Gece Evi Serisi (House Of Night Series) Fanatikleri...

Dediğim gibi 2. ve 3. kitabı çok daha güzel.
Ve yaş olarakta biraz daha genç kitabı zaten. Daha çok liseli hayatı anlatılıyor.
Ama ben çok sevdim. Vahşi'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Hikaye çok heyecanlı bir yerinde kaldı. Bütün herşey karmakarışık oldu çözmek lazım :))

Ama dediğim gibi ilk kitap bir nevi giriş niteliğinde olduğu için biraz sıkıcı olabilir. Özellikle nyx'le olan yerler..

nehircim sana yüzde yüz katılıyorum ilk kitap çok sıkıcıydı öylesine 2 ve 3ü okudum, özellikle 3ü sevdim. yeni kitabı ben de sabırsızlıkla bekliyorum, 15. eylülde çıkıyormuş bir gün kaldı oleyy:)

ya sormayın kızlar
kafayı yardı bişiler oldu tanrıça vs. :1ninca:
takipde zorlanıyorum yada ben yaşlanıyorum :roflol:
okulumuza geldik bakalım daha neler olacak
bella gibi ayaklı bir felaket sanırım bu da (sakarlık yönünden) :smiley-cool:

öyle walla anacım,dertliyim çok :roflol:

canım bence gece evi seriside çok güzel ve heyecanlı!okumanı tavsiye ederim.buyrunnnnnnnnn
sağol cnm.geçen gün bi alışveriş merkezinde gördüm kurcaladım şöyle bi işareti de,güzele benziyoyerimseniben şu aralar mali krizdeyim,atlatınca hemen ele geçiricem inş:roflol:

bu kitapların kapak resimleri çok ilgimi çekiyor... okumayı düşünüyorum amaaa şuan okuduğum kitap bitsin öyle..

Son düzenleme:
vahşiyi bitirdim kızlar süpeeeeerrrrrrrrrrdiiiiii:lepi:

hemen okuyup bitirin de konuşalımmmmm:hulya:

Aayyy bitirdin mi baileysim yaaopuyorumnanaktan

Bende alacağım diyordum ya Sinanım bana sürpriz yapmş almış bugün canımmmmopuyorumnanaktan
Bende okuyayımda gelem muhabbetezemuszemus

Aayyy bitirdin mi baileysim yaaopuyorumnanaktan

Bende alacağım diyordum ya Sinanım bana sürpriz yapmş almış bugün canımmmmopuyorumnanaktan
Bende okuyayımda gelem muhabbetezemuszemus

ay enişte çok düşünceliymiş şanslı nehirim :asigim:
ee okudun mu bakalım bitirince yorumlarını bekliyorum hihoyyyt

ya bu seri süper kızlar elimden kitapları düşüremiyorum av nezaman cıkıcakmıs bı bılgnz varmı

Canım kitabın arkasında yakında diyor maalesef..
Vahşi için Seçilmişin arkasında Eylülde diyordu ama buna birşey demiyor..
Demekki çıkmasına daha çok var ((

sanki bu kadar zor bir şey yaa. işim gücüm olmasa oturucam 3-4 günde çeviricem hepsini. ki benim işim bu değil bi çevirmen benden çok daha hızlı çevirebilir. yani anlamıyorum bi çevirmene çevirttirmek şu kitabı kaç gün sürebilir. insaf insaf.

kitapçım kasımda cıkacagını söyledi bana av ın kızlar

bu arada bilmiyorum konulara bakatım ama göremedim kemikler şehrini okuyanınız var mı(ölümcül oyuncaklar serisi)

Dün saçma derslerimden birini dinlememek için yanıma almıştım İşaret'i...Epeydir bekliyodu kitaplıkta :kedi:

Bugün 22.bölüme geçtim çok hoşuma gitti

Sayfalara fazla dalmadım bol spoiler atmışsınız kendimi tutamayıp okuyorum heyecanım kaçmasın kaydirigubbakcemile3

Bu arada Nehircim sayende dikkatimi çekmişti bu seri çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Ne kadar ağır yakalıyoruz dünyayı mafoldumben

Hunt ı getirtti bi arkadaşım okumaya başlamış hızlı bitir ilk 4 lüyü, buna bayılıcaksın diyip duruyo kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…