Geceler benimle oyun oynuyor...

BNeslim

kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
921
1.235
Kedinin fareyle oynadığı gibi! Salonda yatağım var. Salonumun bir duvarı yok. Yatağım duvarın olmadığı yerde salonu holden net görüyorum. Eşimle ben Salonda ki yatağın içinde oturuyoruz ne oluyorsa eşim aniden bağırıyor bana ben hiç konuşmadan hole geçiyorum yüzüm salona dönük yatağa bakıyorum eşim oturuyor ve sonra eşim tarif edemediğim ve hiç görmediğim bir şekilde vücudunu bir titreme alıyor saniyelik. Gözlerim salondaki üçlü koltuğa doğru yöneliyor siyah uzun bir keşe giyimli bir dede dede diyorum neden bilmem ama yüzünü görmüyorum görüyormuşum gibiyim sadece gördüğüm ensesi etli katlı biri saniyelik koltuktan bir uçuş ve eşimin boğazında dede diyor biz sana çok şans verdik bu kadını neden üzüyorsun! Diyor ve sağ çepinden bir şırıngalı iğneyi sağ tarafına boynuna tam batırıyor ve ekliyor dede bu son şansın dedi ve yanıma geldi ben o esnada düşünüyorum dede bizi görüyor her şeyi gördü derken ben dedeye soruyorum ne zamandır buradasınız ben hep buradaydım. Nasıl içeriye girdiniz büyük kızın gece beni içeri aldı ben o esnada içeri aldığı anıda görüyorum namazlık kızımın elinde kapıyı açıyor dede içeri giriyor. Ben sabah olayın etkisiyle durgunum çok eşim benim durgunluğuma sebep bulamayınca hiç yoktan bir sebeple bana kızıyor o anda ağzımdan çıktı sen görürsün dede her şeyi görüyor sen kız böyle dede dedi sana bu son şansındı kendin yok ettin. Belki dede seni öldürecek yada iğneyi batıracak sana ben artık karışmıyorum dede ne yaparsa yapsın artık diyorum adam kafayı mı sıyırdın ne dedesi ne saçmalıyorsun sonra burada yazdığım gibi anlattım rüyamı o da bir korktu ben rüyanın verdiği güçle kendime bir özgüven akıllara zarar eşimde bir tırsmalar adamı öldürsem demez öldürme öldür aşkım olmadı bir daha öldür der o derece adam değişti. Sonra bu bir hafta kadar devam etti eşimin sakinliği ara ara çokta kırmadan hafif hafif kırmaları vardı ama peşine hemen af dilemeleri es geçmeyeyim. Adam baktı bir kırdım bir şey olmuyor iki kırdım bir şey olmuyor anladı her rüya adamı çarpmıyor geçen seslerimiz yükselircesine bir tartıştık dedim seni dedeye diyeceğim hatta duyuyordu nede olsa buradayım dedi ben eşimde dedi dedeye söyle senin rüyana değil benim rüyama gelecekti deden seni düşünseydi ben görürdüm o rüyayı dedi haklıda bence ilginç bir rüyaydı paylaşmak istedim.

:KK57: Başta rüya gördüm demeyince, bir garip oldum korktum. Yine de çok ilginç.
Eşiniz çok kırıyor sizi sanırım ve bu yüzden çok dua ediyorsunuz? Destek gibi bir rüya gördünüz...

Yoooh gizli yapmicam mune ablayi bizzat konulara çağırıyorum :)) yorumumu görsün anlasın
Konu açma girişiminde bulduğumu biliyor. Hatta Mune Mune bacım öğretti sağ üst köşeyi tıkla aç diye üzüldüm ajan abla senin için, gizli bir iş yapmışım gibi ihbarda bulundun ama.

Konu açma girişiminde bulduğumu biliyor. Hatta Mune Mune bacım öğretti sağ üst köşeyi tıkla aç diye üzüldüm ajan abla senin için, gizli bir iş yapmışım gibi ihbarda bulundun ama.

Konunuz bölüme tam uymuyor gibi, bir de biraz korkutma var içinde..

:KK57: Başta rüya gördüm demeyince, bir garip oldum korktum. Yine de çok ilginç.
Eşiniz çok kırıyor sizi sanırım ve bu yüzden çok dua ediyorsunuz? Destek gibi bir rüya gördünüz...
Rüyadan sonra faydası bir hafta süren bir rüya :))

Gece gece korktum. Balkonda zifiri karanlikta sigara iciyorum iceri kacasim geldi ki asagi hizlica scroll yaparken ruya diye okudum kendime geldim:halay: hayir olsun..

X