- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
Rica ederim efenim gece gece halka hizmette sınır yok
Ne demek efenim her zamanKorktum uyuyamam diye okumadım hele o başlık tövbeler olsun "kork kork" diyor resmen.
Herkes benim gibiymiş bende "başta bu nedir yav" dedim ve Bibi'nin mesajını görünce rahatladım.
Sağol Bibi ne demişler halka hizmet hakka hizmettir.
Hadi ya öyle konulu falan mı okuyayım ben de o zaman eğlencelidirAnneeeee tirsinc hikayededeli medeli hem de
Dedeler falan evin icinde cirim cirim cirit atiyi bibi okuma kiz:)Ne demek efenim her zaman
Hadi ya öyle konulu falan mı okuyayım ben de o zaman eğlencelidirben de geçen şeytan gördüm ama içine şeytan girmiş kız yani
Okudum bana çok komik grldi benim gördüğüm rüyaları görse konu sahibi intihar ederDedeler falan evin icinde cirim cirim cirit atiyi bibi okuma kiz:)
Okudum bana çok komik grldi benim gördüğüm rüyaları görse konu sahibi intihar ederşeytanlarla uğraşıyorum ben
Ben biraz seviyorum ya galibaSeytanli röya mi hic sevmem
Boyle konulari niye acarlar onu da anlamam, ruya tabirleri sitesi diiliz ki
Etiketlemekten ziyade kiblemek gerekiyor. Mune de birçok kere söyledi daha önce :) Etikete hemen bakmayabiliyorlar yoğunlarsa, en iyisi kib :)Yoooh gizli yapmicam mune ablayi bizzat konulara çağırıyorum :)) yorumumu görsün anlasın