Gece gece gelen telefon...

Birkaç yerde keçiboynuzu kürü kullanıyorsanız havuç kürü yok diye okumuştum. Keçi boynuzu kullanıyoruz da şimdi. Onu bilemedim ama dediğiniz ilacın faydası nedir?

Seni ve esini o kadar cok iyi anliyorum ki
esimde bana sey demisti Napim parayla olcak bisey degil ki yarin gidip alayim o gun bu sözüne cok üzülmüstüm
Sol varikosel teshisi konuldu hareket 0 di
Ameliyat oldu esim
esimle birlikte ayni doktora 2 arkadasi daha oldu biri 7 biri 2 yillik evli onlarin 3 ay sonra oldu bebekleri
bizim 1 yil gecti olmadi esimdede degerler duzeldi bendede sıkinti yoktu
Taki tüp bebek merkezine basvurana kadar
bende de yumurtlama duzensizligi cikti
rabbim cok sukur ilk denemede gec de olsa 7. yilimizda nasip etti
Isteyen herkese bu guzel duyguyu taddirsin insallah bizim hikayemizde boyle
siz daha yeni evlisiniz avantajiniz erken ogrenmis olmaniz tedavi vs ne yapacaksaniz kimseye soylemeyin bizim ki olumlu oldugu halde inan ki sorulardan bunaldim nasil oldu vs herkes soruyor esinle senin aranda kalmali bence yine de siz bilirsiniz tabi

Aynen canım herkesin imtihanı hastalığı farklı farklı. İnsanoğlunun istekleri bitmiyo ki o yüzden kendinden daha kötü olanlara bakılması şükredilmesi istenilmiş. Şükür her halimize.

Birkaç yerde keçiboynuzu kürü kullanıyorsanız havuç kürü yok diye okumuştum. Keçi boynuzu kullanıyoruz da şimdi. Onu bilemedim ama dediğiniz ilacın faydası nedir?
Sperm ve kaliteyi arttırıvı vitamin desteği.
Keçiboynuzunu denemedik bilmiyorum.

Sizin geçtiginiz yollardan bizde gectik. Bizim 5 sene olmadi. Psikolojik boyutunu az cok tahmin edersiniz. Bana hep olacak tabiki zamani var derlerdi de icime yinede su serpilmezdi... hep karamsardim. Hep olmayacakmiş gozuyle bakardim. Burda kk da yillarca cocugu olmayip sonra hamile kalanlari okudukca hosuma giderdi. Ya da cevremde cocugu olmayip yillar sonra hamile kalanlari gordugumde icime anlik umutlar dogardi. Olmayinca sil bastan. Önce alisiyor insan bu durumu kabullenme evresi var. Her ay beklersen husran yasiyorsun. En iyisi unutmak aklindan cikarmak ve bu durumu kabullenmek...

Doktorlarin " senin tedavisiz cocugun olmaz" dedikleri kadinlar bu durumu kabullendikleri icinmi yoksa akillarindan attiklari icin mi dogal yolla hamile kaliyorlar acaba diye düsündugumde cok oldu. Ve kabullendim artik. Umutsuzca girdigim tup bebek yolundan umudumla ayrildim.

Tıp gelişti bugun degilse yarin yarin degilse sonraki gün mutlaka allah nasip ettigi zaman anne olacaksiniz ❤ pozitifi gorunce butun yasadiklarini unutuyorsunn. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin.

Çok sevindim sağ selamet kucağınıza da almak nasip olsun. Galiba en iyisi öyle yapmak biraz sakinleşmeye de ihtiyacım var

Oldumu bebegınız?

Yaa çok güzel çok sevindim. Ben de elimden geldiğince rahat olmaya çalışıcam tevekkülüm sonsuz

Sperm ve kaliteyi arttırıvı vitamin desteği.
Keçiboynuzunu denemedik bilmiyorum.
Benim esimde varikolas vardi. Ameliyat oldu yinede spermi dusukty yukselmesi lazimdi.keciboynuzu ozu pekmezi aldik. Sabah aksam 1tatli kasigi yedi 1 ay. Ve o ay hamile kalmistim. Spermide acayip yukselmisti

Arkadaşınız mutluluğunu sizinle paylaşmak istemiş anne babadan önce belkide o kadar yakın görüyor demekki.Bu konuda hassasiyetinize saygı duyuyorum elbette ama henüz 1 yıllık evli olduğunuzu belirtirmisiniz su durumda arkadaşınızın mutluluğuna sevinmek yerine kendi durumunuzu düşünmeniz kırmak istemem ama biraz bencilce buldum. Sonuç olarak arkadaşınız sizin özel durumunuzu bilmiyor. Bazı konularda çok isteyip ulaşamadığımız şeyler olabilir ama arkadaşınızın mutluluğunda mutlu olmalisiniz. Buraya konu açıcak kadar içerlemeniz , üzülmeniz bilmiyorum belirttiğim gibi saygı duyuyorum ama bu durumu fazla icsellestirip sadece buna kanalize yaşarsanız mutlu olamazsınız.

Cocuk isteginin ne oldugunu iyi bilirim bende yasadim yillarca ama siz cok fena abartmissiniz. Aceba aci bir habermi aldi dedim kendi kendime. Bu kadar dramatize etmeyin kendinizi daha cok strese sokmus olursunuz olacagi varsada olmaz. Dua edin bol bol ve akisina birakin.

Gece yarısı hamile olduğunu haber vermek için arayan insan da enteresanmış yani. Oldu olacak davulla sokaklarda gezseymiş.

Allah size de nasip eder inşallah. Azospermi şansınızı arttırmaya yönelik tedavileri olan bir rahatsızlık. Sanırım henüz hiçbir şeye başlamadınız, yolun başındasınız. Bu umutsuzluk niye? Bazılarımız, bazı şeylere diğer insanlar kadar kolay ulaşamayabilir, hayat böyle. Üzülmeniz çok doğal ama karalar bağlamaya da gerek yok. Biraz savaşmanız gerekecek, sonra da inşallah alacaksınız bebeğinizi kucağınıza.

Insallah seninde hayirli olan en yakn zamanda saglikli bir bebegin olur ama yakin arkadasinin hamile haberine bu denli uzulmek.bana cok yanlis geldi ... benimde vardir boyle sana benzeyen bir arkadasim oyle dikkat ederdik konusmamiza etmemize dusun bebek istedgmz zaman ilk soyledgm kisilerden kendjsi cnku soylesende kiriliyor soylemesende benden niye saklandi nazar mi edicem ki su bu safsata oluyor . Diyecegm o ki bu derece ne kendnizi ne sizi sevenleri yipratmayin . O arkadasmn 8 9 yil sonrs oldu tup bebekle bu arada.

Ama bakın benimde arkadaşlarım var dikkat ederiz bu konuda. Ve konuşmayız. Herşeyi anlatırsanız boyle uzulursunuz. Ben cok kızıyorum boyle şeylere bana birisi yapsa ben onunla arkadaşlıgımı keserim yahu biliosun bende istiyorum işte. Neden gözüme gözüme vuruyorsun hatta birisiyle arkadaşlıgımı kestim bebeğinin fotolarını atıyordu bana herşeyini yani abartısız. Bi tane arkadaşım da var kız hamileyken bile yanımda cekinceli dururdu konusunu açmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…