
O durumda mlsf yiyorsun kimseye diyetteym demicksn zorla yediriyolar nedense. D bugün devam ben veremedim yine 65 şimdi baktım.

O durumda mlsf yiyorsun kimseye diyetteym demicksn zorla yediriyolar nedense. D bugün devam ben veremedim yine 65 şimdi baktım.

Bende baktim 80,1 ciktim.. Ya tek istegim 73ü görmek off. Bugün bende devam edecem. Kahretsin ki carsamba da benim dogum günüm gene ayni sey olacak.

bende 59 u görmek o kadar çok istiyorum ki ama boğazıma dur diyemiyorm :KK43: 1 dilim pasta senin ödülün olsun o zaman bırakma diyeti devam et, evet süresi uzayacak ama olsun canm sıkma canını

Selam kızlaar. Bende aranızda olmak isterim.. Dün başladım diyete. Kendime nova teatox çayı aldım ve yanında tabiki dikkat edeceğim düzenli yemek ve spor da olacak kendime fazla dur diyemiyorum yemek konusunda fakat bunu düzeltmeye karar verdim sizlerle olursam motive olurumm :KK16:

Selam kızlaar. Bende aranızda olmak isterim.. Dün başladım diyete. Kendime nova teatox çayı aldım ve yanında tabiki dikkat edeceğim düzenli yemek ve spor da olacak kendime fazla dur diyemiyorum yemek konusunda fakat bunu düzeltmeye karar verdim sizlerle olursam motive olurumm :KK16:

Selam :) Senin katilman bizi de motive eder.
Ne kadar büyük bi grup olursak o kadar iyi. Hosgeldin.
Nova Teatox'u yengemle beraber almistik. Kendisi 4 ben de 2 kilo verebildik. Umarim iyi sonuclar aldik.

Kızlar meraba çok özür dilerim öncelikle çünkü bu hafta diyetim devam edecekti aslında ama benmki öyle olmadı kendimden çok utanıyorum ya bugünde düğün vardı sonra arklar bişeler yapalım dedi yapmaz olaydık yemez olaydım sizinki nasıl gidiyo bilmiyorum ama çok kötüyüm şu an çok iştahım arttı eskisinden daha çok yemeğe başladım bozuldu mu aman bozulsn diyorum eskiden böyle miydim hayııır asla hatta çevremdeki insanlarada güç,istek veren bendim ne oldu bana anlamadım..belki 2 kilo almışımdır tartıya çıkmaya korkuyorum :KK43:( ama böyle devam etmemeli ister özelden yazın ister burdan ama kızlar nolur birbirimize güç verelim bişeyler anlatalım birbimizze dahada güçlü olalım yalvarm benm bu Son şansım artık geri dönüşü yok ya olacak ya olacak yarından itibaren başlıyorum 2 haftalık elma diyeti olacak diğer diyetleri uygulayaöyrm hadi kızlar nolur

Yaa bende katılmak istiyorum 9 haziranda mezuniyetim var son zamanlarda popüler olan isvec diyetini yapıcam ya siz

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Ben henüz bir kaç gün önce açtım profilimi... Bir çok ihtiyacım olan tecrübeye burdan ulaşmak istiyorum... Sorunlarımın başında elbetteki bana yapışan kilolarım yer alıyor... Kısa süreli diyetlerden ziyade en acilinden güçlü bir diyete başlamam gerekiyor fakat benim sorunum başlayamamak, azim sıfır... :) Sinirden gülüyorum resmen... 1 aydır kendi çapımda düzgün beslenmeye geçtim fakat bugün öğle yemeğinden sonra tartıldım hala 88.5 kiloyum. Kısa süre içinde de hormon testi yaptıracağım, çünkü sürekli diyet yapıyorum sonra tartılıyorum fakat hiç kilo vermemiş görüyorum kendimi... İnşaAllah bir hastalığım yoktur... Bende Taylan Kümeli diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda yapıp memnun kalan var mı? Sonradan kilo aldınız mı yaptıysanız? Herkese bol şans başladığımda size burdan yazacağım :) kesin kışa anca başlarım bu azimle!

X