- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oluyorsa ben hep açım, bak dedin hemen gözüm dönmeye başladıCok acıktım ne yesem acep
Ne oluyorsa ben hep açım, bak dedin hemen gözüm dönmeye başladı
O nerden çıktı yavru?Allice allice allice....
Can you make a wish of me, please? I wanna, please plaase If you do that, i will do whatever you want.
Canım bundan çekti
O nerden çıktı yavru?
Ok sen makarnanın suyunu koy, ben de kartları alayım. Bu arada ben mercimek köfteyi çok severim ama yapmayı bilmem. Yaparsanız, bir parça gönderiverin emiKart isteyecektim, ufacık tefecik minnacık, eger yanında yörende ise, ulasabilecegin bir yerde ise?
Sen ne kadardır evlisin?Kizlar iyilesme surecim cok aciliydi, vucudumda o kadar dikiş vardir. Hastaneden ciktiktan sonra da sürekli teşhis icin tetkik için hastaneye gidip geldim. Mr lar tomografiler e girmekten bir kac dikisim bile patladi yeniden diktiler. Kan degerlerim bile sürekli dususteydi. Talasemi den lösemiye bütün kan hastaliklarindan suphelendiler yapmadiklari test kalmadi.kollarimdaki ellerimdeki igne ve serumlarin morlukalri aylarca gitmedi cunku surekli kan aliyorlar vs. Sonraki 1 sene icinde adet sancisinda bile hastaneye gitmek zorunda kaldim. Kac kez ultrasona girdim sayamadim bile ama tüm bunlari yasarken bir an bile neden demedim, bir an bile hayata kusmedim, bir an bile karamsarliga kapilmadim. Doktorum bile bunu dile getirdi, çok hosuna gitmisti. Ama şu insanlarin tavir ve davranislari, esimin ailesiyle yasadiklarim, işte bunlar beni hayattan sogutuyor, aglatiyor, üzüyor
Sen ne kadardır evlisin?
Daha çok yeni evliliğiniz, bence bu kadar çok hırpalama kendini, taşlar zamanla yerine biraz daha oturur. İnşallah ataman olur da ailesinden de uzaklaşırsın :)1-1,5 yıl oldu
Dilek tuttun mu?Allice allice allice....
Can you make a wish of me, please? I wanna, please plaase If you do that, i will do whatever you want.
Daha çok yeni evliliğiniz, bence bu kadar çok hırpalama kendini, taşlar zamanla yerine biraz daha oturur. İnşallah ataman olur da ailesinden de uzaklaşırsın :)
Kizlar iyilesme surecim cok aciliydi, vucudumda o kadar dikiş vardir. Hastaneden ciktiktan sonra da sürekli teşhis icin tetkik için hastaneye gidip geldim. Mr lar tomografiler e girmekten bir kac dikisim bile patladi yeniden diktiler. Kan degerlerim bile sürekli dususteydi. Talasemi den lösemiye bütün kan hastaliklarindan suphelendiler yapmadiklari test kalmadi.kollarimdaki ellerimdeki igne ve serumlarin morlukalri aylarca gitmedi cunku surekli kan aliyorlar vs. Sonraki 1 sene icinde adet sancisinda bile hastaneye gitmek zorunda kaldim. Kac kez ultrasona girdim sayamadim bile ama tüm bunlari yasarken bir an bile neden demedim, bir an bile hayata kusmedim, bir an bile karamsarliga kapilmadim. Doktorum bile bunu dile getirdi, çok hosuna gitmisti. Ama şu insanlarin tavir ve davranislari, esimin ailesiyle yasadiklarim, işte bunlar beni hayattan sogutuyor, aglatiyor, üzüyor
Dolapta içli köfte var
Ok sen makarnanın suyunu koy, ben de kartları alayım. Bu arada ben mercimek köfteyi çok severim ama yapmayı bilmem. Yaparsanız, bir parça gönderiverin emi
Biz de poşette kısır yapardık.Ama onların umrunda degil ki senin burada üzülmen, işte bu sebeple yıpratma bu kadar kendini...
En azı yıpratmamaya calıs.
Yapma bunu, yapma bunu...
Beybi herbir seyin tarifi nette var zaten, bilmene gerek yok bile...Cok kolay zaten.
Tamam can, suya attım zati hemen.
Benim bu yurt zamanlarından kalma, pratik makarnam bu. Soguk su+tuz+baharat+1/4 (tek kişi için) cubuk makarna++sıvı yag+minik bir parca sanayag atıveriyorsun ufak tencereye. O kendi kendine pişiyor, oluyor sana sulu makarna. : D Kolaycana da oluveriyor, bizim mutfak 12'de kapanıyordu, acıktıgımızda acil bunu yapıyorduk. Milleti odaya topluyorduk....Beraber yiyorduk. Ne günlerdi...Keske hep öyle yasasaydım :)
Dilegimi tuttum. <3
Ama onların umrunda degil ki senin burada üzülmen, işte bu sebeple yıpratma bu kadar kendini...
En azı yıpratmamaya calıs.
Yapma bunu, yapma bunu...
Beybi herbir seyin tarifi nette var zaten, bilmene gerek yok bile...Cok kolay zaten.
Tamam can, suya attım zati hemen.
Benim bu yurt zamanlarından kalma, pratik makarnam bu. Soguk su+tuz+baharat+1/4 (tek kişi için) cubuk makarna++sıvı yag+minik bir parca sanayag atıveriyorsun ufak tencereye. O kendi kendine pişiyor, oluyor sana sulu makarna. : D Kolaycana da oluveriyor, bizim mutfak 12'de kapanıyordu, acıktıgımızda acil bunu yapıyorduk. Milleti odaya topluyorduk....Beraber yiyorduk. Ne günlerdi...Keske hep öyle yasasaydım :)
Dilegimi tuttum. <3
Biz de poşette kısır yapardık.
Köfteyi denedim, sulu oldu, sonrakinde az su koydum, bu sefer de katı oldu
Kalktım yedim içli köfte 1 tane