- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Bende öyle diyordum da o öyle olmuyor maalesef :)
olmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle diyordum da o öyle olmuyor maalesef :)
Olmuyodur eminim ama boyle dsunerek evlenirsem uzun omurlu olmaz bnm icin dsuncelerimin degismesi gerek evlenebilmem icin 35 yasina dogru degissin super olurBende öyle diyordum da o öyle olmuyor maalesef :)
İyi uykularrrİyi geceler kızlar. netim iyi çekmiyo kopup duruyorum. ben de yatıyom.
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar. netim iyi çekmiyo kopup duruyorum. ben de yatıyom.
Olmuyodur eminim ama boyle dsunerek evlenirsem uzun omurlu olmaz bnm icin dsuncelerimin degismesi gerek evlenebilmem icin 35 yasina dogru degissin super olur
Yrn bu konuyu konusalim mutlaka senin tecrubelernden faydalanayim azicikKarşına doğru insan çıkınca zaten karar veriyosun evlenmeye. Baştan elini iyi oynarsan, tipik sıkıntıları minimuma indirebilirsin.
Yrn bu konuyu konusalim mutlaka senin tecrubelernden faydalanayim azicik
Ve hala ayaktasın. Süper anne alkışlıyorum seni. Allah yardımcın olsun. Allah analı babalı büyütsün kuzularını.
Karşına doğru insan çıkınca zaten karar veriyosun evlenmeye. Baştan elini iyi oynarsan, tipik sıkıntıları minimuma indirebilirsin.
Amin canım teşekkür ederim: )
Ne gibi oyunlar misal? Az aydınlatın su garibi...
Uyanıklık edip online olanlardan alıntı yaptım, iyi yapmıs mıyım?
Nasılsınız kızlar?
: )
Ahahaha! Bayılırım böyle konulara. Taktik!
İyi yapmışson!
seeelaaaammmmm
Selam annem nassın? : )
Ne gibi oyunlar misal? Az aydınlatın su garibi...
Uyanıklık edip online olanlardan alıntı yaptım, iyi yapmıs mıyım?
Nasılsınız kızlar?
: )
İdare ediyoz işte. Sizi göremedim. Canım sıkkındı, bdv ye yazdım.
Bak kendime nazar deydirdim.