• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi (House Of Night Series) Fanatikleri...

vahşi de bitti hadi hayırlısı. 5.si ne zaman çıkıcak diye yarın yayınevini aricam, size net bi bilgi veririm yarın

10 günde Av elimizde olucak alkisalkisalkis ezbuzun konusuna da yazdım ön siparişler alınıyo

ınanmıyorum o kadar çabuk mu çıkcakamış yaşasııınnnnnopuyorumnanaktan

Ya ben Vahşi'yi beğendimde konusu çok az.
Yani bi kaçgün içinde oluyor herşey. Kitabın başından beri arınma ritüeli dedi, kitabın sonunda ancak yaptılar.
En önemli yerleri çok kısa tutuyorlar bence.
Sokak kedileriyle ilgili olan yerler bayağı bi uzundu.

Bide Zoey'i iyice sapık yaptılar yaw.
Kız nerde yakışıklı erkek görse dibi düşüyor. Bella'yıda geçti busırnaşık şey

Bakalım Av nasıl olacak. Birazcık sonuca bağlanmasını istiyorum artık.

Birde Darius'un Zoey'nin tarafında kalmasına çok sevindim:kedi:

Bu en kalın kitaptı manolyacım.
Kalındı ama çok fazla konu işlenmemişti içinde maalesef :)

ışareti bitirdim ihanete başladım ben kaydirigubbakcemile4

Alacakaranlık gibi değil tabi ama bu nyx-dövmeler fln hoşuma gitti benim :kedi:

bende alacakaranlıktan sonra baya bı sure okumadm vampırlı ktaplar fln hosuma gtmez sandm ama benı de baya sardı yenisini sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile4

P.C Cast & Kristin Cast - Baştan Çıkarılan

6456_134282507891_27904497891_3197336_4504212_n.jpg

Spoiler İçermektedir

Yüksek Rahibelikte sorunlar yaşıyor , Stark'ı kurtarıyor , Heath'i ısırıyor, Erik ise başka bir sorun. Zoey tam kırılma noktasında. Zoey fırsat yakalamak istiyormus. Fakat gece evinde eğitim almak ve çetelerle ugraşmak fırsat deilmiş. Karanlık yerlatındaki tünellerden yayılıyor ve Zoeyse kırmızı çaylaklar grubunun ve Stevie Rae nin çok daha fazla şeyden sorumlu olduklarına inanmaya başlıyor. 3 erkeği olsa bile hiçbiri onun stresini yatıştıramıyormuş. Afroditin görüşleri Zoeyi Kalona ve onun karanlıklarından uzak durması için uyarır. Kötülüğü durdurması için gereken gücün içinde oldugunu gören Zoey'in başka şansı kalmamıştır. eğer Kolonaya katılmazsa onun yakınları aracılıgıyla ondan intikam alınacakmış. Zoey onun yaşamını, kalbini ve ruhunu öldürebilecek olan o cesarete sahip olabilecek miydi?

ıhanet süperdi ya nefes alamadım resmen :kedi:

artık okul molası vericem ama aklım seçilmiş'te kaydirigubbakcemile3

şimdi de kalona ile fingirder...dayanılmaz güzellikteymiş ya hani kaydirigubbakcemile3

aç bu zoey yahu kaydirigubbakcemile3

Seçilmiş e başladım ben opuyorumnanaktan sevdim bu seriyi ya okuması kolay-akıcı

evet okuması çok kolay hemen içine alan bir konusu var
vahşi benim favorim, en çok o kitabı sevdim ben :kedi:

nehirim dediğin gibi 1 kaç günü kapsıyor ama soluk soluğa geçiyor resmen
2 gün içinde bitirdim ve nasıl bitti anlamadım ayrıca afrodit benim favorim çok seviyorum :lepi:

Burayada geldimm,benden kurtuluşunuz yok kıslar :kedi:kaydirigubbakcemile3
Ben henüz okumadım ,almayı düşünüyorum ama tek tek almak istemiyorum...Acaba seri halinde online satış yapan bir yer varmı bildiğiniz ?fisfisfis Alacakaranlık serisini bu şekilde özel kutusunda almıştım...Hepsini çabucak okumuştum..Bunu aynı şekilde almak istiyorum tabi bulabilirsem :1rolleyes:

Ben henüz okumadım ,almayı düşünüyorum ama tek tek almak istemiyorum...Acaba seri halinde online satış yapan bir yer varmı bildiğiniz ?fisfisfis Alacakaranlık serisini bu şekilde özel kutusunda almıştım...Hepsini çabucak okumuştum..Bunu aynı şekilde almak istiyorum tabi bulabilirsem :1rolleyes:

canım yazar seriyi daha bitirmedi
bitirdiklerinin bir kısmı da daha tr de çıkmadı bile
şimdilik 4 kitabı çıktı tr de..yurt dışında ise 6 kitap ama 9-10 kitaplık olur bu seri diyenler var
sen en iyisi 4'ünü al oku şimdilik...kitap yurdundan alışveriş yaptığım olmuştu iyi bir site yerimseniben

canım yazar seriyi daha bitirmedi
bitirdiklerinin bir kısmı da daha tr de çıkmadı bile
şimdilik 4 kitabı çıktı tr de..yurt dışında ise 6 kitap ama 9-10 kitaplık olur bu seri diyenler var
sen en iyisi 4'ünü al oku şimdilik...kitap yurdundan alışveriş yaptığım olmuştu iyi bir site yerimseniben

Hımm anladım baileyscim,hemen bakayım dediğin yerekaydirigubbakcemile5 artık olmazsada tek tek alıcam mecburen..Çok merak ediyorum alacakaranlık serisinde ki tadı verecekmi diye :1rolleyes:

Hımm anladım baileyscim,hemen bakayım dediğin yerekaydirigubbakcemile5 artık olmazsada tek tek alıcam mecburen..Çok merak ediyorum alacakaranlık serisinde ki tadı verecekmi diye :1rolleyes:

alacakaranlıktan çok daha farklı bir tat yerimseniben
sevenler de var sevmeyenler de ama ben sevdim
alacakaranlık romantikti bu fazlasıyla seksi bir seri :kedi:
evet mecburen tek tek alacaksın canım, hemen oku yorumlarını bekliyoruz :hulya:

ben kitapyurdundan sipariş etmiştim.o zamanlar vahşi için ön sipariş alıyolardı 4 kitap birden elime gelmişti.Şimdi 5. kitap av için ön sipariş alıyolar bence 5ini birden sipariş et bayılıcaksın bu seriye opuyorumnanaktan

Back