- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
Bende fal istiyorummmmmm :)İç gel gari söz verdiydim zati...
Büyük umutlar besleme ama he : )
Yani rica etsemmm :-*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende fal istiyorummmmmm :)İç gel gari söz verdiydim zati...
Büyük umutlar besleme ama he : )
Yok tellenmedim ama tellenicem doktordan onay gelsin :) aslında ben iki senedir kızıldım, ondan dönmek için neler yaptım atayım fotoğrafımı saçımı her renk yaptım ama en güzeli kızıld, çabuk akıyor diye siyah yaptim kurtuldum ama tellenince o hake getiricem sanırım yine
Bende fal istiyorummmmmm :)
Buralardayız bizBende fal istiyorummmmmm :)
hayırBuraya koyduğumuz fotoğrafı sonradan silebiliyor muyuzz
Dişlerime tel taktırdığımda saçlarımı kızıla boyasam nasıl olur sizcee ? Tellerle çirkin olursam kızıllıkla biraz o görüntüyü kapatırım diyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemedim
Maalesef yok ama aştım artık alese hazırlanıyorum akademik kariyer yapmayı düşünüyorum bu iki gündür
Bende fal istiyorummmmmm :)
Ben şimdi çekinmeyip koymak istiyorum fakat eskiden bir vasıfsız hakkında konu falan açmıştım olur da biri denk gelirse falan rezil rüsva olurum
Ben şimdi çekinmeyip koymak istiyorum fakat eskiden bir vasıfsız hakkında konu falan açmıştım olur da biri denk gelirse falan rezil rüsva olurum
Boyama kalsın öylece, ben bir delilik ettim simdi kurtulmaya calısıyorum geri.
Ortalaman nasıl sen ondan haber ver, ortalamanı dil puanını daha önce alese girdiysen o puanını de sana öype olur mu olmaz mı diyim.
Resmi yüklüyorum kahvenin...
Buraya resmini koyma bu arada.
Elbette, iç at bakim. : )
Hallettim canım, ufak bir kısmı kalmıştı o da halloldu.Allicee sen sorunlarini hallettinmi epey bi uzak kalinca ondanda haberim yok haliyle
Ortalamam 81,4 alesten geçmiş dönemde 77 aldım dil sınavına henüz girmedim ama alese yine gircem 85 almak hedefim olur mu ki ? Bizim bölümün yüksek puanları
Ben de kızıldan yeni döndüm ama çirkinleşirim diye tellerle kompleks yapmam belki bu şekilde dedim
Son KPSS'den 97 almıştım bu arada Övünmek gibi olmasınSen ne tatlı şeysin öyle , kızıl yakışmış, bence dön :)
Yok kızıl daha iyi :) Daha canlı göstermiş.Buda böyle sarımsı tarz ne renk olduğunu bilmiyorum kendi kendine açıldı saçlarım
Aman allahım ben imkansız diye gorurdum o puanı helall olsun gerçektrn trbriklerSon KPSS'den 97 almıştım bu arada Övünmek gibi olmasın