• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi (House Of Night Series) Fanatikleri...

Merhaba ben de 1 ay önce bitirdim İşaret'i bence çok sürükleyici kitaptı İhanet'i okumak için sabırsızlanıyorum ama kitapçıda kalmadığı için beklemedeyim beyaz la yazdığınız yerleri kazayla okudum neee dedim..Heath ölmüşmü? Ben bu seriyi geç okumaya başladığım için sevinçliyim yeni kitapların çıkışını beklemeden alıp alıp okuycam :D Konunun başındaki bazı fragmanları seyrettimde o ne öyle afedersiniz sx filmi gibi kitapta böyle karakterler düşünmemiştim eric i tam oalrak görmedim ama heath çok tipsizmiş kıvırcık saçlı ben onu sarışın düz saçlı hayal ediyordum.. Ve bunlar çok olgun gözüküyorlar biraz minyon oyuncular seçselermiş daha iyi olacakmış birazda genç görünen karkterlerin ehpsi nerdeyse 30 yaşında gözüküyor :))

tipler çok tipsiz gerçekten katılıyorum sana :) benim de hayalimdeki gibi değiller hiç. bu arada (dikkat beyaz kısım spoiler içerir, kitabın heyecanı kaçmasın diyenler okumasın) kitabın sonunda heath ve neydi esas kızın adı ya zo ha zo, evet o 2si ölüyor o şekilde son buluyor son kitap. ama bikaç gün önce bi mail geldi kitabın yayımcısından, kızlar zoey'i hayata döndürebilecekler miii? falan diye heyecan yaratmaya çalışmışlar, burdan anlıyoruz ki zoey hayata dönecek, dönmese kitap biter zaten, ama heath yüzde yüz öldü bence. neyse göreceğiz artık:) hele bi çıksa..

bu arada zoey e de öykünmüyor değilim, elini sallasa yakışıklı zeki komik bilmem ne erkeğe çarpıyor:) istemediği bikaçını bize paslasa hiç fena olmaz yani. cık cık cık:)

nyx zoeyi dünyaya geri gönderio ve heath gerçekten öldü ama 7. kitap yanmış da yine arada zoey le konuşuolar :D

canım öncelikle böyle lök diye yazmaktansa beyazla yazarsan okumayan arkadaşların heyecanı kaçmamış olur. 2. olarak yazdığın bilgiler doğru değil. 7. kitabın ingilizcesi bile nisanın 27sinde çıkıyor. neye dayanarak 7.kitapta zoeyle konuşuyorlar dedin onu da anlamadım.ayrıca: newsletter aracılığıyla heyecan yaratmak için bazı parçalar gönderiyorlar, onların en sonuncusunda şöyle yazıyordu: heath zoey'e zoey burada olmaman gerekiyor. burası senin için uygun değil diyor. zoey de evet çünkü henüz ölmedim şeklinde yanıt veriyor yaani uydurma bilgi vermeyelim

yanmışı okuyan var mı arkadaşlar biraz ipucu verebilir misiniz:utangac: sınavlar var okuyamıyorum ama merak ediyorum:içelim::dance:

gerçekten çok sürükleyici kitaplar bn henüz vahşi okuyorum. bir haftada ilk üç kitabı bitirdim. alacakaranlık serisinden sonra okuduğum en iyi kitap.

ben de okumaya karar vermemden uzuuun bi süre sonra sonunda okuyabildim ilk 6 kitabı
ilk 3 kitap kesinlikle çok çok sıkıcıydı.boş olmasam çoktan bırakmıştım elimden.4te yavaş yavaş açılmaya başladı,5le 6yı çok beğendim.özellikle son kitap şaşırttı beni,gerçekten çok iyiydi
5.kitap da dahil hep zoey.nin ağzından anlatılıyodu olaylar ve insan ister istemez diğer karakterleri de merak ediyo.özellikle afrodit ve darius la ilgili kısımları:jeyyar:
7yi merakla bekliyoruz

2010da o kadar çok okuyan vardı ki çevremde hepsi okuyup birbirine anlatıyodu o yüzden okumak istemedim o dönem yeni başladım iki kitabını bitirdim henzü seçilmişi alamadım ama ilk iki kitap çok iyiydi bence :46:

Back