Kayıplardan sonra yine hamileyim. Ama stresimi kontrol altına alamıyorum.

Allah razı olsun . Daha öncede gebe değilken olmuştu. Dermoid kistim sebep olmuş. Doktorlar bayağı ugrasti bebek için. Yukarıdan deldiler yumurtaligimin yerini değiştirdiler resmen. Çok şükür bebek iyi dediler
Çok şükür şimdi nasılsnz

Çok yorulduğun için olduğunu sanmıyorum canım bunun için kendini suçlama murlaka bir sebep vardr yoksa öyle kolay değil o bebeği düşürmek Rabbim ona göre veriyor. Gebelik öncesi enfeksiyonuna baktır varsa eğer önce tedavi ol. Gebelikte ise ayda bir mutlaka hem kanda hemde idrarda enfeksiyon baktır. Çıksın veya çıkmasın her ay düzenli baktır bence. Birde gebelikte 12. Hftadan sonra doktordam rica edip hatırlatıp rahim ağzını ölçtür erken teşhis için. Erken selviks te kısalma varsa en azından 24. Hftaya kadar dikiş atılma süresi var. Madem bi sorun bulunamadı sen bunların üzerinde dur mutlaka canım.
Allah razi olsun canim evet bende bu sekilde devam etmeyi planlıyorum
Simdi enfeksiona baktrdm ama idrrdn bakti temz cikti
Her ay bakilck
Rahim boyunada 3 ayliktnnitibaren her gitmede olculcek insaallah daha yakindan takip olcm ilerlerse Allahin izniyle
Dusugumede söz gelince Rabbimin istemedigi hicbrsy olmaz demekki nasip deildi isteseydi yaşardı. İnsallah Allahim buna ömür versin aminnn.
Cok sagol yardimci olmak istemen bni mtlu etti 🌸

Çok şükür şimdi nasılsnz
Daha iyiyim narkozu geç attım.biraz ama geçti rapor aldım evde dikişlerin iyilesmesini bekliyorum. İnşallah bebek iyidir aklımda hep bu var. Antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum aslında arada kaldım. Belden aşağı uyuşturdular ama göğsüme çok baskı yapınca uyutmak zorunda kaldılar. Hem narkoz Hem antibiyotik bilmiyorum inşallah sağlıkla kaldırabilir bebek.

Allah razi olsun canim evet bende bu sekilde devam etmeyi planlıyorum
Simdi enfeksiona baktrdm ama idrrdn bakti temz cikti
Her ay bakilck
Rahim boyunada 3 ayliktnnitibaren her gitmede olculcek insaallah daha yakindan takip olcm ilerlerse Allahin izniyle
Dusugumede söz gelince Rabbimin istemedigi hicbrsy olmaz demekki nasip deildi isteseydi yaşardı. İnsallah Allahim buna ömür versin aminnn.
Cok sagol yardimci olmak istemen bni mtlu etti 🌸
Canım benimde kayıplarım var seninki gibi ileri haftalarda değil ama ilk haftalar bile olsa insanı yıkmaya yetiyor Rabbim hiç kimseye yaşatmasın. İnşallah sağ sağlim al evlatlarını kucağına 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Daha iyiyim narkozu geç attım.biraz ama geçti rapor aldım evde dikişlerin iyilesmesini bekliyorum. İnşallah bebek iyidir aklımda hep bu var. Antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum aslında arada kaldım. Belden aşağı uyuşturdular ama göğsüme çok baskı yapınca uyutmak zorunda kaldılar. Hem narkoz Hem antibiyotik bilmiyorum inşallah sağlıkla kaldırabilir bebek.
Canım korkma antibiyotikten. Enfeksiyon kaparsan eğer daha riskli bebek için o yüzden ihmak etme. Enfeksiyon kaparsan geçirmek için daha çok antibiyotik kullanmak zorunda kalırsım ve enfeksiyon bebeğin suyuna cidd anlamda zarar verebiliyor mutlaka doktorun verdiğini kullan. Bebişte iyiydir annesi mersk etme. Çok için rahat etmezse ağrım var dersin en azından acilde bi görünürsün için rahatlar

Canım korkma antibiyotikten. Enfeksiyon kaparsan eğer daha riskli bebek için o yüzden ihmak etme. Enfeksiyon kaparsan geçirmek için daha çok antibiyotik kullanmak zorunda kalırsım ve enfeksiyon bebeğin suyuna cidd anlamda zarar verebiliyor mutlaka doktorun verdiğini kullan. Bebişte iyiydir annesi mersk etme. Çok için rahat etmezse ağrım var dersin en azından acilde bi görünürsün için rahatlar
Ben de kullanmaya karar verdim. Dikişler karnımda çünkü enfeksiyon kaparsa direkt bebeğe zarari olur o yüzden içeceğim. Aynen zaten ameliyatliyim olmadı hafta sonu acile gider bi görür rahatlarım. Çok çok teşekkür ederim 🍀

X