Deminden beri arıyroum ne demiş ne demiş diyekaydirigubbakcemile3
Galiba buldum.
Oditoryumda konuşma yaparken, kardeşlerimizden birine daha zarar verirse insanlara resmen savaş açacağım dedi, ve savaşçılardan biri loren'ın ölüm haberini verdi.
Burasını diyorsun dimi?
Ben şimdi okuyunca fark ettim.
Yani zaten biliyordu öldüğünü, (yani kendi yaptı) rahatlıkla savaş açabilecek şimdi insanlara..Hımmmmm anlaşıldı merkezkaydirigubbakcemile5
evet onu diyorum yavrimm tam üstüne bastın :lepi:
çıksın artık vahşi de öğrenelim ne doğru ne yanlış
anaaaa yeni topik
dur araştırayım neyin necisymiş
sonra layım okuyayım
slm kızlarrr
twilight bölümünü gezerken buranın linkini gördüm atladım hemenn :lepi:bayııılıyorummmmmmmm bu seriyeeee ilk kitap çıktıgı zamadan beri hastasıyım serinin vahşiyi sabırsızlıkla bekliyorum.... ing. yeterli olsa çoktan okumuştum çeviriyi beklemeden
yaaa lütfen bana o castla oynanmıyacak, onlar sadece öylesine konulmuş tipler deyinn zira içlerinden sadece damieni beğendim rolune uygun bi o gibi ee bide erin, diğerleri hiç hayalimdeki gibi değil
helehele dövmeler :1ninca::tomato:
Ayy bir an çıktı zannettim kitap ezim buzum
Heyecanlandım.
Ama nerdeee
Neyseki az kaldı eylüleopuyorumnanaktan
brcinn cim o nasıl bir seri?
nehircim geç görüyorum sorunu kusuru bakma ama ezbuz cvp vermişkaydirigubbakcemile5
ben migros indiriminde almıştım kitabı vampirlere bu aralar merakım fazla diye ama bu kitabı fazla sevmedim yada artık bıktım bilmiyorum o yüzden diğer kitaplarını okumayı düşünmüyorum
vahşi çıksın artıkkkkk :1ninca:
Kızlar şu spoiler için bulduğunuz çözüme hayran kaldım.. beyazla yazmak gerçekten çok akıllıca:)) erik beni de çok hayal kırıklığına uğrattı ya ben biraz daha baby face birini düşünmüştüm.
Bu aradaaaaaa 4. kitabın (Vahşi'nin) çıkış tarihi 15 eylülmüş pegasus yayınlarını arayıp sordum kızlar.
İlk 5 kitabın ingilizce orijinalleri pdf halinde elimde mevcut, isteyen olursa gönderebilirim.
vaay,twilightçılar edfırtçılar burda toplanmış :1ninca: ya kızlar alacakaranlığın üstüne gider mi sizce bu?? alacakaranlık çıtayı öyle yükseltti ki sanki ondan sonra hiçbi vampir kitabı tatmin etmeyecek beni gibi geliyo :a015:
ikisini de okuyanlar,ne dersiniz??
Topingin haıyırlı olsun canımm ben enn çok hayalimdeee erini böyle düşünmüşştümm tamda düşündğüm gibiymiş ama afrodit daha fettan olbilirdii benceee..
zoeye gelincee hımm faha güzel bekliyordum bennnn gerçi çokkk güsel diye anlatıılmıyordum amaaa ben yinede erik ve zoeyi begenmedimm...
Gece evi Alacakaranlık'ın yanında çerez gibi kalır.
Asla kıyaslanamz, ama biz genede sevdik bu seriyi.
Onunla karşılaştırılmayınca kendi başına güzel yani:kedi:
anladım cnm:çok üzgünüm:
okuyacak kitabım da yok şu ara,denemeye değer o zaman kaydirigubbakcemile5
vaay,twilightçılar edfırtçılar burda toplanmış :1ninca: ya kızlar alacakaranlığın üstüne gider mi sizce bu?? alacakaranlık çıtayı öyle yükseltti ki sanki ondan sonra hiçbi vampir kitabı tatmin etmeyecek beni gibi geliyo :a015:
ikisini de okuyanlar,ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?