• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece gelen telefon...

Çok üzüldüm. Tesellim o yönde şükür beraber hareket ediyoruz. Hastaneden nefrt eden, gittiğinde hemen oradan kaçan, başı ağrıdan vücudu ateşten acıdan öleceği bilse dahi ilaç içmeyen eşim şu an birkaç destekleyici hap kullanıyo. Hatta bugün ameliyat olsam mı diye düşünüyorum diyo. Çok şükür böylesi bile mutlu ediyo. Rabbim size de yardım etsin dua edicem
Allah razı olsun 🌹
İnşallah RABBİM önce size nasip etsin.

Bir senelik evlisiniz genc oldugunuzu dusunuyorum
35 yasındayım evliydim, Cocugum olsun diye cok ugrastim. Arkadaslarımın hepsi ıkıser ucer dogurdu, gittim ceyreklerımı taktım hepsini evladım gibi sevdim.
Kendimizle ilgili umudumuz bi sure sonra bıtti.
Bu sure zarfında, ne kocam bos karnımı sevdi ne arkadaslarım korunuyor musun diye sorabıldı ne kayınpederım torun istiyor diye ıcımızde fırtınalar koptu. Dramla beslenmek yerine, tıbbın bize sundugu imkanların hepsini denemeyi sectık. Fakat olmadı.
Anne olamadığım ıcın kendime veya kocama bir kez olsun acımadım, anne olmamak belki sınavım dedim ve hayatıma devam ettim. Zaten sonra evliligimde bitti. Simdi bırını bul sev asık ol, yeniden bebek dene vs yasım da enerjide yetmez gibi geliyor. Yani ben anne olamayan kadınlardanım.

Simdi herseyın caresı var, gecenin bu saatinde araması hic olmamıs arkadasınızın ama bence onun adına sevinin kendinıze acımak uzulmek yerine, dua edin Rabbım sıze de nasip etsin.
Âmin teşekkür ederim. En güzelini yapmışsınız İnşaAllah hayırlı zamanda herşey yoluna girer sizin için de.

Öyle bi yazmışsınız ki sanki 10 senelik evliymişsinizde çocugunuz olmuyormuş gibi. Daha 1 senelik evlisiniz bi sakin yahu.
Böyle sıkıntıya sokarsanız kendinizi hiç olmaz.
Bi akrabamın da değerleri düşüktü, ilaç tedavisiyle düzeldi. Doktor bi problemeniz yok akısına bırakın cok streslisiniz demişti. Yaklasık 5 sene sonra oldu.
Böyle şeyleri de sevmiyorum ya benim çok can dostum var o beni arayıp hamileyim dese gram şu düşünceler geçmez aklımdan aşırı sevinirdim. Bu düşünceleri atın kafanızdan.

Âmin teşekkür ederim. En güzelini yapmışsınız İnşaAllah hayırlı zamanda herşey yoluna girer sizin için de.
Benim ıcın Hersey yolunda cok sukur, tesekkur ederim
Bu hayatta bazısı evlenemez, bazısı anne baba olamaz, bazısı hayırsız evlatla, bazısı zenginlik bazısı fakirlik, bazısı hastalıkla sınanır.
Önemli olan kabullenmek, kabulleninc e ıcın huzur doluyor.

Cok yeni evlisiniz ve tıp her konuda careler uretiyor. Henuz hıcbısey denememıssınız anladığım kadarıyla. İlk deneme de gerceklesecek belki hayaliniz. Simdilik evlılıgınızı tadını cıkarın.
Allah gonlunuze göre versın.

Öyle bi yazmışsınız ki sanki 10 senelik evliymişsinizde çocugunuz olmuyormuş gibi. Daha 1 senelik evlisiniz bi sakin yahu.
Böyle sıkıntıya sokarsanız kendinizi hiç olmaz.
Bi akrabamın da değerleri düşüktü, ilaç tedavisiyle düzeldi. Doktor bi problemeniz yok akısına bırakın cok streslisiniz demişti. Yaklasık 5 sene sonra oldu.
Böyle şeyleri de sevmiyorum ya benim çok can dostum var o beni arayıp hamileyim dese gram şu düşünceler geçmez aklımdan aşırı sevinirdim. Bu düşünceleri atın kafanızdan.
Konu sahibi zaten sevinmiş ama,sadece kendi durumuna iclenmis. Bence çok insani bir durum. Yoksa arkadaşını falan kıskanmamis ki..

Hayır sakın söylemeyin tedavi surecinde de söylemeyin. Neden mecbur olasiniz?Ben yeni tüp bebek tedavisiyle.embriyo dondurdum ve hic kimsenin haberi yok. Tedavi sürecinde boyle biseyi kaldıramazsınız. Biraz yalan solemek zorunda kaldım ve dahası baska sehre git gel yaptım sabahin 7 sinde otobüse binip esimle o sehirde bulustum. Esim kayinvalidemi götürmüştü ve tarihler çakışmıştı benim randevumla. Hic pisman değilim eger haberi olsa sorardi çünkü.ona rağmen söylemedim esim senin yüzünden ne hallere düştüm diye sitemde etse en dogrusunu yaptık 😂😂😂 Soru sorma olayi bitmez büyüklerde

Yalan söylemek hiç içime sinmiyo çünkü ben insanlara bunun yanlış olduğunu öğretiyorum. Bunun yanı sıra işin içinden nasıl çıkacağımı da bilmiyorum.hangi aşamalardan geçeceğiz zaman ne gösterir,neleri göze alacağız orası da kocaman bir muamma. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. siziden de hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun.

Valla konuyu okudum güldüm.
Daha 1 senelik evlisiniz yahu.
Azospermi olmayanların bile hemen çocugu olamayabiliyor.
Hiç kimseye tedavi sürecinden bahsetmeyin.
Bende kardeşimde bebeğine zor kavuşanlardanız hem maddi hem manevi.
Beterin beteri var deyip şükredin lütfen.
Zamanı gelince olacak Allahın izniyle

Her habere ıclenırsek hasta oluruz be deep'cıgım😊
O da doğru canım benim. Şu kısacık hayatta🤗 ben bir ara baya kafayı yemiştim. Ama benim çevremdekiler kötüydü. Bir de insan bazen geç fark eder ya. Oyle olmustu. Yakinlarim beni çok üzmüştü bu konuda. Artık görüşmüyorum

Zaten eşim şimdiden kafam atar eğer sorarlarsa diyo tahammül etmez. Ben söylemesinden yanaydım ama o sonrasında sorup dururlar diye istemedi. Tedavi sürecine girersek haberleri olacak mecbur. Allah razı olsun tüm kalbimle âmin diyorum.

Daha çok yeni evlisiniz. Bu kadar çabuk umutsuzluğa kapılmayın, tedavi için en önemli nokta umut.

Ayrıca kimse bilmek zorunda değil, düşünmüyoruz daha erken diye söyleyin.

Benim ıcın Hersey yolunda cok sukur, tesekkur ederim
Bu hayatta bazısı evlenemez, bazısı anne baba olamaz, bazısı hayırsız evlatla, bazısı zenginlik bazısı fakirlik, bazısı hastalıkla sınanır.
Önemli olan kabullenmek, kabulleninc e ıcın huzur doluyor.

Cok yeni evlisiniz ve tıp her konuda careler uretiyor. Henuz hıcbısey denememıssınız anladığım kadarıyla. İlk deneme de gerceklesecek belki hayaliniz. Simdilik evlılıgınızı tadını cıkarın.
Allah gonlunuze göre versın.

Benim de içimi rahatlattınız. Gerçekten... İnşaAllah en güzel şekliyle olsun tüm duam. Allah sizin de gönlünüze göre versin. Dediklerinize kulak vereceğim🤗

Eşi Azospremi olup bebeği olan birsürü kadın var burada canım niye hemen olmicak havasına kapıldın ki
Hem daha 1 senelik evlisiniz
Sizinde olur inşaAllah üzülme karamsar olma Rabbim den iste dua et herşey ondan değil mi ❤️ imkansıza bile ol der olur ❤️

Yalan söylemek hiç içime sinmiyo çünkü ben insanlara bunun yanlış olduğunu öğretiyorum. Bunun yanı sıra işin içinden nasıl çıkacağımı da bilmiyorum.hangi aşamalardan geçeceğiz zaman ne gösterir,neleri göze alacağız orası da kocaman bir muamma. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. siziden de hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun.
Denemenizi istediğim birşey var.
Eşiniz proxeed plus kullansın.
Ve hem sen hem eşin bıkmadan usanmadan günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu için.
Tedaviye daha varsa , başlayana kadar lütfen deneyin.ve stres yok.

Daha çok yeni evlisiniz. Bu kadar çabuk umutsuzluğa kapılmayın, tedavi için en önemli nokta umut.

Ayrıca kimse bilmek zorunda değil, düşünmüyoruz daha erken diye söyleyin.

Doğru söylüyorsunuz gece gece var olanı da alıp götürüyordu az daha konuşmak iyi geldi sağolun hepiniz de.

O da doğru canım benim. Şu kısacık hayatta🤗 ben bir ara baya kafayı yemiştim. Ama benim çevremdekiler kötüydü. Bir de insan bazen geç fark eder ya. Oyle olmustu. Yakinlarim beni çok üzmüştü bu konuda. Artık görüşmüyorum
O agzının lafını bilmeyenler heryerde var. Allah onlara vicdan versin. Saglıklıyız cok sukur 💞instagramda nesli diye kanser hastası guzel bir kızı takip ediyordum, yogun bakıma alınmış bugun uzuntuden yemek yiyemedim
İnsanlar nelerle ugrasıyor?
Allah herseyın hayırlısını versın🥰

Belki cok fazla tedaviye gerek bile kalmaz belli mi olur canim.:) yani mecbur kalmasam bende soylemezdim ama mesela biri arıyor kardesim,evdeyim diyorum oysa değilim. Insan geriliyor haliyle. Gizli iş çevirmek zor olabiliyor bazen,ama insanların merakını sorularını bazılarının daha ileri hareketleri (acımak) bunlari cekmektense sakladık biz. Ben zaten cok yıpranmıştım. Milletin çenesinden.

O agzının lafını bilmeyenler heryerde var. Allah onlara vicdan versin. Saglıklıyız cok sukur 💞instagramda nesli diye kanser hastası guzel bir kızı takip ediyordum, yogun bakıma alınmış bugun uzuntuden yemek yiyemedim
İnsanlar nelerle ugrasıyor?
Allah herseyın hayırlısını versın🥰
Aaaa biliyorum o kızı,bu sitede duymustum
daha önce bakmıştım bende. Rabbim şifa versin insallah ona ve tüm hastalara. Dedigin gibi insanlar nelerle uğraşıyor ne yollardan geçiyor,bizim empati yoksunu toplum herseyi söylüyor. En güzeli valla az insan cok huzur kuzum ya🤗😂🥰😛

Eşi Azospremi olup bebeği olan birsürü kadın var burada canım niye hemen olmicak havasına kapıldın ki
Hem daha 1 senelik evlisiniz
Sizinde olur inşaAllah üzülme karamsar olma Rabbim den iste dua et herşey ondan değil mi ❤ imkansıza bile ol der olur ❤

Evet biliyorum o yüzden hemen kaydoldum takip etmek için. O kadar güzel mesajlar da geçiyo ki gözlerim doluyo okurken. Var olun aynen öyle. Çok şükür sığınacak Rabbimiz var

Arkadaşınız heyecanına yenil düşmüştür, sizi yakın bulduğu için ben yaptığında art niyet bulmadım. Normal bir saatte arasa daha iyi olurdu tabi ama sorunluk bir durum değil bence. Daha çok yeni evlisiniz 1 senede çocuk olmuyor size üzüntüsünü yaşamak çok garip. Bilinçli olarak çocuğunuz olmasın istemelisiniz bence 1 senelik evlilik çok erken. Sırf çocuk yapmak için mi evlendiniz biraz evliliğinizin tadını çıkartın gezin, tozun. Çocuk çok büyük bir sorumluluk çocuğunuz olduğu an onun hayatını yaşamaya başlarsınız her şey değişir. Allah isteyen herkese çocuk versin ama kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz minimum 3 yıl beklenmeli çocuk sahibi olmak için

Rabbim tez vakitte hamileliği, anne-baba olmayı size nasip eder inşallah, tüm kalbimle dualarımda olacaksınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sıkmayın canınızı desemde böyle bir durumda olmadığım için sizi tam anlamıyla anlayamam ama bir kulun başka bir kul için ettiği dualar olurmuş derler, Rabbimden ümit kesilmez 🙏🏻

Back