- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Sen cok iciyomussun ne iciyosun bari hafif olandan ic2 paketi buluyor çoğu zaman. Ama artık kış geldi, balkon buz gibi, azaltırım :)
içmeye
Bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen cok iciyomussun ne iciyosun bari hafif olandan ic2 paketi buluyor çoğu zaman. Ama artık kış geldi, balkon buz gibi, azaltırım :)
içmeye
Bilmiyorum
Yok camel indirime girdiğinden beri onu içiyorum. Başkası kesmiyor. Hem hafif olanlar daha zararlıymış. Ciğer daha derinlere çekiyormuş diye duymuştumSen cok iciyomussun ne iciyosun bari hafif olandan ic
Bende bazen camel iciyorum ama favorim winston lightYok camel indirime girdiğinden beri onu içiyorum. Başkası kesmiyor. Hem hafif olanlar daha zararlıymış. Ciğer daha derinlere çekiyormuş diye duymuştum
Ben de severim o tür oyunları. Hangisi var?Telefonda ciftlik oyunlarim var nasil kurtulcam bilmiyorum
Kırmızı softtu zamdan önceBende bazen camel iciyorum ama favorim winston light
Hangisi yokki hepsi var neredeyse ama favorim topfarm sonra hayday sonrada lets farmBen de severim o tür oyunları. Hangisi var?
Kırmızı softtu zamdan önce
Ben de yükleyeyim. Yüklediğin sayfaya girip kaldır desen, denedin mi? İpaddekileri böyle kaldırıyorum ben :)Hangisi yokki hepsi var neredeyse ama favorim topfarm sonra hayday sonrada lets farm
Kaldirmayi biliyorum da oynamayi cok seviyorum ondan =) bagimlilik yapti ... topfarmda surekli oynuyorum elmas biriktrdim bi makine alcamBen de yükleyeyim. Yüklediğin sayfaya girip kaldır desen, denedin mi? İpaddekileri böyle kaldırıyorum ben :)
Güzel görünüyor bu oyun, acaba pc versiyonu var mıdır?Kaldirmayi biliyorum da oynamayi cok seviyorum ondan =) bagimlilik yapti ... topfarmda surekli oynuyorum elmas biriktrdim bi makine alcam
İndiriyor şimdi, mini var bende, ekran küçük gelmez inş.Yok cnm sadece telde oynaniyor yukledin mi
birde farmville2 koy kacamagi var tel icin
Mini ne i phone miİndiriyor şimdi, mini var bende, ekran küçük gelmez inş.
Yok yav sen unutulur musun?Oyuna daldin beni unuttun dimi
Senin icin hem dizi izliyorum hem kk ya yaziyorumYok yav sen unutulur musun?
Okul tablet verdi, oyun oynayamıyorum, kırdırmam lazım. Diğer tablet de kızda, kavga ediyoruz bazen candy crush içinBnmki not2 tablet gbi oynuyorum keske dha büyük bi tel alsaymisim
Saol canım, Ne izliyon?Senin icin hem dizi izliyorum hem kk ya yaziyorum
Telden oyna elinin altinda oluyor hep iyi oluyorOkul tablet verdi, oyun oynayamıyorum, kırdırmam lazım. Diğer tablet de kızda, kavga ediyoruz bazen candy crush için
Kaderimin yazildigi gun diye bi dizi baslamis starda onu izliyoruz annmle babam ve kardesim dha eve gelmediSaol canım, Ne izliyon?