Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım buradayım canım :))
Ama ben açılma nedir onu bilmiyorum
Segirmemi yani
Yok ben hamile değilim bir üstelik msjlarini okumadım canım pardon
Canım ya konunu okuudum da böyle sıkıntılar da çocuk olmasına engel olabilir.doktorlar stres yapmayın,her şeyi kafanıza takmayın diyor.sınavınız bitince sakin bir tatile gidin.stres atın.İnşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur. Bu arada ben ne evliyim,ne hamielyim ne çocuğum var.sadece konunuzu okuyunca yorum yazmak geldi içimden![]()
olsun ya. illa hamile olmak gerekmezde hamileler de gelse iyi olur tabi. uyku tutmuyor zaten. gitme![]()
Tamam buradayım merak etme anlat sen biz dinleriz canım
Dediğiniz gibi sınav stresidir. uyku tutmuyorsa bitkisel çaylar içip rahatlayın.eminim rahatlayınca uyuyabilirsiniz*-*
bunu bu kadar saplantı haline getirmek çok yanlış
sakın yanlış anlamayın ama her şeyi buna yormanız
kafanızı tamamen bunla meşgul etmeniz psikolojik bi sorun
bu kadar stres haline getirmeniz işlerinizi zorlaştırır
Dediğiniz gibi sınav stresidir. uyku tutmuyorsa bitkisel çaylar içip rahatlayın.eminim rahatlayınca uyuyabilirsiniz*-*
yok yanlış anlamıyorum. kendi halimin saçmalığının bende farkındayım ama olmuyor işte. neyse az kaldı. 1 hafta sonra bitiyor sınav. o zaman rahatlarım. adet olursam o zamana rahim filmi de çekinmiş olurum sanırım yaşarsak.. bir iki haftaya durumum netleşir netleşmesine de işte bu bir iki hafta geçse. uyuyamamak bütün dengemi bozuyor. uyuyamıyorum gündüz de sersem gibi oluyorum. ders çalışmadııkça vicdanım sıkıştırıp duruyor beni. sonra böle saçma sapan şeylere sarıp sarıp duruyorum
Belkide adet olacaksın o yüzden açılma olmuş olabilir
Sanırım adet gunün birkaç gün sonraya denk geliyor
Sabret bakalım biraz
Eğer geçerse gunün o zaman düşünmeye basla