ya bu kız herkeze aşık oluyo ne şıpsevdi opuyorumnanaktan
aç bu zoey yahu kaydirigubbakcemile3
Seçilmiş e başladım ben opuyorumnanaktan sevdim bu seriyi ya okuması kolay-akıcı
Burayada geldimm,benden kurtuluşunuz yok kıslar :kedi:kaydirigubbakcemile3
Ben henüz okumadım ,almayı düşünüyorum ama tek tek almak istemiyorum...Acaba seri halinde online satış yapan bir yer varmı bildiğiniz ?fisfisfis Alacakaranlık serisini bu şekilde özel kutusunda almıştım...Hepsini çabucak okumuştum..Bunu aynı şekilde almak istiyorum tabi bulabilirsem :1rolleyes:
canım yazar seriyi daha bitirmedi
bitirdiklerinin bir kısmı da daha tr de çıkmadı bile
şimdilik 4 kitabı çıktı tr de..yurt dışında ise 6 kitap ama 9-10 kitaplık olur bu seri diyenler var
sen en iyisi 4'ünü al oku şimdilik...kitap yurdundan alışveriş yaptığım olmuştu iyi bir site yerimseniben
Hımm anladım baileyscim,hemen bakayım dediğin yerekaydirigubbakcemile5 artık olmazsada tek tek alıcam mecburen..Çok merak ediyorum alacakaranlık serisinde ki tadı verecekmi diye :1rolleyes:
Burayada geldimm,benden kurtuluşunuz yok kıslar :kedi:kaydirigubbakcemile3
Ben henüz okumadım ,almayı düşünüyorum ama tek tek almak istemiyorum...Acaba seri halinde online satış yapan bir yer varmı bildiğiniz ?fisfisfis Alacakaranlık serisini bu şekilde özel kutusunda almıştım...Hepsini çabucak okumuştum..Bunu aynı şekilde almak istiyorum tabi bulabilirsem :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?