- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bana davranislariyla beni bu hale getirdi sonra da okul bitti zaten hicbirsey demedi ben hicbirsey anlamadim ne yasadik ne yasamadikAnladim canim hayirlisi olsun inşallah hakkinizda.. Sanirim birşeyler hissediyordum sen ona karsi
Onun için niye bu kadar üzülüyorsun ki, gelirse gelir bakarsın duruma, belki iyi bir şeyler olur. Gelmezse de, keyfi bilir, boşverirsin, yokmuş dersin biter.Sağol canımm :) :)
Bugün değildi hafta içinde yapacağız inşallah bugün evdeydim hicbirsey de yapasim gelmedi pasta bile aldirtmadim canim istemiyor diye
Malum arkadaş aradı konuştuk bayagi ve cok fena oldum
Yok yav burdayımmmAllice gitti sanirimmm
Doğum gününe gelmesi iyi olur belki.. Seninde kafandaki soru işaretleri kalkar.. Ya iyi bi baslangic olur yada soru işaretleri son bulur kafan rahatlamis olur boylece
Gelesi var sanırım ama askere gidecek, üstelik kendi iisteğiyle uzun dönem tercih etmiş Hakkâri çıkmış, ona kızdım ne diye uzun dinem tercih ediyorsun falan diye.. Sabahtan beri onu düşünüyorumOnun için niye bu kadar üzülüyorsun ki, gelirse gelir bakarsın duruma, belki iyi bir şeyler olur. Gelmezse de, keyfi bilir, boşverirsin, yokmuş dersin biter.
Kartlara yarın bakayım, hem öğleden sonra hem de çarşamba tatil Rahat rahat fallaşırız artık
Link atsanaBdv de bi konu var gordunuzmu kizlar ?
Evlat edinme ile doğurmak ne demekkk yavvv anlamadim
Askerde kalmayı mı düşünüyor, Minnak daha iyi bilir bu konuyu aslındaGelesi var sanırım ama askere gidecek, üstelik kendi iisteğiyle uzun dönem tercih etmiş Hakkâri çıkmış, ona kızdım ne diye uzun dinem tercih ediyorsun falan diye.. Sabahtan beri onu düşünüyorum
Yani 12 ay kalmak istiyorum demis direk, gerci istesen de istemesen de 12 ay çıkabiliyor dedi ama bu direk ben 12 ay yapmak istiyorum demiş. Kisa donem istememisLink atsana
Askerde kalmayı mı düşünüyor, Minnak daha iyi bilir bu konuyu aslında
Gelirse sorarsın bir bildiği vardır elbet ama Hakkari di mi?Yani 12 ay kalmak istiyorum demis direk, gerci istesen de istemesen de 12 ay çıkabiliyor dedi ama bu direk ben 12 ay yapmak istiyorum demiş. Kisa donem istememis
Evlatlık bekliyormuş doğmasını sanırımHamilelik surecimi uzun suruyor demiste ne oluyor ki o
Nasıl yaniOffff bi erkek üye mesaj atmis oZelden
Az önce geldi konuşma baslatmis ozelde GerzekEvlatlık bekliyormuş doğmasını sanırım
Nasıl yani
Evet hakkari dedi, arkadasima istanbulda degilim demisti oh iyi gormeyecegim dedim. Sonra tekrar sormus arkadasa naptiniz diye, sen gelmiyodun hani demis bizimki. Nasip falan demis insallah gelir gitmeden once sordum aslinda neden uzun donem istedinki falan diye ama eveledi geveledi o bile sasirmisGelirse sorarsın bir bildiği vardır elbet ama Hakkari di mi?
Mune ye gönder mesajını, kible yadaAz önce geldi konuşma baslatmis ozelde Gerzek
Evet hakkari dedi, arkadasima istanbulda degilim demisti oh iyi gormeyecegim dedim. Sonra tekrar sormus arkadasa naptiniz diye, sen gelmiyodun hani demis bizimki. Nasip falan demis insallah gelir gitmeden once sordum aslinda neden uzun donem istedinki falan diye ama eveledi geveledi o bile sasirmisGelirse sorarsın bir bildiği vardır elbet ama Hakkari di mi?
Kibledim muneye nazil gonderiliyoMune ye gönder mesajını, kible yada