- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Belli bak nasıl biliyormusum. : )
Arada tutturuyorum, cok iyi sayılmam...Keyfi biraz, cidden bilenlerin yanından gecmem.
Bir ben kaldım falsız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli bak nasıl biliyormusum. : )
Arada tutturuyorum, cok iyi sayılmam...Keyfi biraz, cidden bilenlerin yanından gecmem.
Bir ben kaldım falsız
Pek sıkıntı yerine koymamıslar lö, ondandır. Sohbet ortamına döndü ise bir de.
Ben de bakayım fal iç gel geçen iki kişiye baktım iyi dediler paslanmamışım
Yav döndü de satamıyorum kimseye, ciddi ciddi de değildi zaten, biraz geyik biraz merak
Ben de bakayım fal iç gel geçen iki kişiye baktım iyi dediler paslanmamışım
Sen onu bunu bırak kusum, kahve iciyor musun de bakem? Bekleyecegim ona göre : P
Brain hos geldin.
Bu saatte içsem adam hayrola der, o yokken de içmeyi unutuyorum. Salı evdeyim. O gün hazır olun :)
Bekliyorum ben de telefonu bırakayım tablete geçeyim telefonla ömrümden ömür gittiDur ben sana benim resimleri atayım kahvenin. Diger bilgı hallettim ben.
Hos buldum bu arada
N'ptın? Var mı bir gelişme?Hos buldum bu arada
Dişlerime tel taktırdığımda saçlarımı kızıla boyasam nasıl olur sizcee ? Tellerle çirkin olursam kızıllıkla biraz o görüntüyü kapatırım diyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemedim
Maalesef yok ama aştım artık alese hazırlanıyorum akademik kariyer yapmayı düşünüyorum bu iki gündürN'ptın? Var mı bir gelişme?
Yok tellenmedim ama tellenicem doktordan onay gelsin :) aslında ben iki senedir kızıldım, ondan dönmek için neler yaptım atayım fotoğrafımı saçımı her renk yaptım ama en güzeli kızıld, çabuk akıyor diye siyah yaptim kurtuldum ama tellenince o hake getiricem sanırım yineAnaa tellendin mi? Bilmem ki, dene değişiklik olur :)
Maalesef yok ama aştım artık alese hazırlanıyorum akademik kariyer yapmayı düşünüyorum bu iki gündür
Evet evet hem zaten bizim hocalar hem okulada ççalışıyorlar hem de belediyelerin bazı işlerini yapıyorlar, sırf okula bağlı değiller.. Bakalım zaman gösterecek artık :)Bir dene bakalım içinde kalmasın, keşke deme sonra, hem belli mi olur belki belediyede çalışmaktan daha mutlu olursun?