- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Anlatmak istersen dinlerim canım şuan yorum yapamıyorum maalesef bilemediğim içinHic birsey yolunda gitmiyor
OZelden anlatmak istiyorum ama msj atma butonu yok profilindeAnlatmak istersen dinlerim canım şuan yorum yapamıyorum maalesef bilemediğim için
Aynen ya ben hastayim zaten 2 saat uyuyup 2 saat oturuyorumBen buralardayım amma kimseler yok bugün :)
Geçmiş olsunn neyin varAynen ya ben hastayim zaten 2 saat uyuyup 2 saat oturuyorum
Usuttum sanirim bende bilmiyorum ateşim var belim ağrıyor midem kramplasiyor başım catliyorGeçmiş olsunn neyin var
Hmm evet insan usutunce tüm vucuduna yansıyor, dinlenmeye çalış uyumasan da yat uzan kat kat giyin ki vücut ısısı yerine gelsin.. Çok kotuysen bir doktora da gidebilirsin ama insan ilaç kullana kullana da bağımlı oluyor artıkUsuttum sanirim bende bilmiyorum ateşim var belim ağrıyor midem kramplasiyor başım catliyor
Ben ilaç kullanmaktan nefret ederim ama hep burnumun dibinde biter sevmediklerimHmm evet insan usutunce tüm vucuduna yansıyor, dinlenmeye çalış uyumasan da yat uzan kat kat giyin ki vücut ısısı yerine gelsin.. Çok kotuysen bir doktora da gidebilirsin ama insan ilaç kullana kullana da bağımlı oluyor artık
Biraz erken geldim hey hey nerdesiniz gececi tayfa :)
Iyiyim canim sen nasilsin?Selam, bir bakayım dedim. Nasılsın?
Iyiyim canim sen nasilsin?
Kendin mi boyadin?Ben de iyiyim sükür, sacımı boyadım. O da simsiyah oldu bildigin. Güya kahverengi. Sinirlerim bozuldu
Kendin mi boyadin?
Kendin mi boyadin?
Merhabalarr, herkd nerede yahu