- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
HoşgeldinBen geldim
Gözlerim yaşardı bakSağol tatlim. Küs de olsak adami ütüsüz gömlekle gönderemezdim. Aman Allah ım ne kadar fedakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinBen geldim
Gözlerim yaşardı bakSağol tatlim. Küs de olsak adami ütüsüz gömlekle gönderemezdim. Aman Allah ım ne kadar fedakarım
Bu ne acele, arkanızdan atlı mı kovalıyor.. : )
:) bi kere isin icine girince hemb olsun istiyo insan
Olmazsa da üzülme daha gençsin, sonra bunalıma filan girersin bak. Hayatı akışına bırak, nasipse olur zatenbu aydan umutluyum hayirlisi diyelim
Seviye 14 oldum, hastalık bu ya...Ben geldim
çift ana dil muhabbeti bizim gibi ülkelere mahsus canım ya.. aynı dili konuşan ailelerde anadil 1 tanedir.. diğeri aracı dildir.. hayatının gerekli bölümünde kullanırsın.. biz aksanlarını bile taklit etmeye çalışırız.. japonlar, ruslar, almanlar, italyanlar kendi aksanları ile ingilizce konuşur bilirsin..
kızım bilingual.. zaten çift anadilli.. annem alman benim.. ben de kızım gibi 2 dilli büyüdüm..
Olmazsa da üzülme daha gençsin, sonra bunalıma filan girersin bak. Hayatı akışına bırak, nasipse olur zaten
Seviye 14 oldum, hastalık bu ya...
:) daha yeniyim ondan.Yavru boş alıntılamıssın. : )
4 ay nedir ki, ben 2 senedir bunu yaşıyorum. O yüzden boşver, takılırsan sonu kötü. Hem yaşın da genç, evliliğin azıcık tadını çıkar önce.haklisin valla su dort ayda ne cektigimi bi bn biliyorum bi allah
rabbim tum istiynlere en kisa zamnda hayrlisini nasib etsin4 ay nedir ki, ben 2 senedir bunu yaşıyorum. O yüzden boşver, takılırsan sonu kötü. Hem yaşın da genç, evliliğin azıcık tadını çıkar önce.
Lorin bana bi oyun dedi, topfarm diye, çiftçilik oyunu, ay bırakamıyorum elimdem. Öğrencilerden biri farketti bugün, maskara oldum, oturup oyun muhabbeti yaptık veletlerleO ney?
Bu ne acele, arkanızdan atlı mı kovalıyor.. : )
Bosver canım...Bugün neseli gördüm seni, sevindim : )
Hos geldin bebem.
Kimse adama suc bulmaz ki, gelir gene seni ayıplarlar öyle cıksa zaten, milletin anlayısı bu.
Lorin bana bi oyun dedi, topfarm diye, çiftçilik oyunu, ay bırakamıyorum elimdem. Öğrencilerden biri farketti bugün, maskara oldum, oturup oyun muhabbeti yaptık veletlerle
Candy crush da mı oynamıyon?Annem ben hic oyunlardan anlamıyorum ya, bir tek kingdom rush ile world of goo oynadım.
World of goo cok güzel bu arada, denge oyunu. : ) Bilgisayarda oynuyordum ama, tablete bilmem neye uygun mu bilmiyorum.
Evet aynen öyle canim yine laf bana gelir.
Ben erken yasta evlenmeye erken yasta anne baba olmaya, helede evlilik henuz oturmadan cocuk sahibi olmaya karşıyım. O yüzden bu konida yorum yapmiyorum
candy ulkede hastalik gibi bi oyun oldu yaCandy crush da mı oynamıyon?
Siz de şimdi oyuna bakıyosunuz de mi ..
Evet aynen öyle canim yine laf bana gelir.
Ben erken yasta evlenmeye erken yasta anne baba olmaya, helede evlilik henuz oturmadan cocuk sahibi olmaya karşıyım. O yüzden bu konida yorum yapmiyorum
Adamlar sırf o canlardan ayda 70 bin euro mu ne kazanıyormuş, tüm dünyada salgın diyolar.candy ulkede hastalik gibi bi oyun oldu ya