ya beynini doldurma bunlarla anlaşılan çok takıntılı birisin
hamileysen hamilesindir değilsen değilsindir kafaya takılcak bişey değil
istiyosan inş. hamılesindir ama sınavını düşün ve kafanı dağıtıcak şeylerle meşgul ol
mide bulantısının birçok sebebi olabilir.
idrar testini hangi marka alayım. var mı bildiğiniz iyi bir marka
adı p ile başlıyordu. predictor dedim ama o değildi. ucuzundan aldım ben.Pyro Clınıce Gebelik Testi ydi.
bu kadar takıntı yapacağına tedavine başla pko tedavi edilmediğinde ciddi boyuta ulaşabilir bende pkoydum çünkü ,öğrendiğim anda ne dediyse doktorum hepsini yaptım .rahim filminden sonra hamile kalan çok arkadaşım var ,üstelik tıkalı ise kanalları açıyor içeri verilen sıvı, bu sayede daha rahat hamile kalınabiliyor..ben tedavimin 2.ayında hamile kaldım kızım 4 yaşında maşşallah o günlere geri dönmek istemiyorum asla ,düşündükçe üzülüyorum ve benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara hep diyorum beklemek yerine hemen başlayın tedaviye nolur ..
Moralini bozmak istemem ama seninki psikolojik hamilelik belirtileri. Mutlaka adet tarihinin geçmesini bekle. Şu ana idrar testleri doğru sonuç vermez. Kan testi de biraz beklesen daha net olur. Ben de hiç farkına varmadan takıntı yapmışım bu ay yaşadığım her şey gebelik belirtisiydi. Regl oldum ama o kadar sancılı o kadar koyu renk oldu ki anlatamam. Stresten vucüt dengesi değişiyor.
Birkaç gün daha bekle. İnşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda
canım bende 8 senelik evliyim ve çocuğum yok
seni anlarım yani ama madem sınavın var önce ona endeksle kendini
daha sorada gereken tedavilerini uygularsın
şimdilik sınava kadar kafanı rahat tutmaya çalış
buna kendini zorla hatta
sınav içinde Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim. öle yapmaya çalışıyorum ama kolay olmuyor. test yapmak beni biraz rahatlattı. zaten hasta olcam hissediyorrum. bir an önce olsam da iyice rahatlasam
test olayını kaçırdım galiba ben
yaptın ve negatif çıktı sanırsam
hakkındda hayırrlısı neyse o olsun
sabah kalkar kalmaz eczaneye gittim ,aldım bir test. negatif evt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?