- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
İyi bayramlar canimHerkese iyi bayramlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlar canimHerkese iyi bayramlar.
Selam canım naber?Selam herkese...
Selam canım naber?
İyi gidiyor şimdilik. Gözüne ne oldu. Geçmiş olsun.Biraz göz sisligi dısında iyiyim can, iyi bayramlar...
Sen nasılsın? Nasıl gecti bayram?
İyi gidiyor şimdilik. Gözüne ne oldu. Geçmiş olsun.
Tamam canım ne zaman istersen o zaman konusuruz. Ağlama ama yaHastalık degil canım, sinirlerim bozuldu, agladım epey, ondan...Ne diye sorma, bosver. İnsanlar sıkılıyor bir noktadan sonra. Sıkmayım seni.
Bayram mayram pek bir önemi yok artık...İnsanlar tatil olarak degerlendiriyor...Bizim gelenler de bellidir zaten, bir onlar...
Tamam canım ne zaman istersen o zaman konusuruz. Ağlama ama ya
Bayram beni çok yordu valla. Sonrasında rapor alıp evde dinlenicem. Tatil de neymişSustum sustum...
: )
Bayram beni çok yordu valla. Sonrasında rapor alıp evde dinlenicem. Tatil de neymiş
Kaynanamdaydik gündüzleri genelde onun işleri ve misafirleri yatmadan yatmaya geliyoz. Canımız da çıktı. Bir ona bir bize. Kosturmacayla geçti.Sorun degil canım cepten yazman.
Cok mu gelen giden oldu?
Kaynanamdaydik gündüzleri genelde onun işleri ve misafirleri yatmadan yatmaya geliyoz. Canımız da çıktı. Bir ona bir bize. Kosturmacayla geçti.
Hakkını yemiyim o da yoruldu.Kıymetini bilmiyor bir de...Onun islerini de yapmıssın : )
Hakkını yemiyim o da yoruldu.
Ben çıkıyorum. Çarşamba gecesi rahat rahat görüşürüz. Iyi geceler. Sıkma canını. Hiçbir şey senden onemli kıymetli degildir.
UnutmaBakalım...
Tamam canım, iyi geceler...
Unutma
seize the day
Tatlı rüyalar