Geceleri iş yapıyorım

Benimki de çit sesine uyanır. Nefes dahi alamayiz. TV izleyemeyiz. Komşunun kim olduğunu tam olarak bilmiyorum. Bilsem konuşurum. Hoş anlicak bı insan olsa bu kadar düşüncesiz olmaz. Bende aksam 10 dan sonra iş yapmam. Bebeğim cokkk derin uyursa mutfağı toplarım. Oda çok sitresli oluyo🤪🤪
Bebekten bebeğe değişiyor derler sanırım öyle yada çok sessizliğe alıştığı için de olabilir bilmiyorum ben elimden geldiği kadar sesli bı ortamda uyuttum zaten mahalle de bussuuu çocuk var seslerinden durulmuyor sesli bı ortamda uyuduğunda sese uyanmiyir ama gece çok sessiz uyutursam çit sese urkuyor bende uyuturken sure ilahi ninni vs açarım öyle yanında kalır onun o sesiyle benden gelen sese pek uyanmaz ama her bebek aynı değil sanırım komsunuz da insallah rahatsızlık vermeyi keser aynı şeyi oda yasamadıysa anlamıyordur

Gece iş yapmanın da gerçekten ayrı yeri var bende aynı şekilde misafirime geceden hazırlık yaparım ertesi güne bı çay kalır kimseyi bekletmek istemem gerçekten çocukla çok zor oluyor ama bunyem alıştı sanırım çünkü normalde ayakta duramazken şimdi artık iş olmasa bile gece uyuyamıyorum bu yani kötü oldu sizin bebeğinizi de rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍 bol bol uyuyun şimdiden
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Sürekli uyuklama halindeyim zaten😊 inşallah benimde sizin gibi enerjim olur sonrasında bakalım artık😊🙃

Merhabalar duzeninizi çok beğendim çok başarılı bir düzen olmuş aynı düzeni bende yapmak isterdim açıkçası ama tam oturrturamadim yavaş yavaş oluyor inşallah eş konusunda haklısınız tabi yok oyle değil ben aksam çocuğu uyuturm kocamı da uyumasını beklerim sohbet muhabbet film derken vakit gecirirz sonra uyur sabah işe gideceği işin sonra ben kalkarım çamaşır bulaşık hazırlık derken ertesi günümün sabahına da gürültülü işler kalir süpürmek silmek vs
Teşekkür ederim.
Tabi sizin bebişiniz var. İşiniz daha zordur eminim. Biz zaten iki kişiyiz ev dağılmıyor. Kocam da çok düzenlidir. Ben de yavru bir köpek sahipleneceğim bakalım.
Düzenimiz değişecek.
İnsan mutlu olduğu şekilde yaşamalı.
Sadece kendinizi fazla yormamaya, yıpratmamaya dikkat edin.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Sürekli uyuklama halindeyim zaten😊 inşallah benimde sizin gibi enerjim olur sonrasında bakalım artık😊🙃
Rabbim kolaylık versin inşallah 😍😍😍 benim deninankin ki okdr çok enerjim yok gece aktifim ama gündüz biraz daha ağır isliyorum bugün inanır mısınız saat 5 e kadar sadce yatakda yuvarlnadim yemeğim vardı etraf ta temizdi 🤣🤣🤣🤣 şimdide diyorum ki keşke kalkıp bişeyler yapsaydım h
Teşekkür ederim.
Tabi sizin bebişiniz var. İşiniz daha zordur eminim. Biz zaten iki kişiyiz ev dağılmıyor. Kocam da çok düzenlidir. Ben de yavru bir köpek sahipleneceğim bakalım.
Düzenimiz değişecek.
İnsan mutlu olduğu şekilde yaşamalı.
Sadece kendinizi fazla yormamaya, yıpratmamaya dikkat edin.
Yaa çok sevindim bı canlı sahiplenmenize onların da bı şefkate ihtiyacı var Allah razı olsun sizden keşke bende sahiolenebilsem o yavruyla daha mutlu olursunuz umarım 😊😊 teşekkür ederim haklısınız bazen fazla aktiflik insanı hasta ediyor hele ki migreni varsa 😑

X