Arkadaşınızın yaptığı çok gereksiz olmuş. Gece vakti haber vermek bayağı görgüsüzlükSelamun aleykum arkadaşlar. Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. O kadar çok yüreğim yanıyor ki uykumdan uyanıp böylesi bir haber almamayı dilerdim.uzun yazacağım biraz kusura bakmayın şimdiden. Şu saatte kiminle dertleşeceğim? Eşime de aksettirmemeliyim. Biraz önce çok sevdiğim çok yakın olduğum bir arkadaşımın telefonuyla uyandım. Kalbim nasıl at koşturuyomuş gibi atıyo varın siz düşünün.Hamileymiş... sana ne oluyo diyebilirsiniz. Hatta kızabilirsiniz. Onun adına yemin ederim çok sevindim. Ya kendim?. Biz çok sıkı 3 arkadaşız ve her biraraya gelip konuştuğumuzda var mı yok mu konuşurduk. Ben korunmadığım için evleneceğimde malum gece için sormuşlardı korunup korunmadığımı. Ha korunuyoruz deseydim bugün bu acıyı yaşamazdım bilmiyolar nasılsa diye. Eşim azo spermi. 2 ay olmadı daha öğreneli .bu hafta kendimi hamile gördüm rüyamda. Sonra başka bi arkadaşı hamile gördüm. Eşim de beni hamile görmüş. öyle mutlu olmuştuk rüyada gördük gerçeği de olacaktır İnşaAllah diyerek. Hoş daha bişey belli değil ama insan avunmak istiyor anlarsınız. Bir de eşim o kadar çok istiyor ki onun babaannesi sormuş daha yok mu diye. Kayınbabam oyun havası oynayan bebekleri eşime gösterdi yanımda. Aslında bunda bişey yok demi? Ben böyle düşünmedim ama eşim başbaşa kalınca babam da istiyo ama diyemiyo diyerek başını ellerinin arasına aldı çok üzüldü. İçim ezildi. Nerdeyse her gün hatta evde olduğunda her zaman sanki karnımda bebek varmış gibi okşar sever içli içli gözlerimin içine bakar. Bir de çok yansıtmaz üzüntüsünü bu sadece bir kısmı bilirim. İçinde ne fırtınalar kopar.
Velhasıl eminim arkadaşım bilse bana hiç duyurmazdı bile. Ta ki ben görene kadar... ama insan üzülüyor işte telefonu kapattıktan sonra o kadar karamsarlaştım o kadar ağladım ki buraya içimi dökmek istedim. Ne olur duanızı eksik etmeyin.
Öyle bir anlatmaya başladiniz ki ölüm haberi aldiniz sandim.
Umarim sizin de olur.
Kac yıllık evlisiniz kac yasındasiniz?
Heyevanına yenik düşmüş sanırım bilemedim ben deArkadaşınızın yaptığı çok gereksiz olmuş. Gece vakti haber vermek bayağı görgüsüzlük
Kayınbabanin yaptığında çok şey var. Fazla iyi niyetli gördüm seni.
Bunun bir üst versiyonu da çocuk yok mu cocuk yapın diye darlamak. Onun daha üst versiyonları da var .
Hafiften sert mi çıksanız? Zaten üzülüyorsunuz milletle uğraşmayın bence bu durumda.
Insallah tez zamanda evladıniz olur. Sağlıklı sihhatli iyi huylu zeki güzel bir evlat nasip etsin Rabbim.
Bu arada üzülmeyin. Ben de 5 yıllık evliyim. Henüz bebeğim yok. Aşılama olacak yarın. Evet zor bir durum ama ne yapalım.Heyevanına yenik düşmüş sanırım bilemedim ben de
Bir senelik evliyiz.
Bir senelik evlisiniz genc oldugunuzu dusunuyorumBir senelik evliyiz.
Bu duyguyu iyi bilirim,
Ama ben hep tek başıma yaşadım sizin hissettiklerinizi,
Eşim duygularını belli eden biri degildi,
Ama etsin isterdim oda benim kadar istiyor diyebilmek bile bir teselli,
Varsın hergün beraber aglasaydık.
Eşiniz çabalayan biri gibi geldi,
Bense hep tek başıma çabaladım.
Ama bundada bir hayır varmış şükür,
Sizde hayırlısını dileyin her zaman,
Allah gönlünüze göre versin.
Canım daha çok yeni üzülmek için çok erken..
7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Bu kulaklar neler duydu.. daha dün babyshower yapıp herkesi çağırmış arkadaşım beni seçmiş durum da görünce çok ağladım...
Benden çok çok sonra evlenenlerin bile oldu benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Lütfen daha şimdiden yıpratma kendini....rabbim seninde isteyen herkesin de yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağını doldursun inşallah...
Hayır sakın söylemeyin tedavi surecinde de söylemeyin. Neden mecbur olasiniz?Ben yeni tüp bebek tedavisiyle.embriyo dondurdum ve hic kimsenin haberi yok. Tedavi sürecinde boyle biseyi kaldıramazsınız. Biraz yalan solemek zorunda kaldım ve dahası baska sehre git gel yaptım sabahin 7 sinde otobüse binip esimle o sehirde bulustum. Esim kayinvalidemi götürmüştü ve tarihler çakışmıştı benim randevumla. Hic pisman değilim eger haberi olsa sorardi çünkü.ona rağmen söylemedim esim senin yüzünden ne hallere düştüm diye sitemde etse en dogrusunu yaptıkZaten eşim şimdiden kafam atar eğer sorarlarsa diyo tahammül etmez. Ben söylemesinden yanaydım ama o sonrasında sorup dururlar diye istemedi. Tedavi sürecine girersek haberleri olacak mecbur. Allah razı olsun tüm kalbimle âmin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?