- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaam nerelerdeydinMerhabalarr :)
HosgeldiinnMerhabalarr :)
Selaaam nerelerdeydin
hoşbuldum :)Hosgeldiinn
hoşbuldum :)
doktor hastane dolandım bugun sinir katsayım arttı şuan kendime geldim
teşekkür ederim, demir eksikliğim vardı tahlile gittim tekrar. B12 de duşmuş, üstelik doktor demir testini yapmamış ona sinir oldum. Kan alan kadın da sanki kolumu kesti ağrıdan öldüm butun gun. Bir de insanlarımız hala hastanelerde nasıl davranılır öğrenememişler. Afedersiniz yabani gibi doktorun yanına 3 4 hasta birden giriyor iyice gergin bir gun oldu benim için. Sizler nasılsınızzGeçmiş olsun Hayrola
teşekkür ederim, demir eksikliğim vardı tahlile gittim tekrar. B12 de duşmuş, üstelik doktor demir testini yapmamış ona sinir oldum. Kan alan kadın da sanki kolumu kesti ağrıdan öldüm butun gun. Bir de insanlarımız hala hastanelerde nasıl davranılır öğrenememişler. Afedersiniz yabani gibi doktorun yanına 3 4 hasta birden giriyor iyice gergin bir gun oldu benim için. Sizler nasılsınızz
Evet içerde hasta var diyoruz yok anlamıyorlar.. Bir de 11deki randevuya 9da geliyorlar, benim de randevum 9da tam saatinde geliyorum. Ben gireceğim diyor gel de delirmeAman bir keresinde kadın doğumda affedersin yatmisim masaya açmışim bacakları kadın kocasıyla daldı içeri. Öküz çok memlekette
Evet içerde hasta var diyoruz yok anlamıyorlar.. Bir de 11deki randevuya 9da geliyorlar, benim de randevum 9da tam saatinde geliyorum. Ben gireceğim diyor gel de delirme
iyi gecelerrrHasta böyle olunca hastaneler de düzelmez. Öptüm kızlar
Ama niye beni yalniz birakiyosunuz yaaaa
Nazatmi değdi bugün bizeeeee
Gunaydiiiinnnnnnnnnnnnn
iyi geceler canımm evet çok iyi oluyor buralar :)aa ne güzl ilk defa gördüm bu topikleri :) iyi geceler herkese
iyi geceler canımm evet çok iyi oluyor buralar :)