- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Iyi gecelerKızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerKızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi geceler
Iyi gecelerBen de kaçıyorum ufaktan araştırma yapayım biraz iyi gecelerrr :)
Gunaydin :)))))
gunaydin kizlar
merhabalar, yarın arkadaşım şehir dışına gidiyor okul için onunlaydım tüm gun şimdi de talılmaca. Sizleri sormalı :)Ne yaptınız gençler
Oh ne güzel. Çekirdek yiyorum tv izliyorum ve hala canım sigara istiyomerhabalar, yarın arkadaşım şehir dışına gidiyor okul için onunlaydım tüm gun şimdi de talılmaca. Sizleri sormalı :)
ay ben de bir zamanlar bir iki tane tüttürdüm de sarmadı beni iyi ki de sarmamış sırf meraktan baktım ne bu bunda ne buluyorlar diyeOh ne güzel. Çekirdek yiyorum tv izliyorum ve hala canım sigara istiyo
Oh ne güzel. Çekirdek yiyorum tv izliyorum ve hala canım sigara istiyo
ay ben de bir zamanlar bir iki tane tüttürdüm de sarmadı beni iyi ki de sarmamış sırf meraktan baktım ne bu bunda ne buluyorlar diye
iyi geceler. şimdi baattine bakarken sen aklıma geldinSelamlar, iyi geceler bayanlar : )
Ben içmeyi beceremedim evet iyi ki de becerememişimiyi ki sarmamış başlayınca zor oluyor bırakmak
Merhabalar, iyi gecelerr =)Selamlar, iyi geceler bayanlar : )
iyi geceler. şimdi baattine bakarken sen aklıma geldin
Ben içmeyi beceremedim evet iyi ki de becerememişim
Merhabalar, iyi gecelerr =)
Umuyorum haydi inşallah Ben de içime çekemedim ağzıma alıp üfürdüm. Daha tatlı oldu. Hatta arkadaşlar sigarayı ziyan ediyorum diye bayağı söylendiler banaErkeklerin genelini özetleyen bir karikatür olmuş : )
Gerci istisnalar da var, arkadasım geldi bugün, nisanlısı misal... Hayran kaldım ikisine, bu asamaya gelene kadar cekmedikleri kalmadıydı. : ) Var yani böyle olmayanlar da.
Ben de basta becermiyordum, içime cekmeye calısıyordum filan : ) İçmedim ama saatler oldu basım cok agrıyor bu yüzden.
Bırakacagım, bu son olur umarım : )
Ben de basta becermiyordum, içime cekmeye calısıyordum filan : ) İçmedim ama saatler oldu basım cok agrıyor bu yüzden.
Bırakacagım, bu son olur umarım : )
Yok ben kullanmiyorum çk nadir canim ister 3,5 ayda 1. Kahvenin yanina güzel oluyor. Dünden beri canim istiyo