- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
Selam canim nasilsin :)Selam kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim nasilsin :)Selam kizlar
Iyiyim tatlim sen nasilsin bakalimSelam canim nasilsin :)
İyiyim bende.. Bugun çok sessiz burasiIyiyim tatlim sen nasilsin bakalim
Gece gelirler heralde bgn oglen 3 saate yakin uyudum gece bende gelmeyi dsunuyorum =)İu
İyiyim bende.. Bugun çok sessiz burasi
Maasallah :)Gece gelirler heralde bgn oglen 3 saate yakin uyudum gece bende gelmeyi dsunuyorum =)
Ben 8 de uyandim oglen 2 bucukta uyudum 5 de kalktimMaasallah :)
Ben 7 de uyandim pek geceye kalacak gibi durmuyorum :)
Bekliyorum bakGece gelirler heralde bgn oglen 3 saate yakin uyudum gece bende gelmeyi dsunuyorum =)
Sevindim ufaklığın mutlu olmasına, siz de artık rahatlama dönemine geçmiş oldunuz. Bundan sonrası daha kolay olacaktır. Biz hep buralardayız, müsait olunca gelirsin :)çok yorgunum çoookkk...
uyumak istiyorum ama huzur içinde.. kafam sürekli iş arıyor kendine.. bi dur bi sus yok susmuyor..
fiziken bitik hissediyorum ama oturacak zaman bulamıyorum.. otursam koltuk batar artık o haldeyim:)
böyle böyleyim..
siz nasılsınız kızlar.. 11 gibi sızıyorum kızın yanında yarım yatakta yarım havada yerde:) gece gelemiyorum pek..
Döndün mü Minnak?Maasallah :)
Ben 7 de uyandim pek geceye kalacak gibi durmuyorum :)
Ancak düştüm eve, kendi rekorumu kırdım bugün 20:35. Popomun üstüne oturamıyorum ağrıdan. Sen ne yaptın, döndün mü Antalyaya?allice Kuzum nerdesin ama tüm gün sizi bekledimmm
Yok canim hala ankaradayim ankamall un her adimini ezberledim :))Ancak düştüm eve, kendi rekorumu kırdım bugün 20:35. Popomun üstüne oturamıyorum ağrıdan. Sen ne yaptın, döndün mü Antalyaya?
Nasıl buldun Ankarayı, soğuk olması dışındaYok
Yok canim hala ankaradayim ankamall un her adimini ezberledim :))
Haftaya başlayacaktım ama başlayamicakmışım. Şimdi başka okul arıyorum ihtiyaç olanBu saate kadar naptin ki artik daha erken evde olcam diyodun
Aaa niye kiHaftaya başlayacaktım ama başlayamicakmışım. Şimdi başka okul arıyorum ihtiyaç olan
ankara güzel kalabalık şehirleri severim nen kalabalık trafigi çok yogun kizilayda insanlar hep telasli telasli kosusturuyo ama ulasim pahaliymis ve ankarafa yasayanlar bile bilmiyor ankarayi kime ne sorsak hep yanlis tarif etti bide bi emin anlatiyolar ki bilmiyorum demek yerine uyduruyolar bildiğin :)Nasıl buldun Ankarayı, soğuk olması dışında
Okulun öğretmenleri ek dersimiz azalır, bir iki saat fahri girelim, görevlendirme gelmesin demişler. Aman dedim, şimdi gitsem huzur vermezler, en iyisi başka okul bakayım. Öyle işteAaa niye ki
ankara güzel kalabalık şehirleri severim nen kalabalık trafigi çok yogun kizilayda insanlar hep telasli telasli kosusturuyo ama ulasim pahaliymis ve ankarafa yasayanlar bile bilmiyor ankarayi kime ne sorsak hep yanlis tarif etti bide bi emin anlatiyolar ki bilmiyorum demek yerine uyduruyolar bildiğin :)
Herşey gönlüne gore olsun inşallah bulursun en yakin zamanda istedigin bi yerOkulun öğretmenleri ek dersimiz azalır, bir iki saat fahri girelim, görevlendirme gelmesin demişler. Aman dedim, şimdi gitsem huzur vermezler, en iyisi başka okul bakayım. Öyle işte