- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Burundaki biseyi torpuliycem dedi ama neydi simdi aklima gelmiyor alerjik biseyde var bende sanada cok gecmis olsun cnmBana da ilk ameliyat ol demedi ama çok rahatsız olursan ameliyat olursun demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burundaki biseyi torpuliycem dedi ama neydi simdi aklima gelmiyor alerjik biseyde var bende sanada cok gecmis olsun cnmBana da ilk ameliyat ol demedi ama çok rahatsız olursan ameliyat olursun demişti
Yok canım arkadaşımdı ama çok ilgiliydi benle herkes bizi sevgili sanıyordu, ama söylemedi hiçbirşey ben de kabullendim ve şuan çok iyiyim ama onu gorursem yine aynı duruma gelirim dedimSevgiliydiniz ayrildiniz heralde dimi
Evet alerji de var bende ama alerji sinuzit falan hep o burundaki eğrilikten oluyormuş zaten normal yani aynı durumda olmamız :)Burundaki biseyi torpuliycem dedi ama neydi simdi aklima gelmiyor alerjik biseyde var bende sanada cok gecmis olsun cnm
Gorsen bile ilgilenme pek umursamadgini ona belli etYok canım arkadaşımdı ama çok ilgiliydi benle herkes bizi sevgili sanıyordu, ama söylemedi hiçbirşey ben de kabullendim ve şuan çok iyiyim ama onu gorursem yine aynı duruma gelirim dedim
Napsak beraber hastaneyemi yatsak ist da misin ?Evet alerji de var bende ama alerji sinuzit falan hep o burundaki eğrilikten oluyormuş zaten normal yani aynı durumda olmamız :)
Tabi öyle yaparım ama hep onu görünce yine takıntılanıyorum bakalım inşallah burda değildir de gelmez teşekkürler fikirlerin için canım :)Gorsen bile ilgilenme pek umursamadgini ona belli et
Evet canım istanbuldayım umraniyede yarın bizim hastaneye gideceğim ameliyat derse araştırma yapacağım sen nerdesinn?Napsak beraber hastaneyemi yatsak ist da misin ?
Ben akşam yorumlayayım canım zira şuan çok sinirim bozuldu, bir arkadaşım vardı iki beni sevdiğini gösterdi ama sonra soylemedi ve ben başka bir arkadaşına söyledim çocuk da o sana karşı bir şey hissetmiyor dedi ve kabullendim artık 3 aydır konuşmuyoruz. İçimden tamamen attım derken bir kız arkadaşım onu aramış sanırım doğum gunumle alakalı 6 gun sonra kutlayalım mı gibisinden birşeyler soylediğini zannediyorum. Çocuk da askere gidiyormuş bana dedi böyle böyle adam askere gidiyormuş. Ben de napim gitsin dedim ama olur da doğum gunu kutlarlarsa ben onu görmek istemiyorum napmam lazım
Yakiniz bende gebzedeyim umraniye arastrmaya ortopedi doktoruma geliyorum beni ameliyat etmiştiEvet canım istanbuldayım umraniyede yarın bizim hastaneye gideceğim ameliyat derse araştırma yapacağım sen nerdesinn?
Boyle yaparsan bu takintidan kurtulamazsin ama biraz rahat ol birak geliyorsa gelsin takma bileTabi öyle yaparım ama hep onu görünce yine takıntılanıyorum bakalım inşallah burda değildir de gelmez teşekkürler fikirlerin için canım :)
İyiyim, işsizliğin bize yaradı, daha çok muhabbet ediyoruz
Sorma ya bi is tutturamadim gittiİyiyim, işsizliğin bize yaradı, daha çok muhabbet ediyoruz
Teşekkürlerr, inşallah memleketindedir de gelemezMEcburen görüşüceksin gibi geliyor. Hiç bir şey olmamış gibi normal davran, o düşünsün. İkinize de geçmiş olsun :)
Evet canım burdaki ameliyat doktorlarını çok methediyorlar sen memnun kaldın mı? Bir de geçmiş olsun ne için ameliyat oldun ben oraya 10 dakikalık yurume mesafesindeyim :)Yakiniz bende gebzedeyim umraniye arastrmaya ortopedi doktoruma geliyorum beni ameliyat etmişti
Tamam canım rahatladım aklımda bitmiş zaten sorun yapmicam :)Boyle yaparsan bu takintidan kurtulamazsin ama biraz rahat ol birak geliyorsa gelsin takma bile
Canim bnm dr suan umraniye arastrmada ama bn ameliyat oldgumda kartal arastrmadaydi bnm ayagimda milyonda bir sadece kizcocuklarinda olan bi hastalik var ismi freigbarg netten bakablirsin bunun icin 2. Ameliyatimi o dr a olmustum kartalda kontrol icinde umraniyeye gdiyorumTeşekkürlerr, inşallah memleketindedir de gelemez
Evet canım burdaki ameliyat doktorlarını çok methediyorlar sen memnun kaldın mı? Bir de geçmiş olsun ne için ameliyat oldun ben oraya 10 dakikalık yurume mesafesindeyim :)
Tamam canım rahatladım aklımda bitmiş zaten sorun yapmicam :)
Valla siz burda olsanız hic cikmam bu aksam biri olmayinca gdiyorum işte
Aksam bu saatlerde burada olmuyosunuz ama genelde ... bu saatlerde de gelin ...Biz genelde buralarda oluyoruz ama her zaman çevrimiçi görünmüyoruz, mesaj yazsan haberimiz olur geliriz.
İlk kez duydum, baktım netten Geçmiş olsun.Canim bnm dr suan umraniye arastrmada ama bn ameliyat oldgumda kartal arastrmadaydi bnm ayagimda milyonda bir sadece kizcocuklarinda olan bi hastalik var ismi freigbarg netten bakablirsin bunun icin 2. Ameliyatimi o dr a olmustum kartalda kontrol icinde umraniyeye gdiyorum
Haftaya inş. bu saatlerde burada olucam ben, diğer kızlar da genellikle aktif oluyorlar. Ne zaman yatıyorlar bilmiyorum. Vampir olduklarına dair şüphelerim varAksam bu saatlerde burada olmuyosunuz ama genelde ... bu saatlerde de gelin ...