Gece asiri carpinti?

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
224
82
Arkadaslar surekli gece carpintiyla yatagimdan firliyorum , gittim doktora kalbime bakildi ultrasonla , holter taktirsim hala duzelmedi :KK43: hergun olmuyor mesela ay icinde 1 hafta boyunca

Holter takınca düzelmezki zaten.
Kan değerlerinize bakıldı mı?

Arkadaslar surekli gece carpintiyla yatagimdan firliyorum , gittim doktora kalbime bakildi ultrasonla , holter taktirsim hala duzelmedi :KK43: hergun olmuyor mesela ay icinde 1 hafta boyunca
Kan değerlerinize bakıldımı..

Vitamin eksikliği, kansızlık, tiroid bunlarda aşırı derecede kalp çarpıntısı yapar.

Holter nabizin hangi saatlerde ne kadar yukseldigini kayit altina alir doktor da buna bakarak bi tedavi verir. Ritm bozuklugu icin size bi tedavi uygular ilacla kontrol altina alinabiliyor ben de yasamistim gece vakti carpintidan uyuyamadim uzun sure. Ama ilac cok iyi gelmisti.

Holter nabizin hangi saatlerde ne kadar yukseldigini kayit altina alir doktor da buna bakarak bi tedavi verir. Ritm bozuklugu icin size bi tedavi uygular ilacla kontrol altina alinabiliyor ben de yasamistim gece vakti carpintidan uyuyamadim uzun sure. Ama ilac cok iyi gelmisti.
Hadi yaa bana hic vermedi ilac ritim bozukluguda yok dedi vardi holter takiliyken anlamadim bende:KK43:

Doktor carpintin oldugunda bi dugme vardi ona bas demisti. O sekilde oldu kendiliginde kaydetmiyor yani. Ozellikle gece vakitleri basliyordu ve cok yukseliyordu. Bence baska bi doktora gidin psikolojik olarak sizi yipratmadan tedaviye baslayin bi an once.

Bu dedikleriniz tanı amaçlı yapılmış, tedavi amaçlı degil. Düzelmesi beklenmezdi zaten.
eğer fizyolojik bir bozukluk saptamadıysa doktorunuz psikiyatri ile görüşün.

Psikolojik olabilir ,benimde carpintim çok olur panik atak yada şekerden olur.
Ama en büyük etken olarak psikolojik

Bir tanıdığım kahve ictigimde çarpıntı oluyor demişti. Belki bisiler dokaniyordur..

Psikolojik olabilir ,benimde carpintim çok olur panik atak yada şekerden olur.
Ama en büyük etken olarak psikolojik
Bende cok stress yaptim su siralar isim ve ozel hayatımdan dolayi nasik duzelticem bu durumu bilmiyprum cok panik atak gecrdm zamaninda siz nasil basa ciktiniz?

Doktor carpintin oldugunda bi dugme vardi ona bas demisti. O sekilde oldu kendiliginde kaydetmiyor yani. Ozellikle gece vakitleri basliyordu ve cok yukseliyordu. Bence baska bi doktora gidin psikolojik olarak sizi yipratmadan tedaviye baslayin bi an once.
Hanfendi hayatinizda hic holter taktirdinizmi? Ben her sene duzenli 2 kez takiyorum cok iyi bir hastanede ama asla dugmeyle olcum yapmadi hersey otomatik olculdu sonuclarda butun degerler gorunuyor. Sizin bahsettiginiz holter nerede takiliyor ?

Panik atak ve depresyon da oldugum zaman olurdu hep. Yataga yatar yatmaz baslardi bum bum bum diye. Bendede bütün tahliller yapildi. Psikolojik di. Stresi azaltip tedavi gördükten sonra gecti.

Hanfendi hayatinizda hic holter taktirdinizmi? Ben her sene duzenli 2 kez takiyorum cok iyi bir hastanede ama asla dugmeyle olcum yapmadi hersey otomatik olculdu sonuclarda butun degerler gorunuyor. Sizin bahsettiginiz holter nerede takiliyor ?

Her sene duzenli takiyosunuz ama holterin tedavi amacli takildigini saniyorsunuz hala. Size burda yardimci olmaya calisiyorum. Takmadigim bilmedigim sey hakkinda neden sizi yonlendireyim? Ben de cok bilindik ozel bi hastanede taktim belki de holter manueldi vucudumun her yerine yapiskan yapistirildi ve walkman gibi tasidim bi gun boyunca. Sonrasinda cikan verilere bakarak gercekten duzensiz ve gece vakitlerinde cok carpintim olduguna kanaat getirdi doktor ve ilac tedavisine basladi. Bu kadar.

X