- 13 Haziran 2015
- 5.877
- 19.293
Panik atak? ya da psikolojik bir sey olabilirmi ?Hepsine bakildi hicbirsey ordada cikmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panik atak? ya da psikolojik bir sey olabilirmi ?Hepsine bakildi hicbirsey ordada cikmadi
Holterin hangi amacla takildigini biliyorum zaten ve degerlere bakildiginida belirttim, burada ayni seyi konusuyoruz ben yardimci oldmanizdan memnunum ama yazdiklarimi okumuyorsunuz. Bana duzenli bir sekilde holter takilmasi gerekiyor kalp skntimiz genetik. Ayni sekilde bende taktim ve emziriyorum ayni zamanda cok zor oldu emzirmem ,kalbimin duzensiz atisina ragmen degerlere bakildi ve yine tespit yok iki hastaneye gittim.sonuc ayni. Tek.suphem nokturnal.Her sene duzenli takiyosunuz ama holterin tedavi amacli takildigini saniyorsunuz hala. Size burda yardimci olmaya calisiyorum. Takmadigim bilmedigim sey hakkinda neden sizi yonlendireyim? Ben de cok bilindik ozel bi hastanede taktim belki de holter manueldi vucudumun her yerine yapiskan yapistirildi ve walkman gibi tasidim bi gun boyunca. Sonrasinda cikan verilere bakarak gercekten duzensiz ve gece vakitlerinde cok carpintim olduguna kanaat getirdi doktor ve ilac tedavisine basladi. Bu kadar.
Uykuda paniknataga benziyor anlayamadkm bendePanik atak? ya da psikolojik bir sey olabilirmi ?
Evet gitmem gerekecek bu gidisle sanrm stresi kontrol altina alan biriyim galiba buradan patlak verdidegerlere bakildi, ekg cekildiyse bir sey yoksa panik atak olmasi muhtemel . Psikiyatriye gidin.
bende cok duzensiz ogunlerimi aliyorum tam olrk ne oluyor wpw sendromuAynılarını ben de yaşamıştım. Sadece gece uykudan uyandıracak şekilde oluyordu. Fiziki bulgu yoktu, EKG temiz, holter temiz falan filan. Panik atak olabilir mi acaba dendi. Tatmin olmadım( insan az çok kendini bilir) Bir gün gündüz yayıla yayıla yani gayet rahat modda otururken çarpıntı başladı, bayılmışım, hastaneye götürmüşler, nabzı 248 Wpw sendromu çıktı. Tedavisi basit. Ama beslenmemi düzene sokmamla epey azaldı. Farklı doktorlara da muayene olun. Geçmiş olsun.
Bebegime kendim baktim ve cok uykusuz donemler gecirdim esim yoktu. Cok zorlanmistim ve konusmaya ihtiyac duydugun kisiler ya yoktu yada dinlemek istemiyordu.. 1 senedir dogru duzgun uyku yuzu gormuyorum hala.Bahsettiğiniz durum sanki fizyolojik değil, psikolojik.
Kaygılı, stresli bir dönemden mi geçtiniz?
Bir psikiyatr ile görüşmekte fayda var sanki.
Bebegime kendim baktim ve cok uykusuz donemler gecirdim esim yoktu. Cok zorlanmistim ve konusmaya ihtiyac duydugun kisiler ya yoktu yada dinlemek istemiyordu.. 1 senedir dogru duzgun uyku yuzu gormuyorum hala.
Evet dogru , suan calisiyorum rahat bi isim var cok sukur. Kimseye derdimi anlatamadigim icin olsa gerek. Cok giclu bir yapimin olusu bunada dayanacagimin anlamini tasimiyor maalesef . Profesyonel destegi hafta sonu gidebileceğim sekilde aramaya baslycm..İçimizde bu tarz şeyler birikmiştir. Bi psikolojik destek almakta fayda var.
Evet dogru , suan calisiyorum rahat bi isim var cok sukur. Kimseye derdimi anlatamadigim icin olsa gerek. Cok giclu bir yapimin olusu bunada dayanacagimin anlamini tasimiyor maalesef . Profesyonel destegi hafta sonu gidebileceğim sekilde aramaya baslycm..
Aynılarını ben de yaşamıştım. Sadece gece uykudan uyandıracak şekilde oluyordu. Fiziki bulgu yoktu, EKG temiz, holter temiz falan filan. Panik atak olabilir mi acaba dendi. Tatmin olmadım( insan az çok kendini bilir) Bir gün gündüz yayıla yayıla yani gayet rahat modda otururken çarpıntı başladı, bayılmışım, hastaneye götürmüşler, nabzı 248 Wpw sendromu çıktı. Tedavisi basit. Ama beslenmemi düzene sokmamla epey azaldı. Farklı doktorlara da muayene olun. Geçmiş olsun
Ayni sorun bendede var herkes piskolojik yazmis.fakat hic bir piskolojik carpinti 240lara cikmaz arkadaslar panik atak derler pislolojik derler derlerde derler taki ekgyi gorene kadar wpw sendromu.bir ritim.bozuklugu cesitidir benimde 180le gezdigim zmaanlar oluyor ilac kullanmak yada operasyonla tedavi edilebiliyor yasam bicimim olur kendileri sizede cok gecmis olsunAynılarını ben de yaşamıştım. Sadece gece uykudan uyandıracak şekilde oluyordu. Fiziki bulgu yoktu, EKG temiz, holter temiz falan filan. Panik atak olabilir mi acaba dendi. Tatmin olmadım( insan az çok kendini bilir) Bir gün gündüz yayıla yayıla yani gayet rahat modda otururken çarpıntı başladı, bayılmışım, hastaneye götürmüşler, nabzı 248 Wpw sendromu çıktı. Tedavisi basit. Ama beslenmemi düzene sokmamla epey azaldı. Farklı doktorlara da muayene olun. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun size de Ne zaman tutacağı belli olmuyor meretin.Ayni sorun bendede var herkes piskolojik yazmis.fakat hic bir piskolojik carpinti 240lara cikmaz arkadaslar panik atak derler pislolojik derler derlerde derler taki ekgyi gorene kadar wpw sendromu.bir ritim.bozuklugu cesitidir benimde 180le gezdigim zmaanlar oluyor ilac kullanmak yada operasyonla tedavi edilebiliyor yasam bicimim olur kendileri sizede cok gecmis olsun
Aynılarını ben de yaşamıştım. Sadece gece uykudan uyandıracak şekilde oluyordu. Fiziki bulgu yoktu, EKG temiz, holter temiz falan filan. Panik atak olabilir mi acaba dendi. Tatmin olmadım( insan az çok kendini bilir) Bir gün gündüz yayıla yayıla yani gayet rahat modda otururken çarpıntı başladı, bayılmışım, hastaneye götürmüşler, nabzı 248 Wpw sendromu çıktı. Tedavisi basit. Ama beslenmemi düzene sokmamla epey azaldı. Farklı doktorlara da muayene olun. Geçmiş olsun.
bende cok duzensiz ogunlerimi aliyorum tam olrk ne oluyor wpw sendromu
Merhaba umarım msjımı görürsünüz 33 yaşındayım 2,5 ay önce wpw teşhisi aldım ilk defa çarpıntı yaşadım gittim ve wpw dediler öncesindede şimayetim yoktu şimdide yok bi şikayetim ama ablasyon olmam söylendi siz ablasyon oldunuz mu acabaAynılarını ben de yaşamıştım. Sadece gece uykudan uyandıracak şekilde oluyordu. Fiziki bulgu yoktu, EKG temiz, holter temiz falan filan. Panik atak olabilir mi acaba dendi. Tatmin olmadım( insan az çok kendini bilir) Bir gün gündüz yayıla yayıla yani gayet rahat modda otururken çarpıntı başladı, bayılmışım, hastaneye götürmüşler, nabzı 248 Wpw sendromu çıktı. Tedavisi basit. Ama beslenmemi düzene sokmamla epey azaldı. Farklı doktorlara da muayene olun. Geçmiş olsun.