- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 506
- 39
Temam onu anladık da, misal ne onlar? Ben icimden nasıl gelirse öyle davranıyorum, sonunda da süpürge gibi hissediyorum kendimi.
Tesekkür ederim!
: )
Kelin merhemi olsaaaa...
seeelaaaammmmm
Hoşgeldiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temam onu anladık da, misal ne onlar? Ben icimden nasıl gelirse öyle davranıyorum, sonunda da süpürge gibi hissediyorum kendimi.
Tesekkür ederim!
seeelaaaammmmm
İdare ediyoz işte. Sizi göremedim. Canım sıkkındı, bdv ye yazdım.
Ne yazdın bdv?
Ne gibi oyunlar misal? Az aydınlatın su garibi...
ders 1 : baştan ağırlığını koyacaksın ve üstünlüğü asla kaptırmayacaksın, aşkından gebersen de. kabul etmezse vur g.tüne, sonrasında pek tatlı geliyor onlara zaten, dönüp geri geliyorlar.
Ah be bacım. Okudum okudum ve deli oldum. Soytarı bunlar ya. Herkesin evliliği ayrı bir dert valla. Ben de bazen sinirr yükleniyorum inan ki! Off! İiçim şişti yine çok bunaldım bi anda
bugün pek havamda değilim. canımı sıktı. bir an ne umutlanmıştım boşanalım deyince.
Tesekkür ederim!
Ya diğer konularını da biliyorum hiç öyle deme. Sen kocanı seviyorsun canım.
Kelin merhemi olsaaaa...
Hoşgeldiiin
Kocayla kavgalıyız. Boşanalım dedi, önce anlaştık, yazıya dökelim deyince de döndü k.çını yattı.
sonra baktım ben hee dedikçe değerlenmiyorum aksine hep kaybeden oluyorum. ben ona iki gidiyorum ama o bana bir gelmiyor.
şimdi anası burdayken 3 haftada bir gidiyorum. o da gidersem, canım isterse, paşalar gibi de ağırlanıyorum.
ders 1 : baştan ağırlığını koyacaksın ve üstünlüğü asla kaptırmayacaksın, aşkından gebersen de. kabul etmezse vur g.tüne, sonrasında pek tatlı geliyor onlara zaten, dönüp geri geliyorlar.
bugün pek havamda değilim. canımı sıktı. bir an ne umutlanmıştım boşanalım deyince.
Carpe diem. Sana ne diyem. Sohbete katıl yavrucum öyle uzaaktan uzağa beğenmeklee olmuyo
Neyi alıntılayacagımı sasırdım gı : )
Çöpsüz üzüm diyorsun yani, anne ve kardes nasıl sorun yaratabilir ki benim de onu aklım almıyor. Sonucta sevdigin insanın annesi kardesi...Sırf bu yüzden bile sevilir gibi geliyor, aynı kanı tasıdıgı için.