Geceler benimle oyun oynuyor...

Rica ederim efenim gece gece halka hizmette sınır yok

Korktum uyuyamam diye okumadım hele o başlık tövbeler olsun "kork kork" diyor resmen.
Herkes benim gibiymiş bende "başta bu nedir yav" dedim ve Bibi'nin mesajını görünce rahatladım.
Sağol Bibi ne demişler halka hizmet hakka hizmettir.

Korku filmi gibi rüyan nasıl bir atraksiyon yaşamışsın

Ne demek efenim her zaman

Anneeeee tirsinc hikaye dedeli medeli hem de
Hadi ya öyle konulu falan mı okuyayım ben de o zaman eğlencelidir ben de geçen şeytan gördüm ama içine şeytan girmiş kız yani

Seytanli röya mi hic sevmem
Boyle konulari niye acarlar onu da anlamam, ruya tabirleri sitesi diiliz ki
Ben biraz seviyorum ya galiba böyle korku filmi gibi heyecanlı bi uyanıyorum nefes nefese ama daha yeni gördüm o beni bayağı korkutmuştu
Konu zaten kapanır da geç açıldığından daha görülmemiştir

Ay konuyu görünce ders arasında okuyayım dedim kütüphanede sesli gülmek için zor tuttum kikirdamama yanda çalışalım anlam veremedi

Dedeye sahip çıkalım

Konu açma girişiminde bulduğumu biliyor. Hatta Mune bacım öğretti sağ üst köşeyi tıkla aç diye üzüldüm ajan abla senin için, gizli bir iş yapmışım gibi ihbarda bulundun ama.

Benim derdim Mune ile bacım. Gizli değil de yasak belki yasakta değildir ama ben banlandim hatta yine banlayabilir

ruyalarin herkeze anlatilmamasi dusuncesindeyim.sonucta sizin bilincaltiniz sizin ruh dunyanizin yansimasidir ruyalar..bu arada esinizi hakli buldum onu uyarsa daha etkili olurdu:)hayr olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…