Girişi biraz okudum dedim hacı bu nesonuna baktim rüyaymıs okumadım napim
Öyle mi?
Konu açma yerini zor buldum.
Öyle mi?bir konu daha var kocasının aldattığını gören bari gizli gizli kible benim gibi
Hay allah razı olsun konuyu gördüm tam bu ne ya derken yorumu okudum minnettarımGirişi biraz okudum dedim hacı bu nesonuna baktim rüyaymıs okumadım napim
Rica ederim efenim gece gece halka hizmette sınır yokHay allah razı olsun konuyu gördüm tam bu ne ya derken yorumu okudum minnettarım
Rica ederim efenim gece gece halka hizmette sınır yok
Konu açma girişiminde bulduğumu biliyor. HattaYoooh gizli yapmicam mune ablayi bizzat konulara çağırıyorum :)) yorumumu görsün anlasın
Konu açma girişiminde bulduğumu biliyor. HattaMune bacım öğretti sağ üst köşeyi tıkla aç diye üzüldüm ajan abla senin için, gizli bir iş yapmışım gibi ihbarda bulundun ama.
Rüyadan sonra faydası bir hafta süren bir rüya :))Başta rüya gördüm demeyince, bir garip oldum korktum. Yine de çok ilginç.
Eşiniz çok kırıyor sizi sanırım ve bu yüzden çok dua ediyorsunuz? Destek gibi bir rüya gördünüz...
Eşime tesir etmedi KK ye tesir etmesi ilginç.Konunuz bölüme tam uymuyor gibi, bir de biraz korkutma var içinde..
Gece gece korktum. Balkonda zifiri karanlikta sigara iciyorum iceri kacasim geldi ki asagi hizlica scroll yaparken ruya diye okudum kendime geldimhayir olsun..
baştan söyleseydiniz rüya diye. şırınga falan filan diyince ödüm koptu gece gece şizofren birinin halisunasyonu sandım tırstım ya.