- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 1 senelik evlilik bende sandimki yillar olmuşBir senelik evliyiz.
Yapar canim. Kötü insanla uğraşmak o kadar zor ki.Daha üst versiyonu bizimki gibi bir torun veremediniz bize denmesi
İnşallah senin de bebeğin olurSelamun aleykum arkadaşlar. Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. O kadar çok yüreğim yanıyor ki uykumdan uyanıp böylesi bir haber almamayı dilerdim.uzun yazacağım biraz kusura bakmayın şimdiden. Şu saatte kiminle dertleşeceğim? Eşime de aksettirmemeliyim. Biraz önce çok sevdiğim çok yakın olduğum bir arkadaşımın telefonuyla uyandım. Kalbim nasıl at koşturuyomuş gibi atıyo varın siz düşünün.Hamileymiş... sana ne oluyo diyebilirsiniz. Hatta kızabilirsiniz. Onun adına yemin ederim çok sevindim. Ya kendim?. Biz çok sıkı 3 arkadaşız ve her biraraya gelip konuştuğumuzda var mı yok mu konuşurduk. Ben korunmadığım için evleneceğimde malum gece için sormuşlardı korunup korunmadığımı. Ha korunuyoruz deseydim bugün bu acıyı yaşamazdım bilmiyolar nasılsa diye. Eşim azo spermi. 2 ay olmadı daha öğreneli .bu hafta kendimi hamile gördüm rüyamda. Sonra başka bi arkadaşı hamile gördüm. Eşim de beni hamile görmüş. öyle mutlu olmuştuk rüyada gördük gerçeği de olacaktır İnşaAllah diyerek. Hoş daha bişey belli değil ama insan avunmak istiyor anlarsınız. Bir de eşim o kadar çok istiyor ki onun babaannesi sormuş daha yok mu diye. Kayınbabam oyun havası oynayan bebekleri eşime gösterdi yanımda. Aslında bunda bişey yok demi? Ben böyle düşünmedim ama eşim başbaşa kalınca babam da istiyo ama diyemiyo diyerek başını ellerinin arasına aldı çok üzüldü. İçim ezildi. Nerdeyse her gün hatta evde olduğunda her zaman sanki karnımda bebek varmış gibi okşar sever içli içli gözlerimin içine bakar. Bir de çok yansıtmaz üzüntüsünü bu sadece bir kısmı bilirim. İçinde ne fırtınalar kopar.
Velhasıl eminim arkadaşım bilse bana hiç duyurmazdı bile. Ta ki ben görene kadar... ama insan üzülüyor işte telefonu kapattıktan sonra o kadar karamsarlaştım o kadar ağladım ki buraya içimi dökmek istedim. Ne olur duanızı eksik etmeyin.
Es dost akraba soruyor diye mi uzuluyorsunuz kendiniz istediginiz icin mi?
Daha 1 sene olmus herkesin agzinda cocuk da cocuk. Olur yani simdi olmaz 1 sene sonra olur,3 sene sonra olur. O konusanlar cocuk olunca anca sevmeyi bilir, bir de anneligini elestirmeyi. Bence sorun cocuk olmamasi degil, etrafinizin bosbogazligi
Bir senelik evlisiniz genc oldugunuzu dusunuyorum
35 yasındayım evliydim, Cocugum olsun diye cok ugrastim. Arkadaslarımın hepsi ıkıser ucer dogurdu, gittim ceyreklerımı taktım hepsini evladım gibi sevdim.
Kendimizle ilgili umudumuz bi sure sonra bıtti.
Bu sure zarfında, ne kocam bos karnımı sevdi ne arkadaslarım korunuyor musun diye sorabıldı ne kayınpederım torun istiyor diye ıcımızde fırtınalar koptu. Dramla beslenmek yerine, tıbbın bize sundugu imkanların hepsini denemeyi sectık. Fakat olmadı.
Anne olamadığım ıcın kendime veya kocama bir kez olsun acımadım, anne olmamak belki sınavım dedim ve hayatıma devam ettim. Zaten sonra evliligimde bitti. Simdi bırını bul sev asık ol, yeniden bebek dene vs yasım da enerjide yetmez gibi geliyor. Yani ben anne olamayan kadınlardanım.
Simdi herseyın caresı var, gecenin bu saatinde araması hic olmamıs arkadasınızın ama bence onun adına sevinin kendinıze acımak uzulmek yerine, dua edin Rabbım sıze de nasip etsin.
Bu kadar karamsar olmayın sadece siz yoksunuz kimse pek dile getirmiyor bazı seyleri ve bizde onları dört dörtlük sanıyoruz bu sorunu yaşayan üzülen tek siz değilsiniz emin olun burayı okursanız binlerce kişi var sadece bu platformda.. ve ben varım.. eşimde azospermi yok ama sperm hareketi yok sayı az morfoloji 0.. 2 yıllık evliyiz 1 yıldır haberimiz var yüzümüzün düştüğü üzüldüğümüz anlar elbette oldu ama isyana girecek şekilde üzülmedik çünkü erkekler kadınlar gibi kendileriyle olan problemleri kolay tolere edemeyebiliyor. Sizin eşinizin yanında üzülmeniz ağlamanız sadece üzüntü getirir..bizimde 1 negatif tüp bebek denememiz oldu yıldık mı hayır denemeye devam. demem o ki daha bilmediğimiz yerde bilmediğimiz insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor bizim ki ne ki .Selamun aleykum arkadaşlar. Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. O kadar çok yüreğim yanıyor ki uykumdan uyanıp böylesi bir haber almamayı dilerdim.uzun yazacağım biraz kusura bakmayın şimdiden. Şu saatte kiminle dertleşeceğim? Eşime de aksettirmemeliyim. Biraz önce çok sevdiğim çok yakın olduğum bir arkadaşımın telefonuyla uyandım. Kalbim nasıl at koşturuyomuş gibi atıyo varın siz düşünün.Hamileymiş... sana ne oluyo diyebilirsiniz. Hatta kızabilirsiniz. Onun adına yemin ederim çok sevindim. Ya kendim?. Biz çok sıkı 3 arkadaşız ve her biraraya gelip konuştuğumuzda var mı yok mu konuşurduk. Ben korunmadığım için evleneceğimde malum gece için sormuşlardı korunup korunmadığımı. Ha korunuyoruz deseydim bugün bu acıyı yaşamazdım bilmiyolar nasılsa diye. Eşim azo spermi. 2 ay olmadı daha öğreneli .bu hafta kendimi hamile gördüm rüyamda. Sonra başka bi arkadaşı hamile gördüm. Eşim de beni hamile görmüş. öyle mutlu olmuştuk rüyada gördük gerçeği de olacaktır İnşaAllah diyerek. Hoş daha bişey belli değil ama insan avunmak istiyor anlarsınız. Bir de eşim o kadar çok istiyor ki onun babaannesi sormuş daha yok mu diye. Kayınbabam oyun havası oynayan bebekleri eşime gösterdi yanımda. Aslında bunda bişey yok demi? Ben böyle düşünmedim ama eşim başbaşa kalınca babam da istiyo ama diyemiyo diyerek başını ellerinin arasına aldı çok üzüldü. İçim ezildi. Nerdeyse her gün hatta evde olduğunda her zaman sanki karnımda bebek varmış gibi okşar sever içli içli gözlerimin içine bakar. Bir de çok yansıtmaz üzüntüsünü bu sadece bir kısmı bilirim. İçinde ne fırtınalar kopar.
Velhasıl eminim arkadaşım bilse bana hiç duyurmazdı bile. Ta ki ben görene kadar... ama insan üzülüyor işte telefonu kapattıktan sonra o kadar karamsarlaştım o kadar ağladım ki buraya içimi dökmek istedim. Ne olur duanızı eksik etmeyin.
allah dan ümit kesilmez sıkmayın canınızı dualarım sızlerleSelamun aleykum arkadaşlar. Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. O kadar çok yüreğim yanıyor ki uykumdan uyanıp böylesi bir haber almamayı dilerdim.uzun yazacağım biraz kusura bakmayın şimdiden. Şu saatte kiminle dertleşeceğim? Eşime de aksettirmemeliyim. Biraz önce çok sevdiğim çok yakın olduğum bir arkadaşımın telefonuyla uyandım. Kalbim nasıl at koşturuyomuş gibi atıyo varın siz düşünün.Hamileymiş... sana ne oluyo diyebilirsiniz. Hatta kızabilirsiniz. Onun adına yemin ederim çok sevindim. Ya kendim?. Biz çok sıkı 3 arkadaşız ve her biraraya gelip konuştuğumuzda var mı yok mu konuşurduk. Ben korunmadığım için evleneceğimde malum gece için sormuşlardı korunup korunmadığımı. Ha korunuyoruz deseydim bugün bu acıyı yaşamazdım bilmiyolar nasılsa diye. Eşim azo spermi. 2 ay olmadı daha öğreneli .bu hafta kendimi hamile gördüm rüyamda. Sonra başka bi arkadaşı hamile gördüm. Eşim de beni hamile görmüş. öyle mutlu olmuştuk rüyada gördük gerçeği de olacaktır İnşaAllah diyerek. Hoş daha bişey belli değil ama insan avunmak istiyor anlarsınız. Bir de eşim o kadar çok istiyor ki onun babaannesi sormuş daha yok mu diye. Kayınbabam oyun havası oynayan bebekleri eşime gösterdi yanımda. Aslında bunda bişey yok demi? Ben böyle düşünmedim ama eşim başbaşa kalınca babam da istiyo ama diyemiyo diyerek başını ellerinin arasına aldı çok üzüldü. İçim ezildi. Nerdeyse her gün hatta evde olduğunda her zaman sanki karnımda bebek varmış gibi okşar sever içli içli gözlerimin içine bakar. Bir de çok yansıtmaz üzüntüsünü bu sadece bir kısmı bilirim. İçinde ne fırtınalar kopar.
Bizzat en yakınımda yaşadığım için içlendi mi kıskandı mı ayırt edebiliyorum. Bu kıskanma tabikide art niyetli değildir ama bu düşünceler duygular insanı yorar ve bi süre sonra hırçınlaştırır.Konu sahibi zaten sevinmiş ama,sadece kendi durumuna iclenmis. Bence çok insani bir durum. Yoksa arkadaşını falan kıskanmamis ki..