melisa çayının faydalarını okudum. bana iyi gelebilir. hem idrar yolu enfeksiyonuna da iyiymiş. yarın alayım bu hafta çok ihtiyacım olacak. teşekkürler. peki bunu normal çay gibi mi demlemek lazım
bi fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kadar atıp 5-8 dk kadar demlenmesini bekle sonra iç
mayhoş bi tadı var ben limon sıkıp içerim
uykusuz kaldığımda mutfaktan yatak odasına gidene kadar uykum gelir
o kadar tesir ediyo bana
hem de sinirlere iyi geliyo ciddi biçimde
melisa çayının faydalarını okudum. bana iyi gelebilir. hem idrar yolu enfeksiyonuna da iyiymiş. yarın alayım bu hafta çok ihtiyacım olacak. teşekkürler. peki bunu normal çay gibi mi demlemek lazım
benim tam ihtiyacım olan şey. kolumda da sinir sıkışması başladı bi kaç gündür. ona da iyi gelir belki.
Ozaman sana bir tavsiyem olacak idar yolu icin
Ben Hırvatistan'da bir bitkiyle tanistim
Bizde kuskonmaz diyorlarmış
Hırvatlar şuparuga der
Bahar mevsiminde tüm Hırvatlar daglarda bunu toplarlar hergun
Yumurta ile pişirirler ben yedim her gittigimdede yerim
Ne bir gram mikrop akıntı nede ağrın oluyor
İltihabı öyle bir atıyorki lavaboya çıkınca kokusuna dayanmıyorsun bile
Özellikle hamile kalmak isteyen bayanlar cok yiyormuş
Bilmem bizde biliniyormu
Fakat idrar yolunu gercekten temizliyor
adet gunu gecmeden kanda cikar mi kikan testinde çıkarda hafta sonu geldi artık. pazzartesi gitsem sonuç hemen çıkmayacak zaten. ayrıca o güne kadar bu saplantı devam ederse yandım ben.
idrar testini hangi marka alayım. var mı bildiğiniz iyi bir marka
fortel al, erken gebelik testi diye geçer ama sabah idrarıyla yapacaksın ziyan etme 25-30 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
bence idrara karbonat testi yapın.ve bu kadar kafaya takmayın nasibinde varsa allah onu sana verir zaten.herşeyin hayırlısını dilemek en iyisi.okurken ben bile sitres oldum
1,5 yıldır bebek istiyorum olmuyor. daha önceden çok belirti yaşadım uyku halinden tutunda mide bulantsına. beni görenler çocuk istediğimi bilmedikleri halde sen hamilesin falan diyorlardı.
o yüzden belirtileri pek umursamıyorum. hoş belirtimde yok pek. adetim den bu yana 27 gün falan geçti. 3 haziranda olmuştum en son.
yani yüzde 90 hamile değilim bunu biliyorum. ama bi kaç gündür, özellikle şu an beni yatağımdan kaldırıp uyku uyutmayacak kadar saplantılı bir hal aldı.
beynimde iki düşünce savaşıyor adeta. biri hayal kuruyor şu zaman da söylerim falancaya, eşime şöle haber veririm gibi, öteki diyor salak mısın hamile değilsin niye boşa kasıyon kendini.
bunların esas kaynağı sınav stresinden oluyor bence. bu hafta kpss var. hamile olmuş olsam bile doktora kpss den sonra gidebilirim zaten. yani hamile olmamı öğrenmekle öğrenmemek arasında bir fark yok.
ama işte anlatamıyorum kendime. yarın test yapcam bu düşünceyi atmak için. ama eminim bu seferde teste güvensizlik yaşayacağım. üstelik sınava çok çalışmadım. son gayretlerim. ama ben bu saplantımla uğraşıp duruyorum.
netten erken gebelik belirtilerine falan bakıyorum. yok yere vakit kaybediyorum. üstelik hiçbir belirtim yok. göğüslerim bile büyümedi. normalden bile daha az halde hatta şu an. ama yatarken midem bulandı ve yandı.
midemin yanışı kızartma yedim ondan biliyorum. midemi bulanışı idrar yolu iltihabından onu da biliyorum. ama gelde anlat bu saplantılı öteki bene.
biri beni durdursun
geçen yıl benim de son adet tarihim 3 hazirandı :)) ve ben hep erken olurdum ama olmadım, 3 temmuz gecesi test yaptım 2. çizgi silik çıktı, sonuç mu: yavrum karşımda 4 aylık oldu ve uyuyorrrrr :)) yani hamile olabilirsin diyorum, değilsen de Allah sana da nasip etsin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?