Gece Acıkınca Ne Yemeli

gece acıkınca en güzeli salatalık yemek. ben hep öyle yapıyorum hem cilde iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor.

kızlar yememek için acayip zor tutuyorum kendimi uykumda yok!

en iyisi nescafe :) tok tutuyor midenizi denedim onayladım nescafe isteyenn?? Benden

kk ün bu sayfasını okuyana kadar karnımda hiç bir açlık emaresi yoktu yaww.vallahi acıktım yaniii.sanırım sütümü içip yatma saatim geldi :)))

Yaaaaa sıcaktada fazla yenmiyoo kiii ben bi sabah yiyorum sonrası yok acıktım diorum yok yok acıkmadım iyice bozdu beynimi sıcaklar yani DDDD

Okadar yürüyüş yapıyorum, spor yapıyorum ama gece oldumu bişeyler atıştırmama engel olamıyorum

Yaa merhabalar,
2 çocuğum var.4,5 yaş ve 13 aylık.Doğal olarak fazla vaktim yok internete falan girmeye.Ara ara girip okuyabiliyorum forumları.
Maalesef 2 hamileliğin bana kattığı 10-12 kilo fazlam var.Üstelik 5 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum.Yani kilo vermem artık FARZ oldu.Doktorum acil kilo ver diyor.Bende yediklerime dikkat edip egzersiz yapmaya çalışıyorum.
En etkili beslenmede sık ama az yemek sanırım.
Diyetisyeninin verdiği örnek menüyü bana gönderirsen çok sevinirim.şu an 70 kiloyum(boyum 1,65).Ara ara girip kilomu yazarım.
Artık kesin karar verdim yavaş yavaş ama sağlıklı bir şekilde zayıflayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…