- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Sagol seker ... nerde ilginc bişey var beni bulur zaten ... gecen gunde kolestrol cikti bende bliyonmuİlk kez duydum, baktım netten Geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol seker ... nerde ilginc bişey var beni bulur zaten ... gecen gunde kolestrol cikti bende bliyonmuİlk kez duydum, baktım netten Geçmiş olsun.
Neden haftaya ???Haftaya inş. bu saatlerde burada olucam ben, diğer kızlar da genellikle aktif oluyorlar. Ne zaman yatıyorlar bilmiyorum. Vampir olduklarına dair şüphelerim var
Bu yaşta kolestrol, ne yedin içtin bea?Sagol seker ... nerde ilginc bişey var beni bulur zaten ... gecen gunde kolestrol cikti bende bliyonmu
Başka okula görevlendirmem yapılcak inşallah aksilik çıkmazsa. 3de evde olucamNeden haftaya ???
Geçmiş olsun canımmCanim bnm dr suan umraniye arastrmada ama bn ameliyat oldgumda kartal arastrmadaydi bnm ayagimda milyonda bir sadece kizcocuklarinda olan bi hastalik var ismi freigbarg netten bakablirsin bunun icin 2. Ameliyatimi o dr a olmustum kartalda kontrol icinde umraniyeye gdiyorum
Hadi bakalim ins istedgin gbi olur ... ya bende bilmiyorum bisey yedgimden degil kalitimsal benceBu yaşta kolestrol, ne yedin içtin bea?
Başka okula görevlendirmem yapılcak inşallah aksilik çıkmazsa. 3de evde olucam
Sagol cnmGeçmiş olsun canımm
Bak bir daha içmem ama kahve, eski falı yorumlarsın. Ne be o öyle iki tatlı kaşığı şeker attım içine.Geçmiş olsun canımm
Benim annemde de şeker var, ben de ondan korkuyorum en çok.Hadi bakalim ins istedgin gbi olur ... ya bende bilmiyorum bisey yedgimden degil kalitimsal bence
Bnm sekerde sinirdaymis onu soylemeyi unuttum Öleyim en iyisi yaBenim annemde de şeker var, ben de ondan korkuyorum en çok.
Yaş kaç 62?Bnm sekerde sinirdaymis onu soylemeyi unuttum Öleyim en iyisi ya
Aa canım yemek yapıyorum bir yandan oturamadım bir turlu yorumlayacağım bir rahata ereyimBak bir daha içmem ama kahve, eski falı yorumlarsın. Ne be o öyle iki tatlı kaşığı şeker attım içine.
Ay yok cnm o plaka bn 21 yasindayim ama cok çürüğum ben yok yok hastalik olarakYaş kaç 62?
Geçmiş olsun diyeceğim ama ikisi de yakayı kaptırdın mı kurtulamayacağın hastalıklar. Aman inş. bir de şeker çıkmaz
Calisiyormusun cnmAa canım yemek yapıyorum bir yandan oturamadım bir turlu yorumlayacağım bir rahata ereyim
Resimler iyi olmadı ama baya bir şekiller filan var. Bi de tee ne zaman baktırdım en son, birikmiştir şimdiAa canım yemek yapıyorum bir yandan oturamadım bir turlu yorumlayacağım bir rahata ereyim
Calisiyormusun cnmAa canım yemek yapıyorum bir yandan oturamadım bir turlu yorumlayacağım bir rahata ereyim
Genler işte yaa, o kadar sigara içip 80 yaşında dipdiri olanlar var. Ben iki tane üstüste yaksam, merdiven çıkamıyomAy yok cnm o plaka bn 21 yasindayim ama cok çürüğum ben yok yok hastalik olarak
Gunde kac tane sigara iciyorsun bn gunde 5 tane filan ustuste icince bnm migren tutar hemenGenler işte yaa, o kadar sigara içip 80 yaşında dipdiri olanlar var. Ben iki tane üstüste yaksam, merdiven çıkamıyom
2 paketi buluyor çoğu zaman. Ama artık kış geldi, balkon buz gibi, azaltırım :)Gunde kac tane sigara iciyorsun bn gunde 5 tane filan ustuste icince bnm migren tutar hemen
içmeyeKayboldunuz hemen
BilmiyorumTelefondan nasil resim yukleniyor bilen varmi