- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalamam 81,4 alesten geçmiş dönemde 77 aldım dil sınavına henüz girmedim ama alese yine gircem 85 almak hedefim olur mu ki ? Bizim bölümün yüksek puanları
Ben de kızıldan yeni döndüm ama çirkinleşirim diye tellerle kompleks yapmam belki bu şekilde dedim
Son KPSS'den 97 almıştım bu arada Övünmek gibi olmasın
Aman allahım ben imkansız diye gorurdum o puanı helall olsun gerçektrn trbrikler
, teşekkür ederim bu arada işte teller gelince tatlılık out olcak
Bu da siyah şuanda kullanıyorum lanet ettim her gun ne diye siyaha boyadın diye ama elden gitti artık
Bu da siyah şuanda kullanıyorum lanet ettim her gun ne diye siyaha boyadın diye ama elden gitti artık
Ay çok teşekkür ederim, bir sene sonra Inşallah telsiz daha güzel olur dişlerimi açamıyorum resmen ve bu bozukluğu ben liseden sonra fark ettimYok kız çok sevimli yüz hatların var, hiçbir şey seni çirkin yapamaz, diş telleri bile
Kizil muhabeti gecmisken bende kizildan sariya dondum ama aklimda kaldi kizil bende avatara iki halini koysam bisey deseniz ya :/Bu da siyah şuanda kullanıyorum lanet ettim her gun ne diye siyaha boyadın diye ama elden gitti artık
Ortalaman kötü degil, alese bir ay var, alesi yükseltirsen, dilden de 80 üstü alır isen olur öyp.
Yuh! Nasıl ?
Calıstın mı nasıl yaptın gözün sevim?
Kizil muhabbeti gecmisken ben kizildan (bildigimiz kirmizi
Kizil muhabeti gecmisken bende kizildan sariya dondum ama aklimda kaldi kizil bende avatara iki halini koysam bisey deseniz ya :/
Yarin heyecanla beklicem cevaplarinizi gunduz burada olursunuz insallahhhhBrain sana siyah yakısıyor ya da koyu renk yap, kahve. kızıl yapma.
Resmi attım sonunda...Bkabilir misiniz efem?
Minnak resimleri yarın atınca bakalım o vakit.
Yarin heyecanla beklicem cevaplarinizi gunduz burada olursunuz insallahhhh
Kizil muhabbeti gecmisken ben kizildan (bildigimiz kirmizi
Kizil muhabeti gecmisken bende kizildan sariya dondum ama aklimda kaldi kizil bende avatara iki halini koysam bisey deseniz ya :/
İlk mezun olduğumda bile 81'di, sonradan çok ingilizce roman okudum. Nette bedava bulunca, hep ingilizce okuyordum. Bir girdim, ben bile şaşırdım sonuca :)
KoydumOlur can koy resmini :)
Beyaz ten, renkli gözler, maşallah boncuk, sana herşey gider zaten. Kızıl baya hoş durmuş, öbürü?Kizil muhabbeti gecmisken ben kizildan (bildigimiz kirmizi
Keşke gunduzleri de toplanabilsek evde patliyorum sikintidanGündüz ben yokum
Yarin heyecanla beklicem cevaplarinizi gunduz burada olursunuz insallahhhh
Ben falı yorumlayayim hemen döncem
Ten rengin acık, bence sarı gider.
Kpss mi yds mi? Kafam karıstı gı.
Keşke gunduzleri de toplanabilsek evde patliyorum sikintidan
SAriBeyaz ten, renkli gözler, maşallah boncuk, sana herşey gider zaten. Kızıl baya hoş durmuş, öbürü?