- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Once is hayatina atil cocugu napcan hmn evliliğin tadini cikar bence tabi ...
Bnde 21 yasndaym bekarim ist da yasiyorum
İş güç var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once is hayatina atil cocugu napcan hmn evliliğin tadini cikar bence tabi ...
Ne is yapiyorsunkiO çok kötü oluyor. Ben iyice sordum soruşturdum öyle gittiydim. çok temiz bir yer. bu sene daha iki kez gidebildim yoğunluktan
Benimde diyet yapmam lazim kocis zayif hatun istiyor ama bugünlerde imkansis gibi çok fazla yememe rağmen cok sık acikiyorum
Yakin zmna kdr vardi ama artik yokİş güç var mı?
örtmen. bu sene öğlenciyim, çok da yol gidiyom. ondan.Ne is yapiyorsunki
Benim bey çocuksuz yapamiyor ya evlilik iste daha nesini yasicammm ben önce is diyordumda is uzun vadeye kaldigi için bari çocuk buyusun az dedim. Bu konuları çok düşündüm kafayi yiyordum o yüzden artik akisina biraktim hayat ne gösterirse artik. Yoksa hastalık sahibi olucam bu yasta çok takiyorumOnce is hayatina atil cocugu napcan hmn evliliğin tadini cikar bence tabi ...
Meslegin guzelmis bnde anestezist olmayi dsunuyorumörtmen. bu sene öğlenciyim, çok da yol gidiyom. ondan.
Benim bey çocuksuz yapamiyor ya evlilik iste daha nesini yasicammm ben önce is diyordumda is uzun vadeye kaldigi için bari çocuk buyusun az dedim. Bu konuları çok düşündüm kafayi yiyordum o yüzden artik akisina biraktim hayat ne gösterirse artik. Yoksa hastalık sahibi olucam bu yasta çok takiyorum
Sikintidan milletin profili kurcaliyomNaiyosun bu saatte facede bn artik girmiyorum bile
Cocuk yapinca sorumlulugun artar ne bileyim cocuk yani atsan atilmaz bn cok sikiliyorum cocuklardan bide cocuk gelisimi mezunuyum nasil nefret ettysem artik katlanamiyorumBenim bey çocuksuz yapamiyor ya evlilik iste daha nesini yasicammm ben önce is diyordumda is uzun vadeye kaldigi için bari çocuk buyusun az dedim. Bu konuları çok düşündüm kafayi yiyordum o yüzden artik akisina biraktim hayat ne gösterirse artik. Yoksa hastalık sahibi olucam bu yasta çok takiyorum
Başka ne var kiiihayat koca, çocuk ve işten ibaret değil ki minnak!
Midem bulaniyo vallahiSikintidan milletin profili kurcaliyom
Cocuk yapinca sorumlulugun artar ne bileyim cocuk yani atsan atilmaz bn cok sikiliyorum cocuklardan bide cocuk gelisimi mezunuyum nasil nefret ettysem artik katlanamiyorum
Bende seviyorum cocuklari bende istiyordum zaten hep is diyordum ama bakalim belki hepsi ayni anda olur nasip..Cocuk yapinca sorumlulugun artar ne bileyim cocuk yani atsan atilmaz bn cok sikiliyorum cocuklardan bide cocuk gelisimi mezunuyum nasil nefret ettysem artik katlanamiyorum
Bn lisede okudum cocuk gelisiminiben de çocukları sevmezdim. ama örtmen oldum. onları da seviyom, kendi çocuğumu da.
Nasıl anestezist olucan, tekrar mı okucan?
Başka ne var kiii
Hayirlisi olsun cnm hersey icinBende seviyorum cocuklari bende istiyordum zaten hep is diyordum ama bakalim belki hepsi ayni anda olur nasip..
Hayatin tadini cikar ya bosverrBaşka ne var kiii