Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, durduk yere açıklama yapmadan gitti belki, bilemiyorum, 2 ay sonra yazıyorsa geri dönüş icin büyük olasılıkla. Cok kirildiysaniz bilemem ama sadece -teşekkürler -yazabililirsiniz mesela..merhaba arkadaslar, Bir konuda sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var...
iyi giden bir iliskim vardi.ikimiz icinde 2.5 ay boyunca gayet hersey yolundaydi. Sonra kendisi yalnız kalmak istiyorum diyerekten 2 ay beni aramadi sormadi . bende ustune dusmedim ama bitti diye kabullenip ( kendisi bitti bile diyememisti)sosyal hesaplarimdan sildim ama numarasini silmedim. kavga dövüş birbirimizden nefret ederek ayrılmadık
Aradan iki ay gecti ve gece 12 de dogum günümde ilk defa bana whatsapptan mesaj atti. Dogum günümü kutladi. mesajını hemen acmadim ve cevap vermedim henüz.
Birincisi niye iki ay sonra yazdi? Gercekten öylesine cani sıkıldığı için mi yazdı? ve sizce cevap vermeli miyim? (çok kararsızim ve acikcasi gururum on planda. kavgali ayrilmadik ama bana bitti bile diyemeyen ortada bişey yokken kendi kendine iliskiyi bitiren kendisi idi.)
Bu tür şeyler yaşayanların fikirlerine ihtıyacım var.Herkese cevabı için şimdiden tesekkurler
Merhaba, durduk yere açıklama yapmadan gitti belki, bilemiyorum, 2 ay sonra yazıyorsa geri dönüş icin büyük olasılıkla. Cok kirildiysaniz bilemem ama sadece -teşekkürler -yazabililirsiniz mesela..
Görmezden gel güzel kardeşim. Istediğim zaman çeker giderim, döndüğümde nasıl olsa bana kucak açmış bulurum durumu olmasın.
Altı üstü bi whatsapp mesajı...teşekkürlük bi durumu bile yok zaten.
Kafa karstirmak icin. Birak defolsun gitsin
kirildim canım en azından bitti diyebilirdi hiçbir neden yokken yalnız kalmak istiyorum dedi .
Aç bak ama cevap bile verme boş kalmıştır bu aralar boşluk doldurma oynuyor aklınca. Öyle kafasına göre yanlız kalmam lazım, tamam yeter şimdi görüşelim sonra sıkılırsam geri giderim ayağı yok. Kimse kimsenin oyuncagı değil ne sanıyorlar kendilerini ne bu rahatlık. 2 ay olmuş belki başkası var hayatında belki yoluna bakıyo kafa karıştırmanın alemi ne. Hiç kanma kuzum oku cevap verme en büyük cevap bu zaten alır dersini pis.
Mutlu yillar bu arada dogrubinsanlarla karsilastigin bir yilin olsun.
Canım bu klasik erkek taktiği. Durduk yere yanlız kalası geldiyse kesin yalnız kalmak istediği başka biri vardır. Bu 2 aylık süre zarfında onla takıldı etti sonra ya kız buna tekmeyi bastı ya da bu kızın birşeyini beğenmedi dur ya aslındazafya iyi kızdı onunla ben bi devam edeyim demiştir. Kesin birisi o mükemmel egosunu incitmiştir sana tamire gelmiştir
Zamanında benim başımda da vardı bundan bitane. Yok ruh halim iyi değiller, yok yanlız kalmaya ihtiyacı olmalar ararım açmaz yazarım cevap vermez bende üzülürdüm ailesi ile problem yaşıyor nasıl yapsam da yardımcı olsam diye. Meğer adam o arada karılarla kızlarla fink atıyormuş 1 hafta 10 gün. Sonra bana yazardı saçma bi sebepten şimdi daha iyiyim vs bende inanırdırdım sonra allah karşıma bi şekilde çıkardı işte.
Hiç cevap verme hatta okundu yap bırak mutlaka arkasından bi mesaj gelecektir hatta sonrasında engelle yani. zamanında o seni 1 kelime etmeden görmezden geldiyse şimdi sıra sende
Msjı aç ama sakın cvp yazmateşekkür ederim canım inşallah doğru insanlar karsimiza cikarsin rabbim