• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi (House Of Night Series) Fanatikleri...

Deminden beri arıyroum ne demiş ne demiş diyekaydirigubbakcemile3

Galiba buldum.

Oditoryumda konuşma yaparken, kardeşlerimizden birine daha zarar verirse insanlara resmen savaş açacağım dedi, ve savaşçılardan biri loren'ın ölüm haberini verdi.
Burasını diyorsun dimi?
Ben şimdi okuyunca fark ettim.
Yani zaten biliyordu öldüğünü, (yani kendi yaptı) rahatlıkla savaş açabilecek şimdi insanlara..Hımmmmm anlaşıldı merkezkaydirigubbakcemile5

evet onu diyorum yavrimm tam üstüne bastın :lepi:
çıksın artık vahşi de öğrenelim ne doğru ne yanlış :delphin:

slm kızlarrr
twilight bölümünü gezerken buranın linkini gördüm atladım hemenn :lepi:bayııılıyorummmmmmmm bu seriyeeee ilk kitap çıktıgı zamadan beri hastasıyım serinin vahşiyi sabırsızlıkla bekliyorum.... ing. yeterli olsa çoktan okumuştum çeviriyi beklemeden :delphin:

yaaa lütfen bana o castla oynanmıyacak, onlar sadece öylesine konulmuş tipler deyinn zira içlerinden sadece damieni beğendim rolune uygun bi o gibi ee bide erin, diğerleri hiç hayalimdeki gibi değil
helehele dövmeler :1ninca::tomato:

evet onu diyorum yavrimm tam üstüne bastın :lepi:
çıksın artık vahşi de öğrenelim ne doğru ne yanlış :delphin:

Az kaldı azzzz
Eylül 1 kitapçıdayımkaydirigubbakcemile3
anaaaa yeni topik
dur araştırayım neyin necisymiş
sonra layım okuyayım

Aynen canım sende oku bekliyirikkaydirigubbakcemile5

slm kızlarrr
twilight bölümünü gezerken buranın linkini gördüm atladım hemenn :lepi:bayııılıyorummmmmmmm bu seriyeeee ilk kitap çıktıgı zamadan beri hastasıyım serinin vahşiyi sabırsızlıkla bekliyorum.... ing. yeterli olsa çoktan okumuştum çeviriyi beklemeden :delphin:

yaaa lütfen bana o castla oynanmıyacak, onlar sadece öylesine konulmuş tipler deyinn zira içlerinden sadece damieni beğendim rolune uygun bi o gibi ee bide erin, diğerleri hiç hayalimdeki gibi değil
helehele dövmeler :1ninca::tomato:

Hoşgeldin canımm.

Bizde çok sevdik bu seriyi.
Aman az kaldı zaten eylülde çıkacak yeni kitap.
Bu resimlerinde kendi sitesinden aldım. Niye öyle yapmışlar hiç bi fikrimiz yok.

n197228497916790.jpg

Kitap Adı : Vahşi
Orjinal Adı : Untamed
Yazar Adı : P.C. Cast-Kristin Cast
Editör : Özkan Özdem
Kapak Tasarımı : Yunus Bora Ülke
İlk Baskı Tarihi : Eylül 2009
Fiyatı : 18 TL

KONUSU:

ZOEY’İN YENİ MACERASININ
TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!

Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuş’a sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaret’inden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?​

biran önce çıksa şu kitapta okusak yavv.:delphin: vampir akademisini okuyodum ama baydı bıraktım :umursamaz:

Ayy bir an çıktı zannettim kitap ezim buzum
Heyecanlandım.
Ama nerdeee
Neyseki az kaldı eylüleopuyorumnanaktan

brcinn cim o nasıl bir seri?

nehircim geç görüyorum sorunu kusuru bakma ama ezbuz cvp vermişkaydirigubbakcemile5
ben migros indiriminde almıştım kitabı vampirlere bu aralar merakım fazla diye ama bu kitabı fazla sevmedim yada artık bıktım bilmiyorum o yüzden diğer kitaplarını okumayı düşünmüyorum

Kızlar şu spoiler için bulduğunuz çözüme hayran kaldım.. beyazla yazmak gerçekten çok akıllıca:)) erik beni de çok hayal kırıklığına uğrattı ya ben biraz daha baby face birini düşünmüştüm.

Bu aradaaaaaa 4. kitabın (Vahşi'nin) çıkış tarihi 15 eylülmüş pegasus yayınlarını arayıp sordum kızlar.

ılk 5 kitabın ingilizce orijinalleri pdf halinde elimde mevcut, isteyen olursa gönderebilirim.

vaay,twilightçılar edfırtçılar burda toplanmış :1ninca: ya kızlar alacakaranlığın üstüne gider mi sizce bu?? alacakaranlık çıtayı öyle yükseltti ki sanki ondan sonra hiçbi vampir kitabı tatmin etmeyecek beni gibi geliyo :a015:
ikisini de okuyanlar,ne dersiniz??

Topingin haıyırlı olsun canımm ben enn çok hayalimdeee erini böyle düşünmüşştümm tamda düşündğüm gibiymiş ama afrodit daha fettan olbilirdii benceee..
zoeye gelincee hımm faha güzel bekliyordum bennnn gerçi çokkk güsel diye anlatıılmıyordum amaaa ben yinede erik ve zoeyi begenmedimm...

nehircim geç görüyorum sorunu kusuru bakma ama ezbuz cvp vermişkaydirigubbakcemile5
ben migros indiriminde almıştım kitabı vampirlere bu aralar merakım fazla diye ama bu kitabı fazla sevmedim yada artık bıktım bilmiyorum o yüzden diğer kitaplarını okumayı düşünmüyorum

Hımmm anladım canım..
Neyse bende bi bakayım ozamanı..

vahşi çıksın artıkkkkk :1ninca:

Of bencedeee:kızgın:

Kızlar şu spoiler için bulduğunuz çözüme hayran kaldım.. beyazla yazmak gerçekten çok akıllıca:)) erik beni de çok hayal kırıklığına uğrattı ya ben biraz daha baby face birini düşünmüştüm.

Bu aradaaaaaa 4. kitabın (Vahşi'nin) çıkış tarihi 15 eylülmüş pegasus yayınlarını arayıp sordum kızlar.

İlk 5 kitabın ingilizce orijinalleri pdf halinde elimde mevcut, isteyen olursa gönderebilirim.

Evet erik daha yakışıklı olmalıydı bencedea.s
Yok be canım nerde o kadar ingilizce:çok üzgünüm:

vaay,twilightçılar edfırtçılar burda toplanmış :1ninca: ya kızlar alacakaranlığın üstüne gider mi sizce bu?? alacakaranlık çıtayı öyle yükseltti ki sanki ondan sonra hiçbi vampir kitabı tatmin etmeyecek beni gibi geliyo :a015:

Gece evi Alacakaranlık'ın yanında çerez gibi kalır.
Asla kıyaslanamz, ama biz genede sevdik bu seriyi.
Onunla karşılaştırılmayınca kendi başına güzel yani:kedi:

Topingin haıyırlı olsun canımm ben enn çok hayalimdeee erini böyle düşünmüşştümm tamda düşündğüm gibiymiş ama afrodit daha fettan olbilirdii benceee..
zoeye gelincee hımm faha güzel bekliyordum bennnn gerçi çokkk güsel diye anlatıılmıyordum amaaa ben yinede erik ve zoeyi begenmedimm...

Anammm sende mi okudun gülçinim ne güzeeelopuyorumnanaktan

Gece evi Alacakaranlık'ın yanında çerez gibi kalır.
Asla kıyaslanamz, ama biz genede sevdik bu seriyi.
Onunla karşılaştırılmayınca kendi başına güzel yani:kedi:

anladım cnm:çok üzgünüm:
okuyacak kitabım da yok şu ara,denemeye değer o zaman kaydirigubbakcemile5

anladım cnm:çok üzgünüm:
okuyacak kitabım da yok şu ara,denemeye değer o zaman kaydirigubbakcemile5

Değer değer merak etme. 2. ve 3. kitap ilkinden daha güzel. Yani seri başladığından daha güzel ilerliyor. Okumalısın yaniopuyorumnanaktan

Bu arada rütbede süper, iyice arabeske bağlamışsın:roflol:
Bir cullen ı çok sevdiim o beni hiç sevmiyorr:roflol::roflol:

canım bence gece evi seriside çok güzel ve heyecanlı!okumanı tavsiye ederim.buyrunnnnnnnnn

yahu nedense ben pek ısınamadım bu kitaba
ilk kitapdayım daha ama ne bileyim çok fazla karmaşık bazı yerler
artık bazı kelimeler çok argo argoda değil direk küfür!
bir kitapda görmeye alışkın olduğum şeyler değil
sanırım alacakaranlık serisini okuduğumdan böyle geliyor bana
daha duygusal daha romantik şeyler arıyorum :gitme:

Back