Merhaba ben de 1 ay önce bitirdim İşaret'i bence çok sürükleyici kitaptı İhanet'i okumak için sabırsızlanıyorum ama kitapçıda kalmadığı için beklemedeyim beyaz la yazdığınız yerleri kazayla okudum neee dedim..Heath ölmüşmü? Ben bu seriyi geç okumaya başladığım için sevinçliyim yeni kitapların çıkışını beklemeden alıp alıp okuycam Konunun başındaki bazı fragmanları seyrettimde o ne öyle afedersiniz sx filmi gibi kitapta böyle karakterler düşünmemiştim eric i tam oalrak görmedim ama heath çok tipsizmiş kıvırcık saçlı ben onu sarışın düz saçlı hayal ediyordum.. Ve bunlar çok olgun gözüküyorlar biraz minyon oyuncular seçselermiş daha iyi olacakmış birazda genç görünen karkterlerin ehpsi nerdeyse 30 yaşında gözüküyor :))
tipler çok tipsiz gerçekten katılıyorum sana :) benim de hayalimdeki gibi değiller hiç. bu arada (dikkat beyaz kısım spoiler içerir, kitabın heyecanı kaçmasın diyenler okumasın) kitabın sonunda heath ve neydi esas kızın adı ya zo ha zo, evet o 2si ölüyor o şekilde son buluyor son kitap. ama bikaç gün önce bi mail geldi kitabın yayımcısından, kızlar zoey'i hayata döndürebilecekler miii? falan diye heyecan yaratmaya çalışmışlar, burdan anlıyoruz ki zoey hayata dönecek, dönmese kitap biter zaten, ama heath yüzde yüz öldü bence. neyse göreceğiz artık:) hele bi çıksa..