gece gece saplantının bu kadarı

melisa çayının faydalarını okudum. bana iyi gelebilir. hem idrar yolu enfeksiyonuna da iyiymiş. yarın alayım bu hafta çok ihtiyacım olacak. teşekkürler. peki bunu normal çay gibi mi demlemek lazım

melisa çayının faydalarını okudum. bana iyi gelebilir. hem idrar yolu enfeksiyonuna da iyiymiş. yarın alayım bu hafta çok ihtiyacım olacak. teşekkürler. peki bunu normal çay gibi mi demlemek lazım

bi fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kadar atıp 5-8 dk kadar demlenmesini bekle sonra iç
mayhoş bi tadı var ben limon sıkıp içerim
uykusuz kaldığımda mutfaktan yatak odasına gidene kadar uykum gelir
o kadar tesir ediyo bana
hem de sinirlere iyi geliyo ciddi biçimde

benim tam ihtiyacım olan şey. kolumda da sinir sıkışması başladı bi kaç gündür. ona da iyi gelir belki.

Ozaman sana bir tavsiyem olacak idar yolu icin
Ben Hırvatistan'da bir bitkiyle tanistim
Bizde kuskonmaz diyorlarmış
Hırvatlar şuparuga der
Bahar mevsiminde tüm Hırvatlar daglarda bunu toplarlar hergun
Yumurta ile pişirirler ben yedim her gittigimdede yerim
Ne bir gram mikrop akıntı nede ağrın oluyor
İltihabı öyle bir atıyorki lavaboya çıkınca kokusuna dayanmıyorsun bile
Özellikle hamile kalmak isteyen bayanlar cok yiyormuş
Bilmem bizde biliniyormu
Fakat idrar yolunu gercekten temizliyor

bu kadar panik stres yapmayın
sizi okurken inanın ben panikledim ki bende aynı yollardan geçtim geçiyorum
allah hakkımızda hayırlı olani gönlümüze razı etsin
aklınızı başka şeylere yönlendirin

bunu da bir deneyim. kuşkonmazı duydum ama açıkcası ne yedim ne gördüm çiğ yada pişmiş halini. bakarım ama. maydanoz süt buharı da iyi geliyormuş onu da deneyecem. benim çok eskiden beri akıntım olur zatn. her gittiğimde doktora da idrar yolu iltihabı çıkar

bence idrara karbonat testi yapın.ve bu kadar kafaya takmayın nasibinde varsa allah onu sana verir zaten.herşeyin hayırlısını dilemek en iyisi.okurken ben bile sitres oldum

bence idrara karbonat testi yapın.ve bu kadar kafaya takmayın nasibinde varsa allah onu sana verir zaten.herşeyin hayırlısını dilemek en iyisi.okurken ben bile sitres oldum

karbonat testini okudum da her zaman doğru sonucu vermiyormuş. zaten şimdikan testi yaptırdım bu düşünceyi kafamdan atmak için. melisa çayı da aldım. geçcek inş bu takıntı

geçen yıl benim de son adet tarihim 3 hazirandı :)) ve ben hep erken olurdum ama olmadım, 3 temmuz gecesi test yaptım 2. çizgi silik çıktı, sonuç mu: yavrum karşımda 4 aylık oldu ve uyuyorrrrr :)) yani hamile olabilirsin diyorum, değilsen de Allah sana da nasip etsin inş canım

değilim maalesef. kan testi yaptırdım. 0.70 değerim. hani beş bile değil ki bi ihtimal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…