• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece titremekten uyuyamamak

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Arkadaslar gece 1.2 saat uyuduktan sonra titremeyle uyandım ve bu titreme 3 saat falan gecmedi kimseyi de uyandirmadim kendime engel olamayacak derecede titreme vardı bir yandan da kalbim sıkışıyordu ama duracak gibi nefes almakta zorluk çekiyordum dudagimda da morarma vardı kafam catliyordu hâlâ kalbimin ve kafamın ağrısı tam gecmedi neden olmuş olabilir? Kalp kiriz olabilir mi belirtiler uyusuyor. Bu arada sigara vs kullanmıyorum. :63::110:

uykudan uyandıracak kadar sert belirtiler önemsenmeli...
mutlaka doktora görünmelisiniz
geçmiş olsun, önemsizdir dilerim..

Canim doktora git mutlaka hafifa alincak bisi deil ihmal.etme :( brnde dönem dönem sinir kirizi gibi ağlarken titrerdim stresten olabilir :( gecmis olsun :(

Bende aynen bundan 10 sene önce gece titremeye uyanmistim kendime engel olamiyodum 10 senede ar ara yokladi gene titremeler nefes alamama 10 sene sonunda doğum yaptim doğum sonraki hic geçmedi oluyorum zannettim ve sonunda doktora gittim panik atak ve kaygi bozukluğu teşhisi koydu hemen bi psikiyatriye git cani

Panik atak hastaları genelde doktor doktor gezerler en sonunda psikiyatriye giderler bu arada bende hemsireyim

Geçmiş olsun öncelikle
Ben de benzer şeyler yaşamıştım.
Nöbet gibi geliyordu,
Dudaklarım ve parmak uçlarım morarıyordu.
Önce sebep bulamadılar,
Meğerse ciğerim su toplamış,
Dalak ve kalpte de su varmış.
Çok çektim, Allah düşmanıma vermesin.
Doktora git.
Ben İhmal ettim sonucu 21 gün yoğun bakımdı.

Ben de ilk panik atağımı bu şekilde yaşamıştım yıllar önce.
Doktora sonradan gittim.
İlaç almak istemediğim için ve annem de hiç istemediği için kendi kendime yendim.
Çabalayacaksın. Strese sokan durum veya durumlara çözüm bulacaksın.
O zaman geçiyor. Ama kafana takmaya devam edersen geçmez. Kendine zaman tanırsın umarım. Hemen ilaca sarılmamanı temenni ederim.

Kalp doktoruna gidin eğer kalbinizde bir şey yoksa panik atak olabilir kalp doktoru psikologa sevk eder zaten. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun öncelikle
Ben de benzer şeyler yaşamıştım.
Nöbet gibi geliyordu,
Dudaklarım ve parmak uçlarım morarıyordu.
Önce sebep bulamadılar,
Meğerse ciğerim su toplamış,
Dalak ve kalpte de su varmış.
Çok çektim, Allah düşmanıma vermesin.
Doktora git.
Ben İhmal ettim sonucu 21 gün yoğun bakımdı.
Cok korktum böyle diyince gecmis olsun Allah korumuş:KK51:

Ben de ilk panik atağımı bu şekilde yaşamıştım yıllar önce.
Doktora sonradan gittim.
İlaç almak istemediğim için ve annem de hiç istemediği için kendi kendime yendim.
Çabalayacaksın. Strese sokan durum veya durumlara çözüm bulacaksın.
O zaman geçiyor. Ama kafana takmaya devam edersen geçmez. Kendine zaman tanırsın umarım. Hemen ilaca sarılmamanı temenni ederim.
Ben cok takıntıliyim kalbimi de kendimi de yoruyorum ama elimde değil takmamak:KK43:

Bende aynen bundan 10 sene önce gece titremeye uyanmistim kendime engel olamiyodum 10 senede ar ara yokladi gene titremeler nefes alamama 10 sene sonunda doğum yaptim doğum sonraki hic geçmedi oluyorum zannettim ve sonunda doktora gittim panik atak ve kaygi bozukluğu teşhisi koydu hemen bi psikiyatriye git cani
Onlarin verdigi ilaclardan da korkuyorum daha kötü olursam devamli uyuyup hayattan soğursam diye:KK43:

morarmalar ve kalp rahatsızlığı dışında titremelerle bende uyanıyorum uykudan ve malesef sık sık tekrar ediyor bu durum.bu zamana kadar umursamadım ama galiba doktora falan danışılmalıyım bu rahatsızlığımı.:KK61:

Antidepresanlar hakkindaki su.on yargilarinizi yikin..gercekten gerektigi durumda kullanildiginda hayata dondurur...ayrica her ne kadar anksiyete gibi gorunsede cok ciddi belirtiler acilen doktora gidiniz
Teşekkürler

Back
X