• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece saplantının bu kadarı

şu anda online olup, üstelik hamile olan yada hamilelik geçirmiş birileri var mı ?

kimse yok galiba ama ben sorim genede. çok saçma ve anlamsız olmasına rağmen sormak istiyorum.

bugün idrar testi yaptım hamile değilim. sonra karnım ağrıdı falan. açılma hissi oldu. bugün yarın adet olurum diye bekliyorum. ama yinede ya hamileysem die düşünüyorum maalesef :( bu açılma hissi sadece adette mi olur. hamileliğin başında da olur mu. bunları sorcaktım.

biliyorum saçma bir soru ama cevabını biliyorsanız lütfen yanıtlayın. ihtiyacım var.

Ben varım buradayım canım :))
Ama ben açılma nedir onu bilmiyorum
Segirmemi yani

iyi ki geldin. ya adet olcakken oluyor bende. alt tarafta yani. açıklık hissi. olmazmıydı sizde. ben genelde adetlerimde böyle hissediyorum

Canım ya konunu okuudum da böyle sıkıntılar da çocuk olmasına engel olabilir.doktorlar stres yapmayın,her şeyi kafanıza takmayın diyor.sınavınız bitince sakin bir tatile gidin.stres atın.İnşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur. Bu arada ben ne evliyim,ne hamielyim ne çocuğum var.sadece konunuzu okuyunca yorum yazmak geldi içimden :)

Son düzenleme:
Canım sen cok taktin bırak kendini biraz
Bak hersey beyninde bitiyor
Bazen beyin garip oyunlar oynuyor böyle
Gecen sene hamile kalmaktan korkuyordum
Adetim gecti panikledim kesin hamileyim dedim
Goguslerim şişti biraz bulantı falan
Kostum test aldım negatif çıktı
İnanırmısin banyodan odaya geçtim üzerimi değiştirmek icin
Bir akıntı geldi hasta oldum
Bazen kendimiz yapıyoruz
Sen şimdi cok istiyorsun ya ondan oluyor bu
Bırak kendini olacak merak etme

Canım ya konunu okuudum da böyle sıkıntılar da çocuk olmasına engel olabilir.doktorlar stres yapmayın,her şeyi kafanıza takmayın diyor.sınavınız bitince sakin bir tatile gidin.stres atın.İnşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur. Bu arada ben ne evliyim,ne hamielyim ne çocuğum var.sadece konunuzu okuyunca yorum yazmak geldi içimden:9:

sadece bu hafta bu kadar çok taktım. bir de ilk bi kaç ay takmıştım. bayağıdır rahattım akışına bırakmıştım. bu aralar takıntı oldu işte

Dediğiniz gibi sınav stresidir. uyku tutmuyorsa bitkisel çaylar içip rahatlayın.eminim rahatlayınca uyuyabilirsiniz*-*

Dediğiniz gibi sınav stresidir. uyku tutmuyorsa bitkisel çaylar içip rahatlayın.eminim rahatlayınca uyuyabilirsiniz*-*

neyse ben yatayım bari. teşekkür ederim hepinize. ilgilendiniz. iyi geceler...

bunu bu kadar saplantı haline getirmek çok yanlış
sakın yanlış anlamayın ama her şeyi buna yormanız
kafanızı tamamen bunla meşgul etmeniz psikolojik bi sorun
bu kadar stres haline getirmeniz işlerinizi zorlaştırır

bunu bu kadar saplantı haline getirmek çok yanlış
sakın yanlış anlamayın ama her şeyi buna yormanız
kafanızı tamamen bunla meşgul etmeniz psikolojik bi sorun
bu kadar stres haline getirmeniz işlerinizi zorlaştırır

yok yanlış anlamıyorum. kendi halimin saçmalığının bende farkındayım ama olmuyor işte. neyse az kaldı. 1 hafta sonra bitiyor sınav. o zaman rahatlarım. adet olursam o zamana rahim filmi de çekinmiş olurum sanırım yaşarsak.. bir iki haftaya durumum netleşir netleşmesine de işte bu bir iki hafta geçse. uyuyamamak bütün dengemi bozuyor. uyuyamıyorum gündüz de sersem gibi oluyorum. ders çalışmadııkça vicdanım sıkıştırıp duruyor beni. sonra böle saçma sapan şeylere sarıp sarıp duruyorum

bitki çayı iyi olur aslında. hangisi iyi gelir. şöle hem uykumu getircek hem beni sakinleştircek bişi iyi olurdu

Belkide adet olacaksın o yüzden açılma olmuş olabilir
Sanırım adet gunün birkaç gün sonraya denk geliyor
Sabret bakalım biraz
Eğer geçerse gunün o zaman düşünmeye basla

yok yanlış anlamıyorum. kendi halimin saçmalığının bende farkındayım ama olmuyor işte. neyse az kaldı. 1 hafta sonra bitiyor sınav. o zaman rahatlarım. adet olursam o zamana rahim filmi de çekinmiş olurum sanırım yaşarsak.. bir iki haftaya durumum netleşir netleşmesine de işte bu bir iki hafta geçse. uyuyamamak bütün dengemi bozuyor. uyuyamıyorum gündüz de sersem gibi oluyorum. ders çalışmadııkça vicdanım sıkıştırıp duruyor beni. sonra böle saçma sapan şeylere sarıp sarıp duruyorum

anlıyorum seni sabırsızlanıyosun çok istediğin için
ama her şeyin sırası zamanı var
melisa çayı öneririm uykusuzluğa strese birebir.

Belkide adet olacaksın o yüzden açılma olmuş olabilir
Sanırım adet gunün birkaç gün sonraya denk geliyor
Sabret bakalım biraz
Eğer geçerse gunün o zaman düşünmeye basla

düzenli olmadığım için günümün geçme tarihini de tam bilmiyorum. maksimum ayın temmuz 13, minumum 30 haziran arasında olabilirim.

Back
X