Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoluk çocuk, kocamı çekiştirdim biraz, sen neler yaptın?
Merhaba
Selammmmmm hosgeldiinn
O kismi gormedim.. iyi bende hamilelik suphem varda kendimi dinliyorum.. Bu seferde belirtiler psikolojik olarak ortaya cikiyolarmis gibi geliyo bi yandan yoksa uzulmekten korkuyorum öyle iste
Merhaba
Nasilsiniz bakalim gececi hatunlarSelammmmmm hosgeldiinn
Kasinti siZlama oluyo az once göğüsum sizlamaya başladı bi kaç gündur çok yememe rağmen deli gibi acikiyorum bilmiyorum bekledigim için bana belirti gibi geliyor belkideNe gibi belirtiler?
İyiyiz kalabalık olsakya cossak diyordum sen yetistin imdadimizaNasilsiniz bakalim gececi hatunlar
Kasinti siZlama oluyo az once göğüsum sizlamaya başladı bi kaç gündur çok yememe rağmen deli gibi acikiyorum bilmiyorum bekledigim için bana belirti gibi geliyor belkide
Kaynana dedikodusunu kacirdim yaaa çok severimmmBen koca kaynana dedikodusu yaptım az önce carpe yle rahatladım. minnak ın hamilelik şüphesi varmış, ondan bahsediyoz.
Yok daha 6-7 gün varperiodun geçikti mi?
Kaynana dedikodusunu kacirdim yaaa çok severimmm
Uykum kacti bnmdeİyiyiz kalabalık olsakya cossak diyordum sen yetistin imdadimiza
Yok daha 6-7 gün var
ben girdiğimde sen cikmistin sanirimmmUykum kacti bnmde
Biraz gozlerimi yorayim dedim
Seninle tanismamistik dha once dimi
Iyiyim cnmyapalım bi gün. senden n'ber Lorin?
Bn bu topige gece uyaninca geliyorum gunduz kimse olmuyoki zatenben girdiğimde sen cikmistin sanirimmm
O zaman psikolojik oluyor o düşünceyi kafamdan atman lazimmmmmKasma o zaman kendini, öyle hemen göğsün kaşınmaz zaten hamile kalınca.